5.7.2011

Täs ei oo nyt mitään lapsille,


kun tälläisiä aikuisten juttuja vain. Naurattaa taas mutta ei se mitään. Tälläisiä ylivalo_kuvia_alivalo_päivään, jonka olen luonnollisesti viettänyt töissä. Eipä tässä pitkälti töitäkään enää ole! Olen nyt ihan orpona kotona kun lapset on isin kanssa mökillä, Puuhamaassakin kuulemani mukaan. Eilen ehdin jo hieman laatikoitakin siivoilla ja kaappeja, tosin pahasti on vielä vaiheessa -jospa sitä lomalla sitten ehtisi enemmän. Joka tapauksessa sain taas inspiksen tälläiseen mahdottoman *jokainen täyttää tähän mieleisensä sanan* tempaukseen. Tässä on nyt minä ja mie ja mun rytkyt, tältä päivältä (olen varma että joku on joskus kommentoinut että kiinnostaa...) Enkä osannut valita mitkä kuvat oli vähiten huonoja joten here we go...
Hiukset on länässä kun ne on vielä märät. Tosta muutama tunti ja ne sojottaakin joka suuntaan kun on sellainen afrotucca. Päivän retaleena henkan t-paita jonka alla pitää olla toppi että niitä nappeja voi pitää auki. Pellavahousutkin on henkkikseltä, viime vuodelta ja omistan samanlaiset grafiitinharmaana. Ja kengät on Mekkasta. Pitäisi käydä katsomassa uusia kun toiset valkoiset on jo puhki. Laukku se sama tuttu mop jota ilman en poistu ovesta, paitsi viemään roskat -jos veisin roskia. Ja se juttu on toi huivi. Meinasin ostaa Stockalta jo normihinnalla mutta tapani mukaan sniiduilin taas. Ja onneksi, sillä nyt alen alkaessa muistin ja kävin hakemassa tuntuvasti edullisemmin. Ja se on aivan mahtava, siinä on kaikki ne värit mistä en pidä, täydellisesti ja se on aivan IHANAIHANAIHANAIHANAIHANA.


9 kommenttia:

 1. No niin, sähän alat näyttämään ihan aikuiselta. Hyvältä näyttää, huivi ja kaikki!:)

  VastaaPoista
 2. :)!! Hi-hii, mä jäin nauramaan Ninan kommenttia:)!!! Ihmettilinkin, että mitä Tukalle on tapahtunut. Mutta joo, valkoinen toimii, näytätä loistavalta!!! Enpä olisi uskonut näkeväni sulla ton väristä huivia, mutta on ihan super valkoisen kanssa!!! Ja laukkukin on mitä parhain. Oot ihan guru:)!!

  VastaaPoista
 3. Pirtsakka huivi sopii valkoisen kaveriksi! :)

  VastaaPoista
 4. Siustahan on ihan leidi kuoritunut;) Reps tota Ninan kommenttia. Hyvältä näyttää ja toi huivi on kyllä aika magee.

  VastaaPoista
 5. Ihana huivi, mutta vieläkin ihanammat kengät. Kenen ja mistä? Mä tartteisin juuri tommoset ehdottomasti!

  Rose

  VastaaPoista
 6. Nina, siinäopä vasta pelottava ajatus :)

  Kiitti Tanja, jännittää postata tälläsitä kaikkien huikeiden muotiblogien sekaan mutta tyyli se on tämäkin. Tukka tosiaan kammottavan näkönen mutta tiedät kyllä miten se pölähtää kuivana ;)

  Pieni Lintu, jeps, mulla oli heti visio kun bongasin huivin ekan kerran -uskon että käy myös farkkujen kanssa...

  Katri, oonko tosiaan ollut niin "off" joka kerta kun ollaan nähty :o No, sellanen poikatyttöhän mä oon, kesällä satsataan sitten valkoiseen ja talvi menee sellasessa synkemmässä luukissa.

  Rose, siis kauppa on Mekka ja merkki on Tapas. Mulla on kolmet joista toiset valkoiset on jo puhki, niillä kolme kesää muistaakseni kävelty. Ja mustia en ole vielä korkannutkaan, ne ostin viime kesäänä näiden kanssa Savonlinnan Mekkan Outletista. Näistä pidän TOSI paljon ja Savonlinnaan kun pääsen menen heti katsomaan olisiko lisää Tapaksia kaappiin -tosi mukavat jalassa :) Korkkarit ei loppupeleissä ole oikein minun juttu vaikka niitäkin tarpeen mukaan tulee påidettyä -h a r v o i n.

  Kiva kun on tullut kommentteja ja vielä positiivisia -hieman pelotti postata =)

  VastaaPoista
 7. Ihanan raikas kokonaisuus, valkoinen ja huivi missä on värit joista pidän =) Kuinkas pitkä toi huivi oikein on?

  VastaaPoista
 8. Vera :) Huivi on tosi pitkä! Olen 161,cm ja jos laitan vaan niskan takaa niin yltää lattiaan asti -eli ei voi pitää niin vaan pitää kieputtaa jonnekin kiekka ettei viistä maata :)

  VastaaPoista
 9. Hei, sellainen juttu tuli mieleen noista kengistä että tässä jokin aika sitten Keravalla eräässä autoliikkeessä asioidessani törmäsin Mekan outlet myymälään ihan siinä autokaupan vieressä. Tosin valikoimasta en sitten tiedä mitä siellä on..:)
  Mä oon kade noista sun hiuksista, ihanat!:)

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥