7.7.2011

Samat byysat...

...uusi huivi !
Samasta alelaarista kuin edellinen.

Ei vieläkään mitään muuta.
Täytyy tunnustaa,
että vuosien jälkeen,
olen ehkä hivenen taas innostunut,
aikuisten vaatteista.

Se johtuu ehkä siitä että kaupoissa on taas
vaatteita joista pidän
tai
että lapset kasvaa hitaammin.

Olen kyllä nirso,
sitä ei voi kieltää.
Mutta olen mielummin ilman,
kuin sinnepäin.
Ja olenhan kertonut,
etten viihdy peilin edessä, 
yhtään enempää kuin kamerankaan
"väärällä puolella".


Se paita on SE henkan josta joskus oli puhetta. Ja housut on ne toissapäiväset.
Ja kenkiä ei näköjään eilen ollutkaan. Huivi siis Stockalta ja se sama kassi.
Lasit reiskat -muuten tulee migreeni. Ja joka aamuinen termosmuki.
Ja... se uusi puhelin. Se on tuossa myös :)
Ja olen ollut puhelimeen huRRRRjan tyytyväinen.






Asiasta toiseen..
Käykö teille ikinä niin, että kaikki ponnarit on hukassa ja harjatkin. Ja sitten ostetaan lisää, ja tietty pitää olla useampia värejä, "aijaha, siis haluat ihan välttämättä nämä Kittyt?", "Ai pitää olla tälläiset prinsessatkin?" ... ja sitten joku päivä olet keräillyt ponnareita kotoota mitä ihmeellisimmistä paikoista ja huomaat että  niitä on aivan tajuttomasti? Kai nyt edes jollain muullakin käy näin? Meillä käy ainakin. Joka päivä tyttö tulee päiväkodista eri ponnarit päässä (joita sitten palauttelen), niitä katoilee ihan mieletöntä tahtia  (ja osa etenkin henkan pikkuponnareista on jo lähtökohtasesti lerppuja tai sitten ne menee poikki) ja sitten PADAM! Huomaat olevasi ponnarimarketissa lastenhuoneessa. No eipä tarvitse hetkeen hankkia lisää, vaikka päiväkodin alkaessa taas kato käy.

Ja olen pitkään painiskellut hiusjuttusäilytysongelman parissa. Koska ne pitäisi olla esillä mutta lajiteltuna. Nyt keksin! Tein pienen meikki-inventaarin ja laitoin kaikki likan tukkajutut Estée Lauderin meikkitelineeseen ja kas kas -tän on pakko toimia. Eikös tästä ole todella helppo ottaa ja laittaa oikeaan lokeroon takaisin? Myös miehen....


Huomenna on perjantai,
sitten tulee lauantai,
ja
pääsen ehkä jonnekin mistä saa kuvia muustakin kuin minusta.

Hauskaa torstai-iltaa sekä viikonloppua !

16 kommenttia:

  1. Meillä niitä kadonneita ponnareita ei ole mistään löytynytkään ja tytöt aloittavat päiväkodin vasta elokuussa!!! Taatusti olen kaivanut jokaikisen kolkan tästä huushollista, mutta niin ne vain katoaa jonnekin...

    Mun järjestelmällistä luonnettani (joka haluaisin joka asialle oman laatikon tai rasian) ilahduttaa suuresti tuollainen tukkajuttujärjestys. Minä olen varannut yhden (ylä)laatikon tyttöjen huoneesta hius-tibehöriä varten. Sinne laatikkoon olen laittanut sellaisia Muumi-peltirasioita, pinneille ja ponska-nauhoille on sellainen muumi-pelti-teerasia.

    Niin ja... Ei ne meillä silti pysy järjestyksessä eikä säilössä. Ne eivät itsestään myöskään kävele sinne lokeroihin, eikä mies osaa etsiä niitä sieltä laatikosta, vaikka olen kymmenettä kertaa kertonut, että siellä ne ovat... ;o)

    Silti, tuo systeemisi on aivan voittamaton!

    VastaaPoista
  2. Hei, mä olen käynyt sillä samalla huivien alelaarilla! :-D Löysin myös ihanan huivin ja olisin voinut ottaa vaikka kuinka monta muutakin.

    Tuo Henkan paita ja korut sopivat sulle kuin nakutettu! Ihanan kesäinen Look.

    Ja kyllä, meillä sama ponkkariongelma, mutta vielä pahempi se taitaa olla pinnien kanssa... Niitä kun niin ihana (siis minä) ostaa vähän joka välissä ja sitten niitä on kaikki paikat täynnä :-P

    VastaaPoista
  3. Näinkö valkoisen iPhonen?! Ihana, tahtoohaluaa myös, meillä menee mustat vastaavat miehen kanssa kokoajan sekaisin :) Mutta ihan paras puhelin kyllä!

    Kauniita vaatteita sinulla, toivon jatkossakin asukuvia :)

    Suvi / www.sincerelyyourssuvi.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Reps, mä ensin luin tosta tekstistä että uusi puhelin on kuvassa ja ekassa kuvassa on toi ihana vanha lankamalli:) Joo osasin selata alaspäin ja näin ton herkun, me like.

    Style kokonaisuus!

    Ja ponnareista, mä hukkaan jopa omat ponnarit ja niitä löytyy ihan oudoista paikoista:) Saas nähdä mitä tulee olemaan Lilan ponnareiden kanssa, Sofian pinnien yms kanssa olin aikaisemmin ihan hukassa.

    VastaaPoista
  5. Onko se aifoun? Niin ekaks parasta maailmassa!

    Kiva muuten nähdä suakin vaikka et itteäs kokonaan paljastakaan... Ehkä ensi postauksessa ;o)

    Toivottelen tässä samassa ihanat viikkikset!

    VastaaPoista
  6. Ponnaripaljoudessa on myös se ongelma, että tulee usein aamuisin itse vedettyä tukkansa kiinni lähimmällä lenksulla. Ja illalla vasta muistaa, että on koko päivän ollut töissä tosi muka tosi huoliteltuna, pinkki kimallus-Kitty tukassa.

    Kiva, kesäinen asu kyllä! :)

    VastaaPoista
  7. Ponnareita ja pinnejä joka takin taskussa, hoidosta haettaessa. Meillä on ohuella tussilla nimetty jokainen pinni, pompuloita ei tietty. Sitten neidin lokerossa on pieni rasia, mihin tädit tai tyttö laittaa, kun ottavat unille/ulos/tai muuten ne pois. Sieltä isikin löytää ja täditkin tietää, mihin ne nimelliset laitetaan. Viime talven pinnikato oli kolme pinniä, ei paha, eikä edes kaikki päiväkotiin.

    VastaaPoista
  8. Ihana raikas asu! Aiempina vuosina noita pellavahousuja on ollut joka paikassa, nyt en ole onnistunut löytämään ainoitakaan ja vanhat sanoneet sopimuksen irti:(
    Pinneistä ja ponnareista..tuttu tilanne, tuo, että niitä ei ole koskaan silloin, kun niitä tarvitaan, vaikka niitä jatkuvasti ostetaan. Meillä ei kyllä niitä koskaan oikein tunnu löytyvän mistään. Ainoa joukkolöytö, jonka tein keväällä, olivat MyLittlePonyjen harjat ja hännät, kun pistettiin ne Neidiltä leikeistä pois. Sieltä löytyi vajaa viisikymmentä yksilöä, loput muuutama sata on vielä kateissa..Teillä onkyllä hieno lokero noille, auttaisikohan tuollainen pitämään meilläkin ne järjestyksessä..?

    VastaaPoista
  9. Olisi kiva kuulla miten sä treenaat, kun olet noin hoikka ja hyväkroppainen? :)

    VastaaPoista
  10. Paita on ihana :) Edelleen, taisin kommentoida samaa viimeeksi.

    Ja tuo teline on loistava hiuslenkeille, täytyypä itsekin miettiä vastaavaa. Koska niitä tuhansia lenksuja ja nipseja ja pantoja on joka paikassa!

    Rose

    VastaaPoista
  11. Aivan ihana huivi! Onkohan mitä materiaalia?

    Meillä on kaikki tytön pinnit, ponnarit yms. sekalaisesti laatikossa tai sitten ripoteltuna ympäri kotia...

    VastaaPoista
  12. Noniin, taitaa kommentointi taas toimia :)

    -S-, niin minäkin aina luulen ...kunnes tulee ponnariryntäus :D Ehtiihän tässä vielä uusiakin hankkia, itse pidän noista henkan pikkukumpsuista eniten sekä saman firman sydän-pinneistä :)

    -Jassu-, Kiitos :) Ja mitähän sä sieltä alelaarista löysit, mielestäni alehuiveja oli kummallisen paljon -onkohan huivit out...... Ja pinnit, mä inhoan kun niistä häviää vaan toinen!

    Suvi, sepä se. Päätin jo aikaa sitten että seuraava puhelin on valkoinen kun tarve tulee ;) Ja kiitos, kävin myös kurkistamassa blogiasi ja lisään sen tuohon omaan blogilistaani kun blogger lopettaa kiukuttelun.

    Katri, jeps, vanhaa Ericsonia kantelen käsilaukussa, se on tosi vintagee! Hukkaan myös omiani, tosin on ihan tietyt paikat mihin niitä asettelen joten osaan myös löytää ne.

    ♥Ellas Mirakel, no on se ja olen ollut tosi tyytyväinen. Joku soittoääni pitäisi vaan hankkia jostain. Vaakkuminen ei kuulu täällä vaakkualueella :P Yritin ottaa kuvia missä naama näkyy mutten vaan osaa, hyvä että noita saan kasaan :D

    Sanna, sama vika :D Välillä on myös likan pinnit päässä kun itse unohdan ponnarin kotiin ja raavin hoikset kiinni sillä mitä käsilaukusta löytyy.

    Suvi, olen myös vienyt päiväkotiin lokeroon omia lenksuja... silti likalla on monesti jonkun muun lemnksut hiuksissa. Vaikka hänellä on vain yhdenlaisia lenksuja ja ne miillä tulee kotiin -ovat aivan erilaisia. Pinnejä ei usein laiteta päiväkotiin, juuri siksi että siellä katoavat kaikkein helpoiten.

    *riikka*, oho :D Meillä ei ole ainottakaan ponia... ainakaan vielä ;) Minulla on vaan hoita henkan pellavia ja sitten vero Modan. Vero Modassa on nytkin ja ne on kyllä huiput. Löytyy monessa värissä ;)

    Anu, tuota... kiitos :) En treenaa. Lääkärinkin määräyksestä pitäisi selän ja niskan takia muttei aika yksinkertaisesti riitä. Olen kuulema geneettisesti hoikka (olin tutkimuksissa parikymppisenä kun selviteltiin miksi olen "liian" laiha"). Likkaa odottaessa painoa tuli noin 35 kiloa (makasin sängyssä puolet raskausajasta selän takia) joista on vielä jäljellä n. 10 kg.

    Tai, jos 20 kiloa painavan lapsen kantaminen ja portaiden kävely lasketaan, niin sitten mä treenaan ;) Suosittelen hissittömiä taloja ja tuhteja lapsia ;)

    Rose, kiitti =D Ajatella, mulla on opllut toi teline laatikossa ainakin 10 vuotta ja nyt vasta löysin sille tuon parhaimman käytön.

    Emmi R, yritän muistaa tarkistaa kun pääsen kotiin. Ripoteltuna pitkin kotia kuulostaa hyvältä -on meilläkin sen verran että riittää myös siihen ;)

    Kiitos kaikille kommenteista ♥ Vähän jännittää postata hurjaan fashion-blogi-maailmaan tälläisiä perusjuttuja, mutta kivojen kommenttien johdosta uskaltaa varmasti vastaisuudessakin :)
    Aurinkoista maanataita!

    VastaaPoista
  13. Kivoja nämä sun omat asukuvat, täydentävät sitä kirjoitusten kautta saatua mielikuvaa sinusta :).

    Meillä töissä päiväkodissa hiuspompulat ovat kyllä jatkuva murheenkryyni ;). Joku tuossa vinkkasikin, että pinnejä pystyy nimikoimaan ohuella tussilla, mutta kun pompuloita ei oikein mitenkään... Ja vaikka jollakin lapsella olisi aina vain tietynvärisiä, niin niitä samanvärisiä on kuitenkin toisillakin ja aina menevät sekaisin. Putoilevat lattialle, ja sitten arvotaan, kenenköhän mahtaisi olla...

    VastaaPoista
  14. Emmi R, 100% pellavaa :)

    Ainon äiti, ymmärrettävää, ei kukaan voi tietenkään muistaa kenellä on minkalaisetkin ponnarit minäkin päivänä. Siksi on ihan hyvä että niitä saa haettua tuosta henkkamaukasta tarpeen mukaan :) Ja kiitos, katsotaan millon täydennetään taas :)

    VastaaPoista
  15. Hennesin ponnaripakkauksia ostelen itelle aina tosi usein. Ne lörtsähtää hirveen nopsaan kyllä.

    Mulla on pakkomielle että ponnari pitää olla saman värinen ku housut tai paita, myös musta tai tummanruskeakin käy koska se ei erotu tukan väristä sitten. Niin ja sukat tietty samaa väriä ku paita tai housut, päällä ei voi tietenkään olla kolmea eri väriä. ;) Kesällä on helppoa ku ei tarvi löytää oikean värisiä sukkia mätsäämään paidan kanssa. :D

    Mä oon niin kade tyttöjen äideille kun saa ostaa kaikenlaisia ihania pinnejä ja pompuloita..voih...

    VastaaPoista
  16. Tähänkin vielä pitää kommentoida, että tuo sun asu on täydellinen! Jos osaisin käyttää valkoisia housuja, haluaisin pukeutua juuri noin. Mutta en osaa kun koen olevani niissä vielä normaaliakin isokokoisempi... huoh. Sulla näyttävät ihanilta - etkä siis edes reenaa. Epistä ;)

    Mitä tulee hiuslenksuihin ja pinneihin niin näyttää tutulta tuo teidän lokerikko. Meillä on lenksuja ja pinnejä ihan liikaa - paitsi silloin kun just ne kaikista parhaat ovat kaikki kateissa... :D Sitten ne taas löytyy milloin mistäkin repun sivutaskuista tms... Mä ratkaisin säilytysongelma ostamalla Ikeasta God morgon -sarjaa olevan lokerikon minkä laitoin vessan laatikkoon. Sinne menivät kätevästi omiin lokeroihinsa kaikki erilaiset hiusjutut, ja mahtuipa sinne myös tyttöjen huulikiillot ja kaikki korutkin.

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥