2.12.2009

Vain vinkkejä ja linkkejä.Vinkkasin ystävääni 2 päivää sitten Katrin vinkistä My Little Cornerista. Täältähän saa mm. Deux par Deuxia ja postikuluitta jos tilaus on yli 15 puntaa. Ystäväni toki innostui tilaamaan ja samaan tilaukseen laitoin yhden em. merkin mekon Padmélle. Merkistä innostuneena ystäväni kävi Googlen kanssa hommiin ja linkkasi minulle eräät housut jotka meillä jo on, mutta linkin takaa löytyi putiikki missä on muutakin. Pikku Helene toimittaa niin ikään nyt ilman postikuluja, merkkeinä mm. Deux par deux ja Kenzo. Meille tuli pari Kenzon paitaa, nämähän ovat hurmaavia ja napit ja yksityiskohdat juuri sitä mitä lastenvaatteilta haen. MLC:n toimitusnopeudesta en vielä osaa sanoa mutta meidän paidat tulivat kyllä niin nopeasti etten ole ennen nähnyt.
Kaiken joulu-flunssa-siivous-lahja-ruljanssin keskellä kävin myös päivittämässä itseni, pitkästä aikaa. Koska vakkarikampaajani on äippiksellä, voiko muuten sanoa vakkarikampaajaksi jos käy 2 kertaa vuodessa?, oli mieheni varannut minulle ajan Yrjönkadun Napsiin. Tosi kiva paikka väljä, valoisa ja ennen kaikkea todella mukava kampaaja. Tämännäköisenä tulin sieltä ulos.
Vielä vinkkaan Violetten blogista jota itse seuraan aktiivisesti, siellä on muuten nyt arvontakin. Blogi on raikas tuulahdus kauneutta ja arkea, hieman spesiaalimpia asioita ja ihan kaikkeasitä mitä kuuluu jokaiseen päivään. Klikklik!


Hauskaa joulukuun viikkoa!

(ps. piipoo-arvontaan ehdit osallistua vielä muutaman päivän ajan)


11 kommenttia:

 1. Olipa kiva nähdä kuva sinusta! Jostakin syystä olen aina kuvitellut sinut lyhythiuksiseksi, en tiedä miksi.

  VastaaPoista
 2. Ihania linkkejä ja vinkkejä!:)

  VastaaPoista
 3. minäkin olen pitänyt vakkaripaikkanani yrjönkadun napsia!
  siellä on iiiihana se huone jossa pestään tukka. :)

  sinun piääsi näyttää aikas mageelta!

  VastaaPoista
 4. Onpas kivoja nuo deux pai deux -vaatteet, kliksuttelin kamaa ostoskoriin, mutta ennen tilausta olisin kysynyt, että millaisia koot ovat, pieniä?

  VastaaPoista
 5. Elina, hassua, minulla on ollut lyhyet hiukset viimeksi 9-vuotiaana :D Nytkin nämä ovat lyhyehköt minun mittapuullani ;)

  Mirtzi, olkaapa hyvä, se on se antamisen ilo!

  Hanna, kiitos, väri on luonnossa hieman tummeampi mutta se vaalenee kyllä tässä talven mittaa kun käyn muutaman kerran lisää. Oikeasti hiukset ovat kiharat mutta välillä suoristelen :)

  -Anni-, aika pahan pistit :D Meillä on kaapissa vasta yhdet housut ja paita, niistä katsottuna sanoisin että 3-vuotiaan koko housuissa vaikuttaa 98 senttiseltä mutta paita on kyllä pienemmän oloinen. Googlettelin itse tuota samaa asiaa tilatessani ja sain englantilaisilta ja amerikkalaisilta kommentteina että "koot pitävät paikkansa", tästä voisi päätellä että ovat niinkuin esim. Monsoon/Gap/Gymbo, eli yläosat ovat pienehköjä mutta housut pitkiä. Siltä nuo meidänkin vaikuttaa. Tää on aina niin tätä kun tilailee uusia merkkejä :D

  VastaaPoista
 6. Kenzot on ihania! Ja kyllä hintansa väärtti usein - vaikk kipuraja ylittyykin. Mutta alesta...

  Wow- tosi hieno tukka! Munkin pitäis varata kampaaja...

  VastaaPoista
 7. IHanat hiukset. =)
  Mäkin käyn kaksi kertaa vuodessa...ja nyt olis PAKKO mennä. Kamala pehko ja väri ylikasvanut...huh huh.
  Olen aina ajatellut että sulla on pitkä tukka...ja oikeassa olin.
  Mullakin ollut hurjan pitkä mutta olen lapsien myötä vähitellen lyhentänyt. Ja nyt Panttonin jälkeen olen leikannut pituudesta hurjasti pois. Ja lisää saa mennä.

  VastaaPoista
 8. Moi! Salamakyselija taas asialla, pakko kysya uudestaan kun laitoit kuvankin tuosta. Eli Canonin lisasalama ilmeisesti, mutta mika malli? Oletko ollut tyytyvainen? Nautin kauniista blogistasi ja kuviesi tunnelmista. Kiitos niista ja iloista joulun odotusta!

  VastaaPoista
 9. Tanja, samaa mieltä, tosin olen todella valikoiva :D

  Anrinko, kiitos <3 Mulla on lasten myötä menny pituutta ja paksuutta, oli kiva kuulla kampaajalta että kuitenkin on vielä keskivertoa paksumpi. Kun tuntuu ettei mitään ole jäljellä :D

  Anteeksi salamakyselijä! Unohdin kokonaan :( Salama on Canonin Speedlite 430EX, olen ollut oikein tyytyväinen :) Kiitos kaunis ja iloista joulun odotusta myös sinne!

  VastaaPoista
 10. Tunnustanko? Olet ollut aina mun mielikuvissa sellainen "anuharkki" mutta nyt susta tuli "kinuskikissa" :D

  J.

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥