23.4.2009

Babytrooper -valjaat vai asuste?


Valjaat jakavat mielipiteitä. Toisten mielestä niillä kävelytetään vain eläimiä ja toisille ne ovat tuikitärkeä taaperon turvavaruste. Meidän molemmilla lapsilla on ollu valjaat satunnaisessa käytössä. Lähinnä laitureilla, toreilla, messuilla, ylipäätään paikoissa joissa on paljon ihmisiä tai vaara että lapsi voi satuttaa itsensä.

Kuopuksemme on tullut siihen ikään että äidin käsi ei kelpaa jos ei juuri huvita tai pelota. Mielummin juostaan "vapaana" ja tutkitaan kukkia, roskia, autoja... ihan mitä vaan eteen tupsahtaa.

Viimeksi messuilla menimme vielä yleensä rattaissa olevilla irtovaljailla mutta illemmalla rupesin tutkimaan valjasmarkkinoita. Jos lapsella on kauniit vaatteet, miksei hänellä voi olla kauniit valjaatkin -mietiskelin nettiä selatessani.

Ja siinä ne olivat!


Innokas valokuvaaja ei ehtinyt sitoa nauhoja siiviksi ;)


Babytrooper
valjaat ovat miellyttävät lapsen päällä, monikäyttöiset ja ainakin minun silmääni tavattoman kauniit. Näitä pitää mielellään mekkojenkin kanssa ja ekoilla kokeilukerroilla tuntuvat olevan lapsenkin mieleen. Valmistajan omilla nettisivuilla on runsaasti kuvia ja lisää tietoa valjaista.

7 kommenttia:

 1. heh heh, mua nauratti kuva jossa pikkuneiti kävelee siivet selässään, mutta idea on kyllä hyvä!

  Kaksivuotias on niin päätön vielä ja juoksee vaikka auton alle kun siltä tuntuu.

  Olisi ollut monesti äidilläkin sydän paikallaan eikä kurkussa jos meillä olisi ollut vuosi sitten valjaat.

  VastaaPoista
 2. Meillä on ihan tavalliset valjaat tuolla laatikon pohjalla... Ei vaan tullut otettua käyttöön, kun en kenelläkään ole moisia nähnyt.

  Meillä meno on ihan päätöntä vieläkin (kesällä 3) ja mä vähän epäilen, että meidän poika ei osaa kävellä, kun juoksee vaan...!!

  Meidän meno näyttäisi kyllä varmaan ihan uunolta, kun poika vetäisi ja äiti raahautuisi perässä :) Isommissa tapahtumissa ollaan tosiaan rattailla, ei tulisi mieleenkään ilman. Poika rimpuilee heti kun pitää kädestä kiinni, suojatiet onkin aikamoista taistoa.

  Nätit valjaat olet löytänyt.

  VastaaPoista
 3. Kauniit nuo on. :)
  Meillä ei ole koskaan ollut tarvetta, mutta jos olisi ollut vilkkaampia viikareita, niin ehdottomasti olisin valjaat hommannut.

  VastaaPoista
 4. Onpas kyllä hienot. Heti piti mennä selaamaan tuolta josko meillekin sitte joskus moiset löytyis.

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniit ja monipuoliset valjaat!

  Meillä on vilkkaat lapset mutta en ole koskaan valjaita käyttänyt.

  VastaaPoista
 6. kauniit :-) ja kyllä ne valjaat ihan turvallisuusnäkökulmasta joskus on todellakin tuikitärkeät!

  VastaaPoista
 7. Kauniit!

  Meillä käytössä ihan perusvaljaat, tosin niiden pääasiallinen käyttö on syöttötuolissa jotteivat innokkaat ruokailijat pääse nousemaan pois ennen aikojaan kun äidin silmä välttää.

  Joskus (muutama vuosi sitten) ovat olleet käytössä ulkonakin, silloin käyttäjänä oli 4-vuotias poikani joka ei muistanut ettei ulkona voi juosta miten sattuu edes kävelyteillä jos ei kuunnella äidin pysähtymiskäskyjä lainkaan. Yksi varoitus, ja seuraavasta valjaisiin. Ei tarvinnut montaa kertaa toteuttaa kun oppi meni perille. :) Pienemmillä toki eri asia, kun eivät nuo pienet ymmärrä/muista kauaa, mutta meillä pidettiin pieni kurinpalautus 4-vuotiaalle noiden avulla.

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥