17.7.2016

Miksi Floridassa tarvitaan huivia? #neulonta

Neuloin Floridan reissulle mukaan kaksi huivia. Sain viimeksi migreenin juurikin Disney World aamuna, syynä joka paikassa kovalla oleva ilmastointi joka vetää niskaan, eli halusin autoon sekä kauppakekuksiin jotain lämmikettä. Toinen tarve huiville oli, että on jotain millä suojata pää esimerkiksi rannalla. Huiveja piti tulla ensin vain yksi minulle, mutta bella ilmoitti että keltanen huivi on hänen.


Ostin useampi vuosi sitten Eiran Langoista Langin keltaista Linoa ajatuksella, että neulon bellalle paidan. Jokin saa minut määräajoin kuvittelemaan, että pellavan tai puuvillan neulominen yhtä äkkiä tuntuukin mukavalta ja tosiaan saisin jotain kyseisestä materiaalista aikaiseksi. Virhe. Yritin tehdä paitaa kahdesti, jonka jälkeen yritin tehdä huivia kahdesti, joista vasta jälkimmäinen kerta tuotti tulosta. Itse langassa ei varmasti ole mitään vikaa, jostain syystä puuvilla ja vastaavat langast ei vaan kerta kaikkiaan sovi minun työstettäväksi. Kerä kirjasta bongattu Baktus pidennetyillä silmukoilla on kuitenkin tälle langalle kuin tehty, näyttää ja tuntuu kivalta.



Toinen huivi on Eeva Kesäkuun Taina. Kerroksia taitaa olla enemmän kuin ohjeessa, sillä neuloin huiviin kaikki kaapista löytyneet kaksi kerää valkoista Novitan Kaste-lankaa. Huivi on ihana, malli on ihana, lankakin toimii hyvin tässä mallissa mutta oli niin järjettömän kamalaa neuloa, etten ostaisi enää ikinä kyseistä lankaa. Luin taannoin Ullasta arvostelua langasta, eikä mennyt kyllä yhtään metsään.



Mallit ja langat huiveihin valitsin sen mukaan, että huivit ovat kevyet ja helpot kantaa, ne voi mytätä laukkuun, eikä haittaa vaikka kastuvat.


3 kommenttia:

  1. Aivan ihania huiveja, etenkin tuo keltainen!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania huiveja, etenkin tuo keltainen!

    VastaaPoista
  3. Voi että. Olinkin odottanut näitä sun Floridan postauksia!
    Olin viikon lomareissulla - ilman nettiä - ja täällähän nämä odotti!

    Ai että oli ihana fiilistellä tuttuja maisemia kuviesi kautta.
    Kiitos näistä postauksista nyt erityisesti!

    Eiku säästämään seuraavaa reissua varten. ;-)
    Täällä jo tehdään niin...

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥