6.6.2011

Turistina Tallinnassa

saanko vielä puuduttaa,
turistikuvilla Tallinnasta.
Käveltiin se toinen päivä pitkin poikin,
poika kuvasi pokkarillaan ja äiti omallaan.
Katson jossain vaiheessa minkalaisia kuvia on pokkarissa,
kunhan isi tulee pojan kanssa työmatkalta.

Tänään alkoi likalla uimis,
sellainen peuhula sillä alle viisveet ei pääse vielä uimakouluun.
Reippaasti meni ja toimi ohjeiden mukaan,
tippalinssissä katsomossa tiirailin.
***
Oli muuten mahtavaa kun näitä juoksurinkuloita, onko näille joku termi?, oli kolme.
Kerrankin lapset eivät tapelleet siitä yhdestä!
Mielestäni Tallinnasta tekee mielenkiintoisen valokuvauksen kannalta ääripäät,
miten siinä kaupungissa yhdistyy uusi ja vanha, rosoisuus ja kiilto.
Ja sitten olin ajatellut että laivan kannella saa varmati kivoja kuvia,
ja olisi varmasti saanut ellei siellä olisi ollut sumuista, kylmä ja tuulista.
Ensi kerralla sitten.








***












Heitetäänkö heipat nyt tälle citylle !

10 kommenttia:

  1. Kauniita kontrasteja, kivoja juttuja. Tallinna jää liian usein kakkosvaihtoehdoksi kun suunnitellaan laivamatkalua naapuriin... Padme on ihana peikkolapsi tossa laivakuvassa:)!!

    VastaaPoista
  2. O-la-laa, ihanan näköistä!

    Ja KIITOS - nyt mullekin selkisi, että ne ovat JUOKSUrinkuloita... Kerran tytön kanssa sellainen jossain puistossa nähtiin ja vähänkö manasin miten raskasta ja vaikeaa sitä on pyörittää, kun tyttö istui kyydissä! Voi elämä :-D

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia!
    Kuvia katsellessa alkaa tehdä mieli varata matka Tallinnaan :)

    VastaaPoista
  4. Ihania kesälomakuvia, aivan kuin olisin päässyt mukaan! Hävettää tunnustaa, etten ole koskaan Tallinnassa käynyt... Olisi kiva, kunjoskus olisi Suomen lomalla pari pivää siihen aikaa ;-)
    Ihanaa kesänjatkoa!
    PS. En ole vieläkään kyllästynyt, saa tulla lisää...

    VastaaPoista
  5. Missä hotellissa yövyitte? Voitko suositella?

    Rose

    VastaaPoista
  6. Tanja, se on peikkolapsi monessa suhteessa :D Ja joo, me ei ollu vuosiin käyty missään kauempana, muutaman kerran Tallinassa ja Tukholmassa. Pitäs varmaan kyhätä joku reissu kasaan...

    -Jassu-, en tiedä onko ne =D (mysteeri olivat minullekin)... mutta nuo oli ainakin sen näkösiä että niissä on juostu ja juostiin paraikaa ja niin kyllä toimivatkin parhaiten :)

    Mirva, sinne vaan, menkää samalla elukkalaan ;)

    ♥ maaria, kiitos ja mukava kuulla että joku ei ole! Mietin jo että perustaisin pelkän kuvablogin, jonne siis ei pystyisi kommentoimaan. Nyt tulee aina sellainen olo, että jos ei kukaan kommentoi, niin kuvat tai jutut eivät ole yhtään mielenkiitoisia jne.

    Rose, me oltiin siinä Virussa. Onhan se keskeisellä paikalla ja itse olin tyytyväinen aamiaiseen (Suomessa ei saa enää pekonia aamulla S-hotelleissa!) sekä huoneeseen. Lapsilla oli kerrossänky josta olivat tosi innoissaan. Ja toki kylpyamme oli kivaa luksusta, kotona kun ei ole :) ja maisemat... niinkuin kuvista näkyy, ne on otettu saman kerroksen parvekkeelta.

    VastaaPoista
  7. Google toi sivullesi kun etsin tietoja Tallinnasta. Todella upeita kuvia sinulla tässä blogikirjoituksessa ja muuallakin.

    VastaaPoista
  8. Moikka Mikko! Ja kiitos, kiva kuulla että pidät kuvista :) Ja tosi mukava kuulla että googlella löytää tännekin jo etsii Tallinnasta tietoja, ehkäpä joku vinkki täältäkin sitten mukaan tarttuu :)

    VastaaPoista
  9. Moi, meilläkin Tallinnan reissu ensi viikolla edessä ja yritin löytää kommenttiboksista vinkkejä lastenvaate/lelu/sisustuskauppoihin, mutta en löytänyt. Voisitko kertoa, että missä ainakin ehdottomasti PITÄÄ käydä :)

    t. Jaana

    VastaaPoista
  10. Hmm, meillä jäi shoppailut nyt vähän vähälle eli en ole paras neuvomaan. Mielestäni Kaubamajassa on hyvin vaatetta ja kivoja leluja. Etenkin Mayoralin ja McBabyn vaatteita on.

    Rocca al Mare on mielestäni se paras paikka mennä, jos on mahdollisuus. Siellä on monta kauppaa mitä Suomessa ei ole mm. Reserved (suosittelen), M&S, Mothercare, Chicco jne jne jne.

    Lastemaailm, tms on lähellä Virua ja siellä on paljon Disney-kuvitettuja vaatteita mutta myös mm. Tommy Hilfigeriä ja Reimaa. Myös pieni leluosasto ja kenkiä.

    Itse menisin Rocca al Mareen, koska siellä on saman katon alla todella iso valikoima kauppoja, myös sisustussellaisia :) Matkaan menee noin 10-15 minsaa keskustasta. Ja laiva-terminaalista menee ilmainen bussi.
    Toivottavasti tästä oli jotain apua :) Ps. Virukeskuksessa on pieni Kittykauppa jos pieniä tyttöjä on matkassa ;)

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥