9.4.2009

Missä ne vaatelaatikot sitten ovat?


***
Mikäs sopisikaan paremmin edellisen aiheen perään kuin niiden vaatelaatikoiden esittely.
Jarna ja Laura esittelivät jo omissa blogeissa miltä säilytysratkaisut näyttävät,
seuraan esimerkkiä.

Meillä molemmilla lapsilla on identtiset kaapit lastenhuoneessa ja ne sisältävät vaatteita sekä leluja. Pienemmän lelut mahtuvat vielä hyllykköön joten hänen kaapissaan vasemmala puolella on tulevia vaatteita sekä kenkiä: vielä liian isoja tai toisen kauden vaatteita.

Eteinen meillä on nyt menossa muutokseen sillä tarkoitus on saada sinne kaikki, myös Padmén, ulkovaatteet sekä asusteet. Tähän asti ne on olleet lastenhuoneessa mm. hyllykössä.

Muutoksesta kuvia ja juttuja tuonnempana.

***6 kommenttia:

 1. Ihanan siististi! Täytyypä ottaa mallia tuollaisesta pienestä tankokaapista hyllyjen keskellä :)
  Meillä isomman tytön huoneessa on toisessa kaapissa niitä pieneksi käyneitä ja isompia vaatteita ja voi apua mikä vaatekaaos siitä syntyykään kun tytöt tykkäävät leikkiä pukeutumisleikkejä niillä...

  VastaaPoista
 2. Oi, miten siisti järjestys ja kauniit, heleät värit lasten kaapeissa !

  Meillä lasten kaappeihin on ajautunut orthex-laatikoita, joiden ansiosta järjestys on ja pysyy. Vaatteet ovat onneksi niin pieniä, että mahtuvat vielä hyvin pieniin laatikoihin. Sukat, sukkikset,housut, t-paidat, pitkähihaiset, bodyt, hameet - kaikki omissaan, niin mieskin sitten voi sieltä jotain kiireissään löytää lapselle päälle aamutuimaan.

  Kauniita nuo vaaleanpunaiset ja pilkulliset pahvilaatikot. Mistä olet löytänyt pilkullisia laatikoita?

  -Pikku-Pööpötti-

  VastaaPoista
 3. Siistiä! Järjestyksellistä! Ihania värejä!

  VastaaPoista
 4. Hanna; meilläkin likka tykkää välillä kiskoa vaatteet ulos kaapista. Onneksi saimme joku aika sitten hankittua Elfaan stoppareita, se hieman hillitsee toistaiseksi :)

  Nuo pilkulliset laatikot ovat Hobby Hall:sta, Ordinett-sarjaa. 2 laatikkoa maksaa 12,90 ja tuoteperheeseen kuuluu myös muita säilytystarvikkeita. Olisin tarvinnut jo samantien lisää noita laatikoita mutta olivat loppuneet ja nyt kun vihdoin sain, täytyy tehdä kaapissa uudelleenjärjestelyitä :)

  Laura; siistiä! -no ei aina kuitenkaan :D Tosiasiassa pakko kaapit on pitää siistinä sillä vaatteita on aika paljon. Näin mitään ei katoa kasojen taakse vaan kaikkia tulee käytettyä ;)

  Me täällä jatkamme talvivaatteiden pesu ja säilömisurakkaa ^^

  VastaaPoista
 5. Hei,

  löysin blogisi vasta äskettäin ja ihastuin kuviisi.

  Ihana järjestys vallitsee vaatekaapissa. Täytyisi ottaa oppia ihan omaankin kaappiin:D Mistä olet löytänyt lasten kokoisia henkareita? Meidän neiti on vasta 2 kk, mutta mekkoja on alkanut jo nyt kertyä kiitettävästi ja olisi mukava saada ne kaappiin roikkumaan.

  Kaunista kevättä,

  Nina

  VastaaPoista
 6. Hei ja tervetuloa seuraamaan!

  Henkareita on monissa sisustuskaupoissa sekä lastenpuodeissa. Meidän hengarit ovat esikoisen aikaisia Nalle Puh -henkareita (muistaakseni Hulluilta Päiviltä), pieniä muovihenkareita kääntyvällä metallikoukulla (nämä Prismasta) sekä H&M:n henkareita. H&M useissa paikoissa antaa henkareita asiakkaalle mukaan kun tajuaa vain pyytää kassalla :)
  Onnea henkarimetsästykseen !

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥