21.5.2009

Pienen pieniä tarinoita ja vinkkejä sekoitettuna.



Löysin viimein näihin (vaikeisiin) valkoisiin housuihin sopivat kengät. Kenkiähän meillä on mutta kun kaikissa on vaaleanpunaista tai pinkkiä. Nämä siis Zarasta alle 20 euroa. Kiva lisä on vetskarit sivussa eli ei aina tarvitse nauhoja sitoa ;)



Samaisiin byysiin on etsitty ja löydetty paitoja sieltä täältä, hupparikin tarttui henkasta ja juuri saatu virkattu pipo on kuin piste i:n päälle ;)
Note2myself: Älä ostaa enää punaista jos haluat päästä helpommalla.



Eilen iltana kotiin palatessa yllätti kuumailmapallot.
Taisivat korissa olijat pitää meitä hieman hassuina kun mies kurvasi autolla perään jotta saan otettua muutaman kuvan. Onneksi se kamera on aina mukana ;)




Ystäväni kertoi hiljattain menevänsä Englantiin ja minä tietysti iskin heti kiinni ;)
Hän toikin Gapistä meille uuden hupparin ja kahdet farkut, toisissa on kukkabrodeeraus ja toiset ovat Organic-mallistoa. Eilen hän toi nämä ihanuudet meille ja pääsin vihdoin hiplaamaan, huppari tuleekin heti käyttöön :)



Jo kahtena päivänä olen vieraillut Itiksessä. Ekalla reissulla mukaan tarttuivat nuo Padmén tennarit sekä mieluinen vihje pompulle;
nyt äiti tietää mistä saa rollerkenkiä!

Eilen menimme koko porukka itikseen. Ennen varsinaista asiaa kävimme uudessa kenkäkaupassa.

Ns King -kenkäkauppa on avattu liki Br-leluja ja siellä on kenkiä aikuisille sekä lapsille ja mielestäni kovin edulliseen hintaan. Pompulle mukaan tarttuivat tarralliset skeittikengät, ei kai kukaan 8-vuotias ehdi nauhoja sitoa, eihän.
Hintaa kengillä 24,90.



Pojalla oli epäuskoinen ilme kun saavuimme rullakenkäpisteelle, "ai mä sovitan...".
Sopivat löytyivät ja vaikka tarkotuksena oli antaa nämä synttärilahjaksi, pehmeni äiti ja lupasi että koulujen päättymisen jälkeen pääsee poika rullailemaan, on näitä odotettukin.
Rullaamaan pääsee 39 eurolla.



Samalla reissulla näimme ystävääni joka oli löytänyt Zarasta kivan collegemekon tyttärelleen edullisesti.
Ilmeisesti hän oli vienyt viimeisen koska en moisia enää löytänyt mutta ei onneksi tyhjin käsin tarvinnut lähteä sillä Zara yllätti mukavasti 3/4hiha paidoilla ja yksi niistä lähti mukaan.
Hintaa vajaille hihoille jäi 7,90.



Sovitettaessa uutta hupparia kävi ilmi että Gapin 3T ei ole mikään kovin reilu. Vinkkinä kaikille että jos lapsella on pituutta yli 93 senttiä, kannattaa valita kokoa isompi huppari ;)
Tytön ilmeestä päätellen peilin kautta, huppari tuntuu miellyttävän.



Näytin miehelle ystäväni tuliaiset (jotka siis toki itse maksoin) ja samalla totesin että olin aikonut olla ostamatta farkkuja tytölle ja nyt niitä on kaapissa jo 7 paria. Koska miehet usein osuvat oleelliseen, ei mieheni ollut poikkeus vaan totesi: "Monetkohan niitä sitten on kun AIOT niitä ostaa?"


Yritän lähitulevaisuudessa pidättäytyä farkkuostoksista.

Tämän bloggauksen (päiväsaikaan) mahdollisti rakas mieheni joka ystävällisesti tarjosi minulle omaa aikaa viemällä lapset ajelulle vähäksi aikaa vaikka on itse kipeänä, kiitos hänelle <3


Kohta he tulevat varmasti kotiin joten palataan sorvin ääreen,moikka.

11 kommenttia:

  1. Suokaa anteeksi että kuvat ja tekstit ovat hieman vinksinvonksin, jostain syystä blogspot ei anna minun enää muokata tuota bloggausta lopulliseen ulkoasuun. Ehkä kuitenkin siitä jonkun selvän saa noinkin.
    Terkuin, anana

    VastaaPoista
  2. Hauska oli postaus, monenmoista tapahtumaa :) Kuumailmapallot ovat kyllä ihania, uskaltaiskohan sellaisen kyytiin mennä?

    Hyvältä tuo asettelu näyttää.
    Muuten tämä blogspot on kai jotenkin sekaisin, kun ainakin päivitykset laahaa monta tuntia jäljessä.

    VastaaPoista
  3. Meillä näkyy kuumailmapalloja lähes joka ilta, liitelevät meidän talon yli.

    Mä olen melkein kaikkea elämässäni kokeillut mutta tuo on kokematta. Olen jo ottanut hinnan ja lentopaikatkin selville, ehkä tänä kesänä...

    Nuo rullakengät on pakko saada. Vai onko liian tapaturma-alttiit?

    VastaaPoista
  4. Rentoa luettavaa ja katseen kestäviä kuvia! :)

    VastaaPoista
  5. Kiva kiva kun on kauppoja noin liki ja niistä löytyy kaikkea kivaa...kateellisena täällä pärmättää hän...
    Täältä pikkukaupungista kun ei löydy yhtään mitään edes vähän erilaista lapsille,tarkoitan tällä kertaa kenkiä nimenomaan. Tytölle löytyy kyllä mutta ekaluokkalaiselle pojalle ei sitten millään.Aaarrgghhh.
    Kesälomamatkakin suuntautuu tällä kertaa Lontoon sijaan Frankfurtiin...vinkkejä sieltä?

    VastaaPoista
  6. Toi Gapin huppari on aivan mahtava!!!

    Punaisesta on pakko mainita, mäkin tykkäisin siitä aina välillä (piristäisi kivasti ainaisen vaaleanpunaisen ja pinkin lisänä), mutta kun tosiaan ei ole mitään muuta kirkkaan punaista, niin pitäisi ostaa sitten koko asu..

    Teidän neiti ilmeisesti pitää farkuista myös..? Mustakin farkut ovat ihania, mutta meillä on neljävuotiaan neidin kanssa hirmuinen taistelu aina, kun äiti valitsee farkut... Yhdet olen saanut "myytyä" prinsessafarkkuina... Nuoremmalle prinsessalle käy vielä onneksi kaikki:).

    Hmm, hyvä tietää jos muillakin on blogispotin kanssa ongelmia, luulin jo, etten vain osaa...

    VastaaPoista
  7. Ihania vaatteita olet taas löytänyt ja laittanut ne tänne niin kauniisti esille.

    VastaaPoista
  8. Hei!
    Sähän sen kerroit! Oon pitkään jo miettinyt, että mitä ihmettä keksis 8-vuotta täyttävälle tytölle lahjakasi ja nuo rullakengät on aivan huippu idis!!

    Mistä kaupasta löyisit nuo kengät??
    Ja sattuukohan kukaan tietää, että mistä niitä löytäis täältä Jyväskylästä?

    Ja kiitos kivasta blogista :) Kuvat ovat aivan omaa luokkaansa ja lapset aina niin kauniisti puettu, ilo silmälle. Ei haittaa vaikka tekstit menis miten päin tahansa, mä jään aina tuijottaan kuvia ;)

    -Johku-

    VastaaPoista
  9. On kyllä ihania vaatteita ja kenkiä!

    Hiukan tosiaan vaikuttaa tuo Gapin huppari napakalta, mutta varmasti menee ainakin alkukesän..

    Zarassa piipahdin minäkin katselemassa pojillemme juhlatamineita ja siellähän olikin ihna kivasti.Tytöille en uskaltanut kurkkailla ettei tule himo=)

    VastaaPoista
  10. Hei mun onkin pitänyt hehkuttaa Ns Kingiä kun se on niin edullinen kenkäkauppa (ja näköjään ihan kestäviäkin kenkiä sieltä saa! ) :D

    Me ostettiin vapun aikoihin Nuutille kahdet kengät sieltä, nahkaa; sandaalit ja tennarit yhteishintaan n. 45€ ! Hinnat ihan ällistytti.
    Tennarit ovat olleet kovalla koetuksella mutta kestäneet hyvin, sandaalit vielä odottavat helteitä.

    Olen muutenkin tykännyt virolaisista lastenkengistä. Niitä tuli joskus meilel useammatkin Nuutin ollessa pienempi, värit ja muotoilu olivat jotrenkin hirmu hauskoja ja erilaisia mitä täällä on totuttu näkemään....

    Kuvasin muuten samoja kuumailmapalloja!:D Joku taisi laskeutua meidän viereiselle urheiilupuiston kentällekin kun ei puhti riittänyt, liekkö Malmille olisi pitänyt mennä...

    VastaaPoista
  11. Meillä näkyi ihan sama kuumailmapallo, huomasitko että liikenteessä oli valkoinenkin?

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥