11.3.2012

Dudewalk Summer 2012



Katsoin mitä olin bloggaillut viime maaliskuussa ja hämmästyksekseni huomasin että... nyt on tulosa hyvinkin samansuuntaista. Aloitetaan sellaisella, mitä harvemmin täällä on, eli poikien vaatetuksesta. Ongelmahan on siinä että vaate ei näytä miltään jos se ei ole kantajan päällä oikeassa ympäristössä. Tämän takia blogissa on niin vähän nykyisin asiaa lastenvaatteista, sillä ei ole paikkaa missä kuvata niitä. Siinä vaiheessa kun pääsemme ulos kuvaamaan vaikka kesävaatteita, katsastavat kaikki jo syysmallistoja -eli olen auttamattoman myöhässä. Kaikesta kiirellisyydestä huolimatta, olen edelleen varsin viehättynyt vaatteisiin, tekstuureihin sekä kuoseihin. Joten nyt kevään jo vähän pilkistäessä pilvien takaa, haluan ehdottomasti päästä kuvaamaan -sekä toki antaa vinkkejä ja ajatuksia kiinnostuneille.

Joten poikkeuksena sääntöön, on seuraavassa kokonainen näytös reilu kymppiveen pojan kesägarderobista. Osa on vanhaa ja osa uutta, joten olen kirjoittanut alle aina mistä on ja onko mahdollista vielä saada. Huomaatteko, minulla on kova usko siihen että blogilla on vielä lukijoita, ja että löytyy vielä sellaisiakin joilla on saman ikäluokan poika sekä vaatemaku ;)

Koska meillä ei saa kotitöistä erikseen rahallista korvausta, sovittiin pojan kanssa että tämä on työkeikka ja tästä tulee pieni palkkio kesäkassaan.

Paita Zara, kaupoissa nyt/ shortsit Vinginon vanhaa mallistoa

Cube T-paita Stockalla nyt/ shortsit viime tai toissavuoden Lindex

Paita Gant menneeltä kesältä/ Shortsit Bodenilla just nyt

T-paita vanha Scotch&Shrunk (OMG:ssä voi olla vielä)/ muut old Esprit

Paita ja shortsit Bodenilta just nyt

T-paita ja paitis Boden kesä 2012/ farkut Vingino vuodelta vasara ja nappi

Paita Scotch&Shrunk viime kesän mallistoa, kangashousut löydät Bodenilta nyt useassa värissä


Aika kivasti meni, ainoastaan yhdestä setistä ei tullut yhtään hyvää kuvaa. Poika toimi hyvin ammattimaisesti ja ilokseni huomasin että tuskin tarvitsee mitään pakollisia hankintoja kesälle tehdä. Kengiksi on Osiriksen skeittkengät sekä Crocsit, Sanukitkin löytyy kaapista jos vielä mahtuvat.

Sokerina pohjalla vinkkaan kaikille isompien poikien hankintavastaaville että Jumbon Top Sportissa on Osiriksen talviskeittarit hyvässä alessa. Nyt saa 109 euron kengät hintaan 49,90... aika pienet koot näissä on eli kannattaa ottaa jalka mukaan.


Ja NYT on muitakin kuvia kamerassa eli tuskin tarvitsee viikkoa seuraavaa bloggausta odottaa,

AURINKOISTA KEVÄTVIIKKO KAIKILLE !



23 kommenttia:

  1. Minä en poikien vaatteista tajua mitään ;), mutta tuo on totta, että ympäristö vaikuttaa olennaisesti ja paljon siihen, miltä vaate kuvassa näyttää :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja settejä. Suosikkini on oranssi paita ja farkkushortsit. Musta on aina kiva lukea kaiken ikäisten poikien vaatetuksesta, kun niitä on sen verran harvoin. Poikasi on tosi luonteva kameran edessä. Hieno suoritus 10 v pojalta!

    Hauska myös nähdä, miten poikasi vaatetus on paljon värikkäämpää kuin tyttösi. ;-)

    VastaaPoista
  3. citymami, niinpä, vielä kun kaikki nettikauppojen pitäjät ja valmistajatkin sen hiffaisivat ;)

    -M-, kiitos, välitin terveiset pojallekin :) Vähän hankala ikä kun ei saa olla liian lapsellista eikä liian aikuista, pitää olla siistiä mutta rentoa :D Ja poika tosiaan onkin meidän väriläiskä, johtunee tummasta tukasta että värit sopivat pojalle tosi hyvin (tosin talvella on vähemmän värikästä). Ja antaa hyvän tekosyyn pitää tytön kaapin valkoisena ja vaaleanpunaisena =D

    Kiitos kun ehditte sanasen laittaa ♥

    VastaaPoista
  4. Ihania vaatteita, eritoten siinä mielessä että kauniisti sopivat ala- ja yläosat yhteen. Voisin ottaa meidän neljä veen kaappiin kaikki nuo :) terveisin Aake07:n äiti

    VastaaPoista
  5. Kivoja vaatteita. Bodenilta tilasin minäkin, tyytyväinen olen taas kerran.

    VastaaPoista
  6. Yes,täällä ollaan ja taloudesta löytyy sellainen 10-(ups,kohta 11-)vuotias poika,jolle äiti tahtoisi kaikki nämä vaatteet! Surf paita oli tosi kiva,mutta vaaleat housut ou-nou meidän pojalle;) Itse haluaisi taatusti tuon pacman-paidan!
    Onko nuo osirikset oikeasti hyviä jalassa? Meiltä löytyy kevääksi yhdet(tosin tytölle) ja nuo talviset houkuttaisi kanssa, varsinkin värin puolesta!

    VastaaPoista
  7. Kivoja vaatteita: mukavasti väriä, mutta kuitenkin sen verran neutraalia, että menee todella monen ikäiselle.

    Meillä eletään edelleen kuvapaita-huumaa. Itse alan olla todella kyllästynyt niihin. Bodeniltakin pojat valitsivat vain kuvallisia paitoja. Jos olisin nähnyt postauksesi ennen tilaustani olisin varmaan klikannut vähän muutakin koriin.

    VastaaPoista
  8. Mukavan värikästä olet löytänyt!

    Meidän pojan kesävaatteet olivat paniikkitilaus Henkalle ja ovat maailmalla nyt. Jännityksellä odotan, mitä sieltä tulee takaisin =)

    Ja ihana tuo teidän poika!

    VastaaPoista
  9. Ihanaa, että blogeissa näkyy myös isompien poikien vaatteita! Lisääkin saa tulla :)
    -A-

    VastaaPoista
  10. Kiitos Aake07:n äiti :) Tuo Bodenhan on hauska sinänsä että sieltä samoja vaatteita saa tosi isolla skaalalla. Eräällä ystävälläni on tyttöni ikäinen poika ja hänen kaapistaan löytyykin mm. tyo keltainen kauluspaita :)

    Katja, jep, mielestäni Bodenilla on materiaalit tosi hyvän tuntuisia. Ainoastaan tyttöjen yöppösetit ovat olleet mielestäni hieman lörpömpää trikoota, mutta hyvin kestäneet nekin.

    Niinu, no tuo Pacman paita oli kyllä ihan MUST ostos kun tuli nyt vastaan -onneksi poikakin tykkäsi ja tietää kyllä pelin :) Vaaleat housut oli mietinnän alla, mutta hyvin meni viime kesä noilla valkosilla shorteilla ja pesukone pesee!
    Minulla on yhdet Osirikset ja ihan ok jalassa, itseasiassa niissä on se sisäsyrjän tuki parempi kun monissa muissa skeittikengissä. Tuolta Jumbon TopSportista löytää parhaiten alesta skeittikenkiä eli jos on käyttöä niin siellä kannattaa vierailla jos vähänkin linjalle osuu. Ostin tosiaan syksyllä sieltä 3 Osirikset puoleen hintaan :) Itse kokeilin noita ruskeitakin ja ihan hyvältä tuntuivat jalassa :)

    Rva Kepponen, ymmärrän että kuvapaitamania voi olal hieman... haastava :) Jostain syystä J:llä ei ole ikinä sellaista oikein ollut joten olen päässyt varmasti helpolla. Tosin, aina kun näen jonkun "tyylikkään" Star Wars tms paidan, ostan kyllä mielelläni hänelle -ihan niinkuin tuon pacmaninkin, joka on omasta mielestäni tosi magee :) Alesta sitten vaa lisätilausta Bodenilta, se on niitä harvoja paikkoja mistä itsekin tilaan kerralla yleensä enemmän, eli useampia vaatteita moelmmille lapsille.

    Mari A, no tää meidän poika on sellainen sateenkaarilapsi :P Ja on muuten tulossa Henkalta kahdet shortsit (ja yksi hattukin) hänelle, en tosin pidätä hengitystä että voi käyttää, kun yleensä ovat niin leveitä, mutta sovitetaan kun tulevat. Ihanan pojan äiti ylpeänä hymistellen kiittää :)

    Kiva kuulla -A-, yritetään toteuttaa toiveta mahsollisuuksien salliessa!

    Kiitos kaikille tuhannesti! Mukava huomata etten ole unohtunut...

    VastaaPoista
  11. Vaikka mulla ei olekaan poikaa, niin silti tykkään näistä sun poikavaatepostauksista! Ihania värikkäitä settejä ja upea malli :-)

    VastaaPoista
  12. Ympäristö kyllä. Ja luonne. Ihan kaikille ei kaikki sovi, vaikka äidin silmään sopisikin.

    Ja sulla on varmaan jokin tosi pätevä selitys miksi et vastaa mun viestiin?

    VastaaPoista
  13. Kiitos Jassu =D Itsekin kyllä mielelläni katselen pienempien poikien ja isompien tyttöjenkin juttuja... Olemme selkesäti vain kiinnostuneita!

    Nina, just näin. Ja laitoin sulle viestiä että mihin viestiin? :D

    VastaaPoista
  14. Kivat kuvat - vaikkei näistä vaatejutuista nyt ollu mulle mitää ku omat on vielä ns. pikkupoikavaiheessa, mut kuvia tykkään katsoa aina ja teillä on hyvä diili ollu pojan kanssa. :)

    VastaaPoista
  15. Ihana nähdä tyylikkäitä kuvia isompien poikienkin vaatetuksesta, näitä ei tule juuri missään vastaan. Vaikka meillä on vasta mini kotona, niin kyllä nämä mua silti kiinnostavat. Toi Pac-Man paita on tosi hieno! Se on legendaarinen! :D

    VastaaPoista
  16. Täytyykin viedä isi ja poikapuoli Zaraan, tuo Pacman-paita sopis poikapuolelle täydellisesti! :D Poikapuoli käyttää yleensä DC:n vaatteita ja kenkiä mutta täytyy vinkata tuosta Osiris-jutustakin, jos vaikka löytyisi ensi talveksi kengät! =)

    VastaaPoista
  17. Kiitos, pitääpä itsekin vilkaista poikien kesävaatteet läpi. Viime kesänä pääsin helpolla kun liki kaikki edelliskesän vaatteet sopivat, parit shortsit vain piti ostaa. Tänä vuonna taitaa olla tiedossa melkoinen savotta.

    VastaaPoista
  18. Todella kivaa nähdä katsaus poikien vaatteista! Meillä lasten sukupuolet menee päinvastoin kuin teillä, eli meillä on 10,5-vuotias tyttö ja lisäksi 6-vuotias poika. Poikakin kuitenkin alkaa siirtyä koulupoikien vaatteisiin, joten tyylivinkit on tervetulleita :)

    VastaaPoista
  19. Kivoja ja toimivia yhdistelmiä on pojalle löytynyt, väritkin ihanan keväisiä! Mainiota, että mallikin niin yhteistyökykyinen - ilokseen näitä tyttöjen äitikin katselee :)

    VastaaPoista
  20. Moikka,

    Sun poika on ihana!!!

    Mulla on 6v poika joka on suhtkoht samankokoinen (?)kuin sun poikasi. Tykkään tyylistä, jolla poikasi puet, ei pääkalloja, eikä spidermaneja. Joten usein saan kivoja vinkkejä teidän vaatekaapista. Meillä ongelmana on tosiaan vielä pieni poika, esikoululainen, mutta mittaa on reilusti (n.140cm). Kädet ovat todella pitkät ja vyötärö on hoikka. Poika on todella hoikka, mutta kropaltaan ihan "dynamiittia", painoa yli 33kg. Kun hänelle löytää sopivat housut tai paidan mitaltaan, vyötärönympärys on valtava. Housuissa on ehdottomasti oltava säädettävä vyötärö.

    Onko Bodenin shortseissa säätömahdollisuus vyötäröllä?

    Teethän jatkossakin näitä "poikavaatepostauksia". Nää on huippuja, kiitos niistä!

    -Mia

    VastaaPoista
  21. Kiitos Pieni LIntu, sama juttu, vaikka ei ihan aihealue osuiskaan :)

    Eppusen kaapilla, ei kyllä tosiaan taida juurikaan tulla tämän ikäisen vaatteita blogeissa vastaan. Pacman ♥

    Sari, alkoivat olla koot vähissä noissa paidoissa, ostin Jumbosta koon 140 cm jonka sitten kävin vaihtamasa keskustassa 152:een. Itiksesä ei ainkaan noita kokoja enää ollut.. eli juoksujalkaa :)

    joska, tässä iässä ainakin hoikalla pojalla mahtuu suurin osa vaatteista pari kautta. Tosin harvennusta saattaa tulla vaatteen kunnon takia ;) Ja kyllä minusta on kiva ostaa jos jotain kivaa tiulee vastaan, vaikka ei ihan pakko olisikaan.

    Onaha, kiva kuulla että on mieleinen. Koulussa monesti alkaakin olla jo enemmän väliä mitä on päällä, riippuu lienee vähän asuinalueesta ja sen hitkisistä "in-jutuistakin" toki :)

    Kiitos Miikkis :)

    Mia kiitos, se onkin sellainen äidin pikku mussukka ♥ On kyllä tosi pitkä teidänkin poika. Benettonilla on muuten tois pitkä mitoitus hihoissa, mieletäni Zarassa sen sijaan on lyhentynyt hihamitta. Ostin joltain hulluilta päiviltä pari Olimpias merkkistä paitaa jota ovat olleet tosi kivoja ja kapeita, ei kuulema kuitenkaan kuulu Stockmannin vakiovalikoimaan tuo merkki :(

    Bodenin noissa shortseissa on sisällä piilokiristyskumppari. Aika leveät nuo on vyötäröltä mutta kumpparilla sai ihan kivasti supistettua. Sellaiset tähtishortsit mitä nytkin on Bodenilla, on ollut useassa eri koossa ja niissä on se kiristysnauha. On ihan megamageet :)

    Lupaan yrittää tehdä jatkossakin tälläisiä postauksia, tosin meiltä loppuu kyllä esiteltävät vaatteet kesken kun ei nyt niin usein tarvitse enää uusia ostaa =D

    Tosi kiva kuulla ja huomata että oli paljon kiinnostuneita täällä, ihan valtavan hyvä mieli tuli, kiitos kaikille ♥

    VastaaPoista
  22. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  23. Ihana malli ja tosi ihanat vaatteet ja kiitos muutenkin NIIN ihanasta blogista!!

    Niina

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥