2.10.2010

Nova Star


Sain tähään Auringonkukan.
Aika ihanaa.



Padmé toi sen päiväkodista.
En ihan ymmärtänyt miksi,
emme puhu vieläkään aivan samaa kieltä.
Ei se mitään, kysyn maanataina hoitajalta.



Ja koska pyydettiin infoa,
päätin kerrankin olla tuottelias.
Padmé on 105 cm ja ehkä 19 kg.
NS:n takki on koko 110.



olka-helma 44 cm
kainalo-kainalo 40 cm
kainalo-hihansuu 39 cm


Onkohan muilla ongelmaa kuvien latauksessa
ja
kommentoinnissa?
Minulla on.
Ja ainiin, sain valmiiksi ne raidalliset, haluatteko kuvia jo nyt
vai sitten kun toinenkin osa on valmis?

Hyvää viikonloppua ja sillee!

17 kommenttia:

  1. Oi ja voi ja vielä kerran ihastunut huudahtus-noin kaunista pinkkiä takkia en ole toista nähnyt. Muistan kun näistä tuli ekat kuvat nettikauppojen listoille niin ihastuin tähän väriin ihan täysillä. Karkkipinkki väri ja vähän "rockimpi" design; aivan täydellinen yhdistelmä.

    Auringonkukkakin on täydellinen,ihana tyttö sinulla;-).
    Oikein hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Ongelmia on!
    Eilen meni pari tuntia kuvien latauksessa. Kommentoinnit ei onnistu joka kerta, osa häviää taivaan tuuliin.
    Alka hitusen ärsyttämään...
    Tosi raikkaat nuo talvikamppeet!!!
    Miten muuten teidän puheterapia on sujunut? Onko tullut diagnoosia suuntaan tai toiseen?
    Pantton aloitti terapiat ja jo toisen käynnin jälkeen lähtee lähete eteenpäin. Hitusen ollaan huolissaan pienestä miehestämme...

    VastaaPoista
  3. Kuvasi ovat niin kauniita, aina. Auringonkukka on kuin pieni aurinko ;) Minulla on ollut ongelmia bloggerin kanssa jo pitkään, melkein olen jo heittänyt hanskat tiskiin.. Välillä on vähän parempi, mutta erityisesti kommentointi ärsyttää suunnattomasti! Siis se kun kirjoitat ja kaikki häviää taivaan tuuliin.. Nykyään kirjoitan vähänkään pidemmän kommentin wordille josta kopsaan tekstin blogiin, joten se jää talteen, jos bloggeri kaatuu. Ihanaa viikonloppua teille.

    VastaaPoista
  4. Meillekin on nyt tulossa tuo takki. Olin jo vakaasti päättänyt olla ostamatta, mutta sorruin kun näin takin edellisessä bloggauksessa ja sopivasti tuli NiiloIlosta aleviesti;) Ajattelin sitä heti käyttöön näihin viileisiin syyspäiviin, kun on välillä (ainakin meillä) pakkastakin.

    VastaaPoista
  5. Joo, yhden pienen postauksen tekemiseen meni eilen pari tuntia, kun kuvien lataus tökki=(

    Ihana takki!

    VastaaPoista
  6. Se on hieno ja niin Padmen näköinen ja kiinnostaa kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  7. Ihana Padmé ja Pompun hiukset on mageet! Niin ja kiitos tuosta koko infosta! Takki lähti tilaukseen 120 koossa, ei se nyt ehkä niiiin iso sitten ole ja meneepähän ensi syksynäkin/alkutalvesta ainakin jonkun aikaa..kait.

    Meilläkin nuorempi tyttö kävi viime kevään puheterapissa, taitaa olla Padmén kanssa samaa ikää..tulosta ei tullut oikeastaan mihinkään suuntaan. Tyttö kyllä puhuu mutta se on niin epäselvää ettei siitä tahdo kukaan ulkopuolinen ymmärtää mitään. Nyt päätettiin pitää taukoa ja "kypsytellä" vähän, kuulema odotetaan että tyttö vähän kasvaa.

    VastaaPoista
  8. Ongelmia on blogger täynnä. Tylsää.

    Mutta, kiitos kuvista! Mä mietin juuri sitä, että miten ylös takki jää. Meillä kun ei varsinaisesti tehdä pelkkiä kauppareissuja, vaan matkalla yleensä ryömitään lumihanget ja ojanpenkat. Taitaa tulla meille sellainen pidemmänmallinen takki, vaikka tyttö mieluusti ottaisi tämän pinkin version...

    Kaunis kukka! Toivottavasti löytyy se yhteinen kieli. Tiedän, se on rankkaa. Meillä tytön kanssa meni kanssa tosi kauan, että puhuu järkeviä. Mutta nyt sujuu. Välillä kyllä vieläkään tyttö ei ihan selkeästi puhu.

    VastaaPoista
  9. Toi takki on kyllä kivan näköinen!! Ja mulla kesti lataus kanssa ikuisuuden eilen....

    VastaaPoista
  10. Voi mikä herkku tuo takki on!
    Takki on ehdottomasti paremman näköinen päällä kuin mainoskuvissa.

    Oikein aurinkoista viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  11. Mä luulin jo että mun blogissa on joku ongelma, kun en onnistu lataamaan kuvia koneelta bloggeriin. *syvä huokaus*, useammalla muullakin on.
    Minulla ei aina aukea se latauskohta kohta missä lukee "siirrä", mutta muut vaihtoehdot olisivat hyvinkin käytössä. Sitten jos onnistun ottamaan kuvat koneelta siihen alustalle missä ne latautuvat, niin ne eivät lataudukaan. Tai lataus jää puolitiehen.
    Yritin tuossa kahden päivän ajan tehdä postausta, mutta koska se olisi ollut todella köyhä ilman kuvia, niin sain tehtyä postauksen vasta eilen koska eilen suostui ladataamaan kuvia, joskaan ei vieläkään kaikkia. *huoh*
    Joulublogia en ole saanut päivitettyä viikkoon. Seitsemän päivää olen yrittänyt ladata sinne epätoivoisesti kuvia, mutta ei onnistu, en saa ladattua ainoaakaan sinne puolelle :/.
    Mikähän tässä mahtaa tökkiä... Toivotaan että vika korjautuu mitä pikimmin ja pääsee päivittelemään normaalisti kuvien kera.

    Makea takki Padmella!

    VastaaPoista
  12. Aivan ihanasti suhtaudut tyttäresi ja sinun väliseen kommunikaatio-"ongelmaan". Tämän vain halusin sanoa.

    VastaaPoista
  13. Kuule, älä huoli, meilläkin on "lieviä" kommunikaatio-ongelmia, vaikka tuon 13 veen puheentuottamisessa ei mitään vikaa olekaan;)

    VastaaPoista
  14. Hei, ihania kuvia, ihania vaatteita, ihana tyttö ja ihana blogi, olen riippuvainen ja nyt kun päivitykset (ymmärrettävistä syistä) ovat harventuneet, olen kriisissä! Mitä kokoa kuvan pipo on?

    VastaaPoista
  15. Kiitos hei kuvista! Ei meidän kaks veen mallinen vähän niinku arvelinkin. Ekaluokkalaiselle pojalle mustana aika cool varmasti. Siispä kurkkimaan :)

    VastaaPoista
  16. Aamunkukka, sanoit juuri omat ajatukseni!

    anrinko, no nyt olen huomannut että muutkin ovat aiheesta bloganneet. Todella ärsyttävää! Tyttä aloittaa nyt todennäköisesti yksityisen puheterapian, katsotaam kun saadaan se käyntiin :)

    Moi Elisa, otin juuri kukasta kuvia lisää, se on jo täysin lakastunut :( Mutta niin oli kuin aurinko, aivan ihana!

    Oliviah, onnea, se on kyllä niin magee. Odottelen että saan Ninalta pompun samaisen ja toivon että mahtuu.

    jarna, jeps, ei paljoa tee mieli bloggailla.

    -Anni-, hiljaa hyvä tulee ;)

    Saiko, ahaa. Outoa että odotellaan. Meillä myös pomppu on käynyt puheterapiassa, juurikin epäselvän puheen takia. Mutta tyttöön verrattuna oli kyllä varsin edistynyt :D Eipä tälläiset asiaa maailmaa kaaa, pääasia että ongelma tiedostetaan ja siihen tartutaan.

    Mari A, jep, takki on sellainen pilottimalli. Eli ei varsinaiseen rymyämiseen ellei ole haalarihousut alla ;)

    Muruhuttu, samoin, ennen meni 10 minsaa kun teki hyvin alustetun bloggauksen, nyt 2 tuntia.

    Jassu, niin minustakin. Hieman jännittyneenä odotin myös väriä sillä nettikauppojen kuvat ovat nykyisin ihan mitä sattuu.

    Hipsu, huomasin itse että jos lataaminen vain kestää ja kestää, se kannattaa keskeyttää ja aloittaa uuestaan. Välillä kuva latautuukin ihan sekunnissa.

    Kiitos Anonyymi, et arvaakaan kuinka lämmittää kuulla. Joskus ne pienimmät asiat ja toisen huomaavaisuus tuntuu eniten ♥

    Kiitos Saana =)

    Nina, odottelen jo todella innokkaana :P

    Anonyymi, kiitos :D Yritän päivitellä aina kun kerkeän. terapiaa tämä minullekin on ;) Ja pipoooo, missäs se on... M-kokoinen.

    Sokrutin, oleppas hyvä :) Varmasti erittäin cool ;)

    Kiitos kaikille kävijöille ♥

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥