20.7.2011

Siis ihanaa,


olla lomalla!
Varmasti sanomattakin selvää,
mutta silti aivan mahtavaa.
Ainoa päämäärä nyt,
on syödä joka päivä lörtsy.
Niin ja tietysti
uida,
syödä jädee,
käydä puistossa,
relataRELATArelata.




Ollaan valvottu luvattoman myöhään,
lapsetkin on.
Ollaan nukuttukin luvattoman myöhään,
lapset ei.
Onneksi mammu vähän auttaa,
leipoo,
opettaa tuikitärkeitä muikku-oppeja,
ja tekee maailman eniten maistuvaa koti-ruokaa.





Mies otti vähän kirjaimellisesti,
kun sanoin että otappas vaatteista kuva (huom. rajaus).
Ostin Riveristä hameen, oli liian iso mutta äiti pienensi.
Paita on Onlyn ja vyö VeroModasta.


Me jatketaan täällä,
ei minkään tekemistä.

Aurinkoista heinäkuuta !

11 kommenttia:

  1. Teidän loma kuullostaa LOMALTA :) Kappas, kun en ole teitä vielä puistossa bongannut, samaisessa puistossa olemme mekin useana päivänä ulkoilleet :) Iloista loman jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Olen lukenut pitkään, mutta olenkohan koskaan kommentoinut... Nooh, aivan ihania kuvia joka tapauksessa. Tyttölapsia omistaessa, kateellisena ihailen lapsiesi vaatteita. Saat ilmeisesti melkoisesti vaikuttaa niihin? Yritän pitää hellokitit minimissä, mutta silti aina joku hassu vaateyhdistelmä löytyy varsinkin vanhemman tyttäreni yltä... huoh. Onneksi nuorempi ei osaa vielä puhua;)

    Vielä hiuksistasi, onko luonnokasta vaiko kampaajan kiharaa? Mäkin haluaisin kiharaa...

    VastaaPoista
  3. Asutte Itä-Suomessa jos syötte lörtsyjä... Mukavaa lomaa, terv. satunnainen piipahtaja! :)

    VastaaPoista
  4. Ihania aurinkoisia kesäkuvia. Näyttää ihan lomalta! <3

    VastaaPoista
  5. Hei Sinulle kauniista kuvistasi ja miellyttävästä tavastasi kirjoittaa! Lienen ainoa blogisi lukija, joka ei lue mitään muuta blogia :) Olen neljän lapsen äiti ja meillä on melkoinen touhuperhe. Jo talvella minulle tuli tavaksi ottaa kuppi kahvia ja viivähtää pieni hetki koneella ihastellen kuviasi. Palaan pian työelämään, mutta aion kyllä jatkossakin käydä lukemassa blogiasi. Kiitos siis vielä, että annat täällä yhdelle äidille "laatu-omaa-aikaa"! Ihanaa kesää sinulle ja lapsillesi!

    VastaaPoista
  6. Ihana, ihana loma. Ehkäpä maailman ekaks paras keksintö... Nauttikaa!

    VastaaPoista
  7. Moikka
    Voi hitsi kun sulla on niin ylimagee tuo tukka! Olen aivan vihreä kateudesta, ihanaa kiharaa. Itsellä ohut ja suora tukka plääh...

    Kivat lomat! :)

    _Suvi_

    VastaaPoista
  8. ... siis niin ON :)!!! LOMA!!!
    Koska kotiudutte?

    VastaaPoista
  9. Wiltsu, yritetään ainakin ja toistaiseksi onnistumisprosentti on hyvä. Ensi viikolla mies menee jo töihin että sitten "lomailen" lasten kanssa :) Ja puistossa olemme käyneet yleensä illemmalla, tule vaan repimään hihasta jos näät ;)

    Josefina, kiva kun sanasen jätit :) Saan aika pitkälle vaikuttaa likan vaatteisiin, tosin välillä käydään asiallista ajatusten vaihtoa. On meilläkin Kittypaitoja jne. mutta ne yleensä päiväkotikäytössä -joka käy tytölle hyvin. Usein joudutaan vääntämään aiheesta mekko vai housut -sillä tyttö haluaisi aina olla mekossa mutta välillä housut/shortsit ovat käytännöllisemmät. Ja kerran likka tuli hakemaan isänsä kanssa minua kampaajalta, päällä oli Snoopy yömekko, sen päällä helleprinsessamekko, jalassa tennarit ja päässä joku aivan muun värinen lieriharru -repesin totaalisesti mutta hyvähän se on että tahtoa löytyy kokeilla mielenkiintoisia yhdistelmiä ;) Ja jooooo, hiukset on luonnonkiharat :)

    Suvi, Savonlinnassa ollaan tämä viikko :) Ja Laurikaisia syödään joka päivä tietty ♥

    Eppusen kaapilla, kiiitos, kesäsiset on olleet säätkin!

    Anonyymi, kiitos. Tippa tuli linssiin, niin koskettavasti kirjoitit. Ilo ja kunnia, ja mahtava fiilis kun saa antaa jotain toiselle, tuntemattomalle, kiitos itsellesi siis kauniista sanoista ja tästä fiiliksestä ♥ Hyvää kesää!

    ♥Ellas Mirakel, Kiitos, me nautitaan je te myös!

    _Suvi_, kiitti :D Kiharat saa kampaajaltakin mutta yritäppä saada kiharaa suoraksi ;) Kaiholla katselen syoria hoiksia, niissä olisi niin paljon potentiaalia!

    Tanja, viikonloppuna kotiudutaan, tuutteko maisemiin?

    Kiitos kaikille jotka lomakuukauden keskelle olette ehtineet pistäytyä ja kommentillakin heittää. Ihan superpiristävää kuulla teistä!

    VastaaPoista
  10. Tuo kalanperkauskuva on huippu! Siinä on meininkiä! =D

    Tuo valkoinen hameesi on kaunis! Olen itse etsiskellyt samakaltaista, olen vain niin pätkä että tuppaavat viistää maata. Ihania lomahetkiä!

    VastaaPoista
  11. Kiitos Jenni, tosiaan meininkiä ;) Ei ne ihan oppineita ole mutta ensi kesänä jatketaan. Tiiätkö tuo hame oli M-kokoinen, liian pitkä sekä liian leveä. Ommeltiin äitin kanssa yläreunaan uusi kuminauhakuja, ihan taittamalla vain kangas ja hameesta tuli oikean pituinen samalla kun vyötäröönkiin aatiin sopivampi kumppari ;)

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥