14.5.2009

Kotipäivä.
Harmittaa kun sää taas viileni. Olisi kiva olla ulkona päivät ja nauttia auringosta ja lämmöstä. Ilmeisesti ensi viikolla moinen ihme saattaisi tapahtua. Tänään oltiin vain kotona. Järjesteltiin ja leikittiin. Ainiin, pyykit ovat vielä koneessa...Laitoin kaikki kesäksi ostetut vaatteet nyt likan kaappiin käyttöosastoon ja setvin pieniä sekä sellaisia mitä ei tullakaan käyttämään pois. Hups, mistähän nuo kaikki ovatkin oikeen tulleet... Samalla muistelin erään ystäväni kerran kysyneen minulta että onko tytöllä enemmän määrällisesti vaatteita kun pojalla. Tämän päiväisen jälkeen tulin tulokseen että kyllä on. Pojalla kun on sortsit ja t-paidat, on tytöllä niiden lisäksi vielä caprit, tunikat, mekot, hameet, leggarit... mitä kaikkea. Mietin myös että kyllä tämä ihanien vaatteiden hamstraaminen tuottaa työtäkin, sen silmänilon ohella... ainakin meillä kun likka kasvaa vielä kovaa vauhtia saa vähän väliä olla tarkistelemassa laatikoita ettei mitään jää pieneksi ennen käyttöä. No, siinä ne nyt on, tytön farkut, housut, caprit, hupparit, villatakit, teepparit, tunikat, hihattomat, verkkarit ja jokunen hamekin...
...onneksi osa on hengareissa ja pyykissä, huh huh.

(Tällä välin lapsi oli sotkenut koko takanani olleen huoneen, piirtänyt kätensä täyteen ja vielä ehtinyt välissä "autella äitiäkin -mahtavaa kun voi yhdessä olla arkea ;) )

6 kommenttia:

 1. Totta, monesti muuten mietinkin että jos olis tyttö niin minne ne kaikki ihanuudet mahtuis! ;)

  VastaaPoista
 2. Ihan totta puhut. Minä huomaan ostavani meidän pikkuneidille (kohta 1v.) ihania boleroita, tunikoita, iivimekkoja, hameita jne. Ja isoveljellä (5v.) on vain farkkuja, kauluspaitoja, t-paitoja. Ja täytyy tunnustaa, että sekosin näihin tyttöjen vaatteisiin jo rakenneultran jälkeen ;) Olin niiiin kovasti toivonut tyttöä pojan jälkeen. Ja nyt on ongelmana vain se,että säilytystilaa ei oikein ole. Tytön huone on vielä kesken ja ihanuuksia pursuilee joka paikasta ;)
  Sinulla on muuten aivan ihana blogi, käväisen katsomassa joskus useastikin päivässä olisiko uusia kuvia/vaatteita kuvattuna.

  Makusi on niin samanlainen kuin minulla itselläni. Olisi ihana nähdä kuvia esimerkiksi teidän mekkovarastosta ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi ja kauniita kuvia, niitä kattelis vaikka kuinka! Käyn täällä päivittäin...

  Meilläkin tehty viime päivinä lasten vaatekaappiin inventaariota, pienet pois, osa kirppikselle, muutamia hankintalistalle jne. Siltikään en noin paljoa saanut vaatteita kertymään yhdelle lapselle! Miten noita ehtii milloinkaan edes käyttää, kun on noin paljon...? :)

  Lämpimämpiä päiviä odotellessa...

  -Ellu

  VastaaPoista
 4. Ennen kuin leimataan ihan hassuksi niin täytyy sanoa että tuossakin vaateläjässä on kokoa 92cm, 98cm ja 104cm. Tyttö on aika iso ikäsekseen ja massuakin on joten on todella arpapeliä mikä koko mistäkin merkistä hänelle menee. Monet noista vaatteista ovat taatusti käytössä ensi syksynäkin ja jopa talvellakin ;)

  Meillä varmasti pyykkiäkin pestään harvemmin kesällä jos aika menee ulkosalla ja reissussa joten sinänsä ihan hyvä että vaatetta on sen verta ettei ehti lopu kesken. Ja kun yhdelle vaatteelle tulee käyttöä enemmän, saapi niistäö edes jotain takaisin myydessä jos ovat hyväkuntoisia ;)

  Olen miettinyt tuota vaatteiden kuvaamista mutta mielestäni vaatteet näytävät hieman tylsiltä sängyn päällä tai hengarissa joten varmasti vaatteita näkyy enemmän kuvissa lasten päällä. Otan kuitenkin toiveen vastaan ja yritän katsoa välillä jotain vaatetäsmäpläjäyskuvauksia ;) Ja mitään ei säästetä, kaikki tulevat myyntiin aikanaan ;)

  Kodistakin oli toivottu kuvia... pitää hieman miettiä sitäkin ;)

  Kiva kun olette käyneet ja kommentoineet <3

  VastaaPoista
 5. Hih, sinäkin vaatehamsteri. =)
  Minä olen kanssa...ja kolme lasta, niin vaatemäärä on uskomaton!
  Ja tuttua tuo pyykkäys, vaatteiden koko tarkastus, myyminen ja uusien hankkiminen. Joskus tuntuu etten muuta ehdi tekemäänkään.
  Ja meillä kanssa menossa aivan älytön kasvuvauhti jokaisella kolmella.
  ONNEKSI on huutis!
  Harmi kun mulla ei ole käyttäjää teidän lasten pienille. Kivoja vaatteita, mun makuuni kyllä.

  VastaaPoista
 6. Meillä on myös tytöillä enemmän kuin pojilla, tosin nyt on pojille turkoosia, ruskeaa, limeä yms ollut joten on saanut niitäkin ostaa :) Ihailin juuri kun meidän naapuri oli ostanut teiltä vaatteita, minäkin voisin mielelläni maksaa hyvästä kohtuullisia hintoja =) Mä olen liian hyvä ostamaan, mutten ehdi mukamas myydä...

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥