10.7.2011

*kesälistan toteutusta*


Pihlajasaareen pääsee Ruoholahdesta ja Kaivarista. Ruohiksesta en ole ikinä mennyt mutta Kaivarissa vene lähtee Carousellin terassin puolelta aikataulun mukaan tunnin välein, hyvällä kelillä jopa neäjästi tunnissa. Alle 7-vuotiaat pääsevät maksutta ja rattaatkin kulkevat mukana.  Saaressa on hiekkarantoja ja kallioita auringonottoon sekä uimiseen. Nyt siellä on myös sinilevä-varoitus mutta me emme levää nähneet. Koska rantoja on molemmin puolin saarta, voi valita sen missä lämpötila tuntuu sopivammalta, tänään olimme sillä "Kaivarin puoleisella" sillä saaren toisella puolella tuuli aika navakasti. Molemmin puolin on myös leikkipaikkoja lapsille: telineitä, keinuja jne. Grillattavatkin voi napata mukaan sillä myös grillausmahdollisuus löytyy. Saaren ravintolasta saa ruoan lisäksi jädeä ja juomista, hinnat ovat juuri mitä kuvitella saattaa ..ja jos ottaa soppaa niin kannattaa ensin katoa että saa pöydän siitä kohdasta kalliota mikä on suunnilleen vaaterissa.
Ja kun se kesävaatepostaus loistaa edelleen poissaolollaan, voisin mainita että yläkuvassa likalla on Nextin tämän kesän mallistosta mekko koossa 5-6 ja pojalla viime vuoden alesta Espritin shortsit sekä parin vuoden takaa Gantin paita. Minun Peakin kesälätsää vuorotellaan, aivan loistava sillä siinä on sisäpuolella tasku mihin saa jäderahat. Likan sandaalit käveli pari päivää sitten vastaan Timben alesta. Koska ovat varsin täydelliset, otin myös seuraavan koon joten eipä ensi kesänä tarvitse sandaalejakaan etsiä. Pojalle en enää sandaaleja osta, koska pitää kuitenkin noita Crocseja... Ja ehdoton vinkki hoikkiksille, H&M:llä on (tai oli) uimashortseja joissa on piilokumppari! Tuolla ei ainakaan pysy mitkään "oikeankokoiset" uimikset jalassa joten tämä oli loistava löytö.

Nyt odotellaan vielä V I I S I päivää ja tuon teksin perään voi liittää sanan  LOMA ! 


Ps.
vastaan edellisiin,
heti kun blogger antaa luvan.
***

7 kommenttia:

 1. Ollaan käyty tällä viikolla kaksi kertaa Pihliksessä, ihan huippukiva saari!

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo vaaleanpunaiset sandaalit. Minkä merkkiset ne ovat ja mistä olet ostanut? Aurinkoista kesän jatkoa : )

  VastaaPoista
 3. Laura, kyllä :) Liian harvoin mekin siellä käydään, pitänee parantaa tavat.

  Anonyymi, Sandaalit on Kampista Timberlandin liikkeestä. Alessa ovat ja kokoja ainakin vielä lauantaina oli hyvin jäljellä :)

  VastaaPoista
 4. Voi mikä kesäfiilis näistä kuvista välittyy :)

  VastaaPoista
 5. Asuntovaunullakin on pakko kurkkia teijän kuulumisia :o) Ellalla on samikset sandaalit, ostettiin ihan täyteen hintaan Brandokselta... Sulla kävi siis tuuri :o) On kyllä kauniit ja mukavat!

  VastaaPoista
 6. mahtava kesän tunne näissä kuvissa!

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥