27.12.2014

Joulu 2014


on valkoinen, voiko muuta toivoakaan. Lapset tietenkin ovat toivoneet vaikka mitä, matikankirjoista pelikoneisiin. Ja mielelläänhän niitä toiveita täyttää kun joulu on vain, onneksi, kerran vuodessa.Minä toivoin lumen lisäksi suklaata ja sitä tuli niin paljon että jotain säännöstelyä lienee laitettava ettei lumilautailu mene pelkäksi pyörimiseksi rinnettä alas. Meillä aikuisille ei periaatteissa osteta lahjoja mutta silti joka vuosi jokainen rikkoo sitä "sääntöä". R-Collectionin kollareiden hankkimisen lisäksi minä neuloin miehen taskulamppuun villalangasta suojan sillä Mag-Lite jäätyy hetkessä jääkalikaksi vaikka lämpötila ei olisi edes miinuksen puolella. Saman lampun olen ostanut hänelle ensimmäiseksi joululahjaksi joskus 90-luvun lopulla. Ihanan rauhallista, perinteistä ja pitkästä aikaa valkeaakin joulua tässä on vietetty.6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ♥ Ihanaa, että tuli valkoinen joulu!

  VastaaPoista
 2. Ihana kuusi, mutta mitäs Nietos piti kuusesta,koristeista ja muusta joulutohinasta :) ? Mukavaa loppuvuotta!
  -sini-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sini. Nietos vähän leikki palloilla mutta hirveen fiksu kissa kun osaa olla rikkomatta mitään ;)

   Poista
 3. Tosi kaunis kuusi! Omakotitalokuume vain kasvaa näitä sinun postauksiasi lukiessa :) Blogisi on niitä muutamia, missä piipahdan lähes päivittäin kurkkaamassa, mutta liian harvoin tulee jätettyä kommenttia.

  Salla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla :) Pitää yrittää päivittää useammin nyt tulevana vuonna, touhu on mennyt ihan mahdottoman hiljaiseksi täällä, pahoittelen.
   Ja kyllä täytyy sanoa näin kerrostaloihmisenä että omakotitalo on kiva, en ehkä enää niin helposti vaihtaisi kerrostaloon :)

   Poista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥