12.3.2012

Kevättä kohti !


Tuntuu että eilinen auringonpaiste antoi ihan mielettömästi lisää virtaa. Miten se voikin olla niin pienestä kiinni? Aamulla kun ajaa töihin, on valoisaa, illalla kun ajaa kotiin, on valoisaa.... voi jopa suunnitella puistoretkeä päiväkodin jälkeen  a u r i n g o n p a i s t a e s s a.

Eniten olen innoissani tästä lisäenergiasta
ja heti perään siitä että kaupoissa on yhtä sun tuosta
kaunista kesäistä pukinetta,
ja olen irtautunut kaavoista ja tehnyt muutaman
i h a n   u u d e n   ja  e r i l a i s e n  hankinnan.

Niistä myöhemmin lisää, näytän ensin yhden keväisen ulkoiluvaatesetin.,
heti tuossa sorsien alapuolella.




Takki on Napapijrin ja viime vuodelta (koko 6). Mahtuu vielä ja on samainen takki seuraavassa koossa melkein jo odottamassa kaapissa. Jos tuulet ovat suotuisat, tapaan huomenna mahtavia blogiystäviä ja saan takin jonka tilasin alesta jostain kaupasta, jonka nimeä en enää valitettavasti muista. Tänä vuonna ei ilmeisesti ollut tätä väriä saatavilla ollenkaan.

Housut on, mitkäs muutkaan, kun Po.p ! Syksyn alesta, samat housut löytyy muutamassa muussakin värissä mutta niistä lisää myöhemmin. Olen niin tyytyväinen näiden laatuun ja käytettävyyteen, ettei näillä näkymin tytölle muita ulkoiluhousuja ole tulossa. Mini A Turella on myös kivat, mutta  popit mielestäni ehdottomasti paremmat päiväkotikäyttöön. Leveäthän nämä on, mutta hyvin istuu kun piilokumppareita vähän kiristää.

Kumpparit Crocsit... niin minähän en ole mikään crocsien ylin ystävä mutta täytyy sanoa että jos jossain muodossa niin kumpparina nämä kyllä toimivat! Superhelpot pitää kuivana sekä puhtaana  ja niin kevyet että lapsi suorastaan liitää eteenpäin -eikä tarvitse pelätä että saappaat lentää jalasta. Ja tärkeintä tietysti,  myös lapsi tykkää.

Aika vakiintuneilla luottovarusteilla mennään, mitäpä sitä hyvää vaihtamaan.





Nyt ei tulekaan tytölle enää haalaria, eli muutama kaksiosainen setti on tulossa. Tämän olin ajatellut enemmän kotikäyttöön, tosiasiassa en ole aina aamuisin kotona katsomassa mitä päiväkotiin lähtee eli ties vaikka sielläkin pyörisivät. Siksi kaikki hankitut osaset (myöhemmin) käyvät keskenään yhteen, sekoitti miten päin vain :)



Minulle todella tärkeä kriteeri on vaatteessa kosteuden kesto sekä kestävyys. Onhan tässä tullut kokeiltua useampia merkkejä läpi, toistaiseksi Po.p on ehdottomasti parhaiten lunastanut paikkansa päiväkotiulkoiluvaatteena. Tietysti olen avoin uusille vaihtoehdoille mutta en kovin kevyin perustein lähde ostamaan yli 50 euron takkia/housuja riskillä että eivät kestäkään edes yhtä kautta. Ehkä tylsää mutta toimii meillä.


Kukkia odotellessa ja lumia sulatellessa
keväistä viikkoa kaikille lukijoille ♥



15 kommenttia:

  1. Mä mietin et meneeks toi vetskari just värissä noihin housuihin. Menee :) No takeissa oli koko loppu ja noita housujaan ei oo, mut mietin kuiteskin :)
    Popin housut on kyllä ihan ykköset, kävin ne päivällä kaivamassa tohon kaappiin, kelit on käsillä!

    VastaaPoista
  2. Aivan mielettömän upeita kuvia!

    Meillä luotetaan kanssa Pop:iin, sen verran alkanut kulutus olemaan kovaa tytöllä, että tuntuu kaikki muut merkit hajoavan. Kevääksi meillä onkin parit housut popilta, takki, windfleece ja haalari, eli mitäpä sitä hyväksi todettua vaihtamaan. :)

    VastaaPoista
  3. Taidan liittyä Popin ulkovaatefanien joukkoon. Älyttömän hyviä ja kestäviä, hintansa väärtejä.

    VastaaPoista
  4. Jos housut on teidän tanakalle leveät, niin eihän niitä voi ajatellakaan meille, vaikka kuinka olisi piilokiristys. Kiitti vinkistä.
    Muillakin merkeillä on erittäin hyviä housuja, mutta pääasia että tekin olette jonkin merkin omaksenne löytäneet.

    VastaaPoista
  5. Mulle jäi talvesta kaipuu pinkin ja vaaleanpunaisen yhdistelmään ja meille on Popin alehousujen myötä tulossa ihan sama setti. Hatun ja saappaiden värit on sentään toisinpäin :).

    VastaaPoista
  6. Nätti vaateyhdistelmä tosiaan ja taas niin ihania kuvia! Kiva kuulla että noi crocksit on hyvät - mä en ole tykännyt crockseista niiden mun mielestä muovisen ulkonäön takia, mutta jos ovat kerta kevyitä niin ilman muuta hankin tytöille, kun ei hintakaan ole paha.

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia:) Oot kyllä taitava:)

    VastaaPoista
  8. Kiitos:) siis tosta ihanasta blogiystävä tittelistä:)

    Oliks takki sopiva? Toi kyllä mätsää noiden housujen kanssa tosi kauniisti. Mä vielä mietin, ett tilaisko Lilalle sittenkin jemmaan sen koon 4 tosta takista. Nyt on koko 2 siinä kirkkaamassa pinkissä.

    VastaaPoista
  9. Moi kaikille!
    -Anni-, menee tosiaan, ihan täydellisesti :)

    Kiitos Pieni Lintu ♥

    Meeri kiitos :) Sama juttu, myös fleecet löytyy, olivat viime syksynä kuorikerroksen alla kullanarvoiset.

    Kiitos NOORA'S DAY ♥

    Katja, ja toivotaan että myös puysyvät kestävinä eikä tule sellaista notkahdyusta kuin muutamalle merkille on tullut.

    Kiitti Emmi :)

    Anonyymi, meillä on tuttavapiirissä kyllä useampi hieman hoikempi lapsi jotka niin ikään käyttävät Po.p:ia ja merkillähän on se vetoketjuhousumalli joka on hieman kaposempi. Pääasia että tosiaan löytyy ne omiin tarpeisiin parhaat :)

    Saija, hih :) En edes muista mitä pipoja meillä on, yksi uusi on kyllä tulossa joka tuohon settiin käy. Tuo NY pipo on sellainen että sopii hyvin juuri näille keleille, keväämmällä sitten liian lämmin varmasti :)

    Terhi kiitos! Tosiaan minusta nuo saappaat on lyömättömät ja jo toiset käytössä, ensimmäiset oli sitä edellistä mallia. Ja on itsseasiassa seuraavat kootkin kaapissa samassa värissä kun oli huhu että väri lopetetaan niin jemmasin alesta. Meillä moelmmat lapset obvat saappaista tykänneet, on vain kovin erikoista että koot loppuvat 35:een ja sitten on vain naisille, eli meidän pojalla ei tällä hetkellä ole kumppareita ollenkaan kun en nyt tiedä mistä löytyisi yhtä hyvät.

    Voi kiitos memmi ♥

    Ole hyvä katri :) Ei muuten sovitettu vielä takkia, tyttö lähti juuri voimisteluun mutta vanhalla samaisella takilla, huppari on täydellinen ja se piti heti saada päälle ;) Sinuna ottaisin jemmaan jos alessa on :)

    Mahtavaa kun jaksatte täällä pyörähtää!

    VastaaPoista
  10. Kiva kuulla, että nuo housut on olleet teillä hyvät - meillä ei ole ennestään käyttökokemusta, mutta nyt ostin kolmet peräkkäisissä koissa (kun hinnat olivat - 40% ja sitten kolmet kahden hinnalla - eli 3 kpl housuja n. 73 euroa. ) Hiukan leveät meillekin, mutta onpa tilaa touhuta :)

    VastaaPoista
  11. Meilläkin on kaapit täynnä popin housuja (ja haalareita) ja tämä on ensimmäinen kausi, kun pääsemme niitä testailemaan. Odotan innolla! :)
    Kiva nähdä, että Crocseja voi käyttää jo ulkona, meidän kaapissa noita samoja saappaita odottelee jo kolme eri kokoa ja olen miettinyt, milloin niillä tarkenee. Ilmeisesti voisi siis jo näihin keleihin laittaa (villasukan kanssa).

    VastaaPoista
  12. Kiva kuulla, että po.p kestää!

    Meillä meni just kuusiveen yhden talven reimat roskiin.. ne polvet!

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥