20.4.2014

Aika kiva loma!

Tämä loma oli niin paikallaan. Vaikka lista tehtävistä asioista on pitkä, olen onnistunut tekemään ja chillaamaan samaan aikaan. Meillä on poikkeuksellisesti ollut vain yksi lapsi kerrallaan kotona joka on tarkoittanut laatuaikaa lapselle ja pienempää käskytystä meille vanhemmille. Eilen miehen mennessä Somerolle vaihtamaan lasta, tuli kummityttöni äiteineen kylään ja me vietettiin rauhallista tyttöjen päivää. Skipattiin suoraan ruoanlaitot ja päätettiin lähteä lähipuistoon ja kyllä ne on pienellä pienet ilot: ensimmäistä kertaa ilman tumppuja ulkona = mieletön sormituntuma kiviin ja hiekkaan! Samalla tuli juteltua pitkästä aikaa lastenvaatteista ja kuulin että Po.Pin uudet kankaat ovat ilmeisesti olleet nyt aika lailla heikompia kuin ennen. Itse en tänä vuonna ostanut kevätmallistosta mitään koska en pitänyt leikkauksista ja totta puhuen olin hieman pettynyt uudistuksiin kokonaisuudessaan. Nyt vaikuttaa siltä että oli onnistunut päätös koska kuulemma moni on kiikuttanut rikki menneet vaatteet takaisin kauppaan. Toivottavasti merkki ottaa takaisin vanhat materiaalit ja saadaan kestävää ja klassista popia taas meidänkin kaappiin.

Ensimmäisiä kertoa on mahtunut muitakin tähän pitkään viikonloppuun: bella sai viimein erittäin kauan ja hartaasti odotetun oman puhelimen. Nyt kun tyttö on saanut paljon kavereita ja pystyy itse käymään kyläilemassä sekä ulkoilemassa, on puhelittomuus osottautunut hieman haasteelliseksi. Päätimmekin että tyttö saa minun vanhan puhelimen nyt, jo ennen koulun alkua, että yhteydenpito onnistuu paremmin meihin sekä ystäviin -jotka ovat tähän asti soittaneet meidän vanhempien kännyköihin ja tiedustelleet tyttöä. Tyttö on myös ahkera valokuvaaja ja tänään Korkeasaaren reissulla puhelin oli ahkerassa käytössä kamerana.

Ja ei ne ekat kerrat tähän loppuneet. Ensimmäistä kertaa ikinä olen nyt jonottanut Korkeasaareen. Olen käynyt siellä varmasti syntymästä lähtien ja monena kesänä jopa 2-3 kertaa mutta ikinä sinne ei ole ennen tarvinnut jonottaa. Aurinkoinen pääsiäissää teki tehtävänsä ja sen jälkeen kun saimme auton parkkiin (joka onnistui vasta tokalla kierroksella) jonotimme kassalle. Onneksi jono liikkui todella nopeasti alkusäikähdyksestä huolimatta. Jos joku on huomenna menossa niin suosittelen julkisia (hiekkaparkkis ei ilmeisesti ole vielä käytössä) sekä tähtäämistä lippuluukulle jo heti aukeamisaikaan. Vesibussithan aloittavat liikennöinnin vasta vappuna, joka tuli sekin tarkistettua kun meinasimme lennosta vaihtaa lähestymistapaa.


Vielä yksi lomapäivä jäljellä,
aurinkoista maanantaita !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥