25.7.2011

Vähänkö on,

maailman muikein jäätelö-ilme.
On.
Ahneimmat maistelee jo matkalla.


Käytiin eilen stadissa.
Siellä oli ollut häppeninkiä espalla,
missattiin sopivasti se.
Oli siellä vieläkin,
mm. joku aikuinen mies päätti riisua ilkosillee
Laura Ashleyn edessä.
[ FastForward >> ]

Ja tietty torilta herneitä,
päikkärit rattaissa,
terassilla Ginger Alea jäillä ja limellä.
Omnomnom - I ♥ kesä.


Kävin samalla henkkiksellä toteamassa,
että ne uudetkin "neule"mekot on ihan lerppuliuruja.
Mutta kuinkas sattuikaan!
Siellä oli kahdessa uudessa värissä
ihan mielettömintä paitaa.
Likalla sattu olemaan päällä jo viime vuoden alesta hankittu valkoinen,
ja nappasin mukaan molemmat uudet värit, seuraavassa koossa,
normihinnalla -big deal.
Eipä!
[nuo byysat on Aya Nayat]


Mistähän näitä saisi minun koossa...
 
Lämpimiä kesäpäiviä kaikille !

12 kommenttia:

 1. nuo paidat ovat toden totta ihan loistavia... meillä on ollut vauvakokoisina, ja nyt harmillisesti ei meinaa ikinä olla sitä pienintä isompien kokoa... se koko tuntuu olevan täällä hyvin nopeasti katoavaa sorttia.

  VastaaPoista
 2. Ihanat paidat! Mäkin hiplasin niitä lauantaina mutta vielä jäivät kauppaan, kun eräät eivät jaksaneet enää yhtää odotella. Ihan pakko ne on siellä vielä hakea:) Katsoitko muuten oliko siellä isompien lasten puolella samoja, eikös koot mene 170cm asti? Joskus on tullut itsellekin jotain lastenosastolta ostettua;)

  VastaaPoista
 3. AnnaRilla, niin muuten muistelenkin nyt, että siinä kohdassa kun osasto vaihtuu, on edelliseltä aina isoin koko loppu ja seuraavalta pienin :D Sympatiseeraan siis...

  MammaMia, no itseasiassa vasta kotona tajusin että tietty olisi pitänyt katsoa isojen tyttöjen puolelta! Olen huimat 161,5 cm eli ei olisi enimmäinen kerta kun ostan vaatteita latenosastolta ;) Pitänee mennä tutkimaan...
  Itse arvoin kokoja tovin kun likka naposteli rattaissa herneitä -thank good for peas! ja päädyin lopulta kokoon 122 cm. Tuo valkoinen on 116 cm.

  VastaaPoista
 4. PS MammaMia, onko Bellamekko asia edennyt yhtään?

  VastaaPoista
 5. Minäkin voisin huolia paidat, sen verran mukavantuntuiset oli. Mä olen 174cm mutta kyllä H&M:n lasten 170cm riittää minullekin. Siis sinne;)

  VastaaPoista
 6. EI! Jokuhan varoitteli, että kyseisessä laitoksessakin asia kestää;( Potuttaa kovasti koko juttu, rahallinen menetys ei ole suuri mutta periaate on.

  VastaaPoista
 7. Itse nappasin lasten LOGG- osastolta 170cm puseron tuosta raita-versiosta!!! Ihania!

  VastaaPoista
 8. :) teillä on kyllä niin Loma :)

  Nuo paidat on ihania! Meilläkin tytöillä niitä valkoisina ja vaaleanpunaisina. Bongasin uudet kuosit mutta en vielä ostanut.. meillä kun niistä taitaa pitää enemmän äiti kuin mitä tyttäret.. ;)

  Mutta tosiaan, kokeile lasten kokoa 170 cm - jopa MÄ olen ostanut muutaman :) Sulle saattais mennä 164 senttinenkin ihan kevyesti.

  VastaaPoista
 9. Ihana jätski-ilme!!
  Nuo Henkan paidat on ihan parhaita, niitä on kyllä ollut ihan aikuisten koossakin, itsellä valkoinen ja siniraitainen ja sitten pari vähän tummempaa kuviollista. Alkukesästä oli ainakin täällä Turuus´ ja oli jo viime kesänä, me samisteltiin niissä Neidin kanssa:)

  VastaaPoista
 10. Jestas, mikä jätski-ilme :D

  Meillä on näitä paitoja äidillä ja tyttärillä teinistä taaperoon. Ihan parhaita!

  Mekin ollaan stadissa ja tänään Espalla _oikeesti_ oli häppeninkiä. Kolme viulistia ja yksi sellonsoittaja. Vivaldin Talvi meni kyllä ihon alle! Henkan ehdin jo katsastaa ja totesin saman: ei neulemekkoja meille (tänäkään) vuonna. Huomenna kauppatorin herneille :-)

  Lomanjatkoja!

  VastaaPoista
 11. Kiitos enkuli ♥

  Mamma Mia, no odotellaan, mielelläni kuulen miten tuollaisissa keisseissä käy.

  nelli, olit fiksumpi kuin minä ;)

  Marja, jep jep ;) Likka sanoi aluksi tuosta valkoisesta ettei tykkää kun ei ole vaaleanpunainen -tänä aamuna tuumasi ettei enää tykkää vaaleanpunaisesta vaan pelkästään valkoisesta. Ailahteleväinen on 4-vuotiaan mieli.

  Miikkis, ja kuvittele, joka kerta! Kuules, bongason sunnuntaina ja tänään ihan älyttämän katusoittajaorkesterin stockan edessä olevalta spårapysäkiltä. Siis oikeasto TOSI TOSI hyvä. Harmitti oikein kun ei ehditty jäädä kuuntelemaan.

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥