27.10.2012

Tested by real kids...
Kuulemani mukaan noin 15 000 haki tänä syksynä mukaan Reiman Test Patroliin. Reima Test Patrol -joukko koostuu 20 innokkaasta lapsesta vanhempineen. Mukana on reippaita ja tinkimättömiä ulkoleikkien asiantuntijoita, jotka eivät pakkasta, tuulta tai märkää pelästy. Lapset testaavat kauden Reiman tuotteita tositoimissa ja vanhemmat raportoivat Reimalle kokemuksia käyttötilanteista. Varsinainen testikausi kestää lokakuun lopulta tammikuun puoliväliin. (Lähde: Reima)

Minuun otettiin yhteyttä Reimalta jo ennen Test Patrolin lanseerausta ja kysyttiin haluanko lähteä mukaan. Ilmeisesti hieman penseä asenteeni merkkiä kohtaan ei ole jäänyt huomaamatta ja mukaan haluttiin ainakin yksi todistetusti "ei-reima-fani". En osaa sanoa missä vaiheessa uskoni Reimaan meni mutta muistan että Jiillä oli pienenä Reiman tuotteita joihin olin tyytyväinen mutta tytöllä ei muutaman hudin jälkeen enää ole Reimaa ollut, paitsi ne liki jokaisen hyväksi havaitsemat välikausihanskat.

Tänä vuonna pitkästä aikaa kiinnitin jo alkusyksystä huomiota muutamaan Reiman vaatteeseen, yllättyen positiivisesti päivitetystä ulkonäöstä. Ajatelin kuitenkin että ostan ehkä, jos kauden jälkeen löytyy hyvästä alesta. Vaikka nykyiset luottomerkit palvelevatkin hyvin, on vaihtelu aina tervetullutta.

Kynnys ostaa sellaista mihin on saanut ennen pettyä, on suuri. Joskus aiemminkin olen todennut että pysyn tutussa ja hyväksi havaitussa koska en halua, eikä minulla ole aikaa, kesken kauden etsiä uutta tilalle jos hankitut vaatekerrat ei kestäkään. Enkä usko että kukaan haluaa laittaa jopa satoja euroja vaatteisiin jotka eivät täytä odotuksia. Tähän asti minun ulkovaateluottomerkit on löytynyt naapurimaista: mm. ruotsalaisesta Po.pista ja tanskalaisesta Molo Kidsistä. Minun makuuni sopivan ulkonäön lisäksi edellä mainitut merkit myös kestävät kulutusta meidän tarpeiden mukaan joka on etenkin tytön päiväkotivaatetuksessa tärkein kriteeri. Mutta.

Mutta minä ostaisin mielelläni myös edes vähän enemmän kotimaista*. Asumme maassa jonka ilmasto luo aika poikkeukselliset olosuhteet sekä vaatimukset lapsen vaatetukselle. Miksi siis meitä eteläisemmät ja leudomman ilmaston maat suunnittelevat ja valmistavat parempi ulkoiluvaatteita kuin me, vai tekevätkö ne sittenkään niin?

Päätin ottaa asiasta selvää ja lähteä mukaan Test Patroliin. Meidän perheestä mukana ovat molemmat lapset, eli Jii testaa koululaisotteella vaatteita ja Padmé suorittaa päiväkotilaisen testin. Minä toimin valvojana ja testaan vaatehuollon puolelta toiminnallisuutta. Samalla mielessäni kytee toivo että meidän kuluttajien toiveet ja kokemukset todella otettaisiin huomioon tuotekehittelyssä. Itse aion ainakin olla mahdollisimman objektiivinen sekä rehellinen ja myönnän että koska koen nykyisten vaatteiden täyttävän tarpeemme liki täydellisesti, on Reimalla aika kova työ lunastaa paikkansa meidän perheen vaatettajana.Saman toiveen olen saanut myös Reimalta; huoletonta testausta ja rehelliset sekä rohkeat mielipiteet. Test Patrolin tarkoitus on saada tietoa vaatteista; niiden kestosta, käytettävyydestä sekä ulkonäöstä jotta tuotekehittelyä voidaan viedä oikeaan suuntaan. Joukkoon on kuulemani mukaan valittu testaajia koko Suomen alueelta ja mahdollisimman monimuotoisesti. Olen muuten vuosia ihmetellyt miksi tälläisiä käyttötestejä ei tehdä laajemmin lastenvaatteiden kanssa sillä käyttötestithän ovat tuttuja valmistajien taholta laskettelusuksista autonrenkaisiin. Niistä saa arvokasta tietoa niin kuluttaja kuin valmistajakin. Toivottavasti tulevaisuudessä näemme enemmän tosielämän testejä lastenvaatesektorillakin.Alunperin kyse ei ollut kohdallani blogiyhteistyöstä mutta koska uskon että bloginkin lukijoissa on varmasti käyttökokemuksista kiinnostuneita, päätin ulottaa yhteistyötä myös blogin puolelle. Laitan tänne omien havaintojen lisäksi lasten kommentteja sillä testaajien mielipiteet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaatteiden huoltajienkin. Teen hieman myöhemmin esittelyn meidän testipaketista sekä valaisen samalla valintojemme taustoja. Ja Reiman kanssa sovittiin että teille Lukijoille me järjestetään arvonta eli jääkäähän linjoille! !


 
* Reima Oy:n osake-enemmistön omistaa kansainvälinen sjoitusyhtiö The Riverside Company. Toimiva johto on mukana yhtiössä osakkaina. Henkilökuntaa on Suomessa Kankaanpäässä ja Vantaalla yhteensä n. 100 ja ulkomailla n. 50.
Kaikki Reima Oy:n tuotteet suunnitellaan suomalaisin voimin. Mallit kaavoitetaan ja pannaan alulle Kankaanpään tehtaalla. Vaatteet ja jalkineet valmistetaan Kauko-Idässä, etupäässä Kiinassa, jonne Reima on perustanut kaksi omaa laadunvalvontayksikköä. Tuotteiden alkuperä tunnetaan tarkkaan, koska Reima valvoo itse koko tuotantoketjua mallikappaleiden valmistuksesta aina tuotantoon ja toimituksiin asti. Tuotteiden ja uusien materiaalien käyttö- ja laboratoriotestauksista vastaa Kankaanpäässä sijaitseva laadunvalvontayksikkö. (Lähde: www.reima.fi)

40 kommenttia:

 1. Hain kans tuohon mutta ei päästy. Meillä olisi ollut tarvetta esikoiselle saada uudet talvivaatteet, ei oikein pienet palkkamme meinaa riittää kaikkeen. Onneksi anoppi osti tänään koululaiselle lämpimät talvivaatteet, ihanaa. :)

  VastaaPoista
 2. Iltaa Pieni Lintu, melkein jo ehdin tarttua puikkoihin, kun ehditkin tänne :)
  Tosiaan hakijoita oli ollut aivan järjetön määrä joten tosi hyvä tuuri on saanut olla että osui.
  Itse en yleensä osallistu tämän tyyppisiin arvontoihin, juurikin siksi että mielummin annan senkin "paikan" sellaiselle jolla on isompi tarve kuin meillä. Mulla on kyllä niin huono tuurikin etten ikinä voittaisi missään arvonnassa.

  Kun minuun otettiin suoraan yhteyttä asian tiimoilta olin ensin ihan hölmistynyt, sitten ihan wow, suuri kunnia. Että innoissaan lähdettin kyllä mukaan, etenkin siksi että mielelläni päivitettyä Reimaa ostaisin... jos tietäisin että kestää ja toimii meilläkin käytössä :) Kohtahan se nähdään!

  Ja muistat tulla osallistumaan minun arvontaani, siinä ei varmasti ole 15 000 osallistujaa ;)

  Ps. ihana anoppi teillä ♥

  VastaaPoista
 3. Tottakai Reima huolii kermaa testaajiksi! Jopa mautonta jo tää blogejen mainostamismeininki.

  VastaaPoista
 4. Iltaa Anonyymi ja harmi että koet asian negatiivisesti.
  Kuten kerroinkin jo, ei minua pyydetty mukaan bloggaajana.
  Päätin itse että haluan jakaa testikokemukset myös tätä kautta sillä koen informaation hyvin hyödyllisksi.

  VastaaPoista
 5. Miten en minäkään yllättynyt tästä yhteistyöstä bloggareiden kanssa. Ymmärrän ihmisten negatiivisuuden. Tunnen sitä itsekkin. Kampanja meni pahasti mönkään. Reima on kerännyt närkästystä jo fb puolella,kun valintakriteerit ja tiedottaminen on ollut todella heikkoa. Nyt nämä bloggareiden bonus vaatetukset. Nim. Äiti Etelästä

  VastaaPoista
 6. Moikka, tietääkseni Reima on valinnut joukkoon 20 testaajaa nimenomaan niiden noin 15 000 hakemusten joukosta eikä kriteerinä ole ollut bloggaaminen.

  Toki on ymmärrettävää että kun kun hakemusten ja valittujen lukumäärä ei ole lähelläkään toisiaan, on todella moni saanut pettyä. Valintakriteereihin en osaa ottaa kantaa mutta itse luulisin että mukaan on haluttu mahdollisimman monen ikäisiä ja eri puolilta maata olevia lapsia.

  Minun tarkoituksena on saada ja jakaa tietoa saamistamme vaatteista muille vanhemmille, jotta ostopäätöksen tukena olisi muutakin tietoa kun se mitä valmistaja on tuotelappuun kirjoittanut.

  Aivan kuten olen tehnyt myös sellaistan vaatteiden kansa jotka olen täyteen hintaan ostanut kaupasta.

  Olen myös todella vilpittömästi siinä uskossa että Reima käyttää kokemuksiamme hyödyksi vaatteiden suunnittelussa ja kehittelyssä.

  VastaaPoista
 7. Vielä kun testikelit saadaan kohdilleen. Jään mielenkiinnolla odottelemaan tuloksia :) Ihanaa talven odotusta teille.

  VastaaPoista
 8. Tosiaan, jotain oleellista vielä puuttuu niinkuin pakkanen ja lumi :D Nyt sormet ja varpaat ristiin että saadaan ne jo ennen joulua... Ja hyvää talven odotusta myös Vesselille ja Vekaralle!

  VastaaPoista
 9. Musta tää on ihan huippu juttu, kiva että pääsitte ja lähditte mukaan! Tässä yhdistyy parhaimmillaan tuotekehittely ja markkinointi, ja minusta tällinen mainontatyyli on tosi positiivinen ja aidosti asiakkaat huomioiva:)

  VastaaPoista
 10. Nyt on pakko kysyä, onko reimalla tuollainen ihana valkoinen haalarikin jossain myynnissä? :) Ei varmaan kauhean likaystävällinen mutta sitäkin kauniimpi :)
  Ja innolla minäkin odotan testituloksia.

  VastaaPoista
 11. Mielenkiinnolla jään odottamaan testituloksia. En itsekään ole mikään suuri Reima-fani. Olin myös positiivisesti yllättynyt tämän talven mallistosta, oli tosi kivan näköisiä vaatteita. En vain uskaltanut ostaa, kun en tiedä laadusta. Haluaisin kuitenkin antaa mahdollisuuden kotimaiselle merkille, joten katsotaan millaiset testitulokset ovat :)

  VastaaPoista
 12. Reimaan pariinkin otteeseen pettyneenä ja kesken erään talven suuren metsästystyön sopivan kokoisten uusien talvivaatteiden etsimisen eteen tehneenä jään mielenkiinnolla seuraamaan kuinka vaatteet testissä pärjää.

  VastaaPoista
 13. Kuulen mielelläni sitten teidän kokemuksia näistä! Onpa muuten kivan näköinen tuo valkoinen haalari, en tiennyt, että heillä sellaisiakin on valikoimissa.

  VastaaPoista
 14. Hei, ihan mahtavaa! Meillä on vähän samanlainen asenne Reimaa kohtaan. Tytöllä oli pienenä Reimaa ja petyttiin... mutta täytyy sanoa, että nyt on alkanut kiinnostaa uudelleen. Positiivista palautettta on kuulunut ympäriltä paljon ja kuositkin ovat alkaneet tässä uusimmassa mallistossa miellyttää silmää. Innolla luen teidän testikokemuksia.

  Mekin haimme testiryhmään, mutta hakijoita oli todella paljon. Itseäni ihmetyttää monien hakijoiden pettymys ja negatiivinen häviäjäasenne. Eihän Reiman ollut tarkoitus tässä mitään köyhäinapua järjestää vaan etsiä sopiva testiryhmä, jossa olisi lapsia ympäri Suomea.

  VastaaPoista
 15. Ihan alkoi kiinnostaa millainen uusi mallisto mahtaa olla. Pitääpä käydä kurkkimassa. Musta nää testaus jutut on ihan mahtavia, onhan näitä ollut aiemmin esim Popilla ja Me&I:lla - ensimmäiset mitkä nyt mieleen tuli. En ole hetkeen seurannut lastenvaate postauksia..
  Tähän hain minäkin mukaan 7-vuotiaan pojan kanssa,kun mainoksen näin jossain - ihan muualla,kun bloggerissa. Ehdottomasti seuraan teidän testauspostauksia suurella mielenkiinnolla, sillä olen ollut samoilla linjoilla kanssasi Reiman suhteen. Iloisia testaushetkiä!

  VastaaPoista
 16. Viime talvena Reiman kinttaisiin niiiin pettynyt, että ihan sen takia seuraan teidän tutkimustuloksia. Onhan kinttaat mukana?

  VastaaPoista
 17. Minäkin mietin hakemuksen jättämistä, sillä itselläkin samanmoisia kokemuksia Reimasta - kymmenen vuotta sitten käytettiin lähes pelkästää Reiman toppaa, mutta nyt ei enää muita kuin hanskoja. En kuitenkaan jättänyt hakemusta, koska Reiman kuosit eivät vaan enää yhtään nappaa. Voi kun sille puolelle tulisi sitä kehitystä myös...

  Anski

  VastaaPoista
 18. Mä odotan kans innolla tätä testiä koska tiedän että kerrot rehellisen mielipiteesi.

  Meillä on pettymys ollut yhdet kumpparit Reimalta.

  Pari vk-asua ollut ja ihan ok olleet kyllä. :)

  Ehdottomasti osallistun arvontaan! Kerrankin jos voittaisi jotain jota oikeesti tarttee. Mä olen voittanut kyllä blogiarvonnoissa, mutta palkinnot on ollu sellasta sisustusjuttua jne. Kiva nekin, mutta ei ne koululaista lämmitä pakkassäässä. ;) Anoppi on paras! <3

  VastaaPoista
 19. Moni varmasti kokee kateutta, koska uskoo, että teillä olisi varaa ostaa vaatteita muutenkin. Mutta eihän se sinun vikasi ole, että teitä on pyydetty tähän. Mutta ymmärrät varmaan, että lähes 1000 euron arvoinen paketti varmasti herättää kateutta! (arvioni)

  Itse olen kotihoidontuella ja olen silti ostanut lapsille talvitamineita varmaan ainakin 700 eurolla... hain myös mukaan varsinaiseen testpatroliin mutta epäilen, että mukaan on otettu niitä jotka bloggaavat tai joilla on ollu videokuvaa hakemuksessaan. Monesti hienojen hakemusten tekijät ovat myös varakkaita, joka myös herättää kateutta. Varmasti Reima etsii taitavia arvioijia, ja ei parasta hyötyä saa mikäli niistä ei blogata. Mutta hienolta näyttää teidän paketti!

  VastaaPoista
 20. Kiitos Unelma Säleikkö, olen pitkälti samaa mieltä kanssasi :)

  Nanne, kerron haalarista lisää kun saan tehtyä paketista esittelyn :) Ja jep, naurattaa jo nyt miltä mahtaa haalari näyttää talven jälkeen, lunta kiitos =D

  Mammis, naulasit täysin, ihan samat sanat. Toivotaan että laatu lunastaa odotukset!

  Nanne, jep. kesken kauden jos pitää etsiä uudet vehkeet niin meinaa järki lähteä. Eihän kaupoissa ole kauden vaatteita vaan seuraavan, hellehatut ei kamalasti tammikuussa lämmitä.

  Ja minä raportoin mielelläni Maria. Toivon että tulee hyvää sanottavaa, sillä nyt tosiaan ulkonäkö on mielestäni päivittymässä hyvään suuntaan. Ja se valkoinen haalari...

  Kati, tuntuu että monella on sama fiilis. Pettynyt laatuun jossain vaiheessa mutta muuten halu käyttää Reimaa. Ja ihan totta, kyllä hakemuksia oli niin paljon että taitaa viikottaisessa lottoarvonnassakin olla paremmat mahdollisuudet voittaa.

  Sokrutin, meandista en tiennytkään ja popista tiesin että jotain testausta on ollut mutta laajudesta ei mitään käsitystä. ja kiitän, ainakin sovitushetket ja laatikon tuunaus on mennyt sangen rennoissa merkeissä -talvea odotellessa1

  Katjuska, kintaat on mukana! Otin tarkoituksella rukkaset sekä hanskat että saadaan molemmista käyttökokemuksia :)

  Anski, ymmärtääkseni myös reimalla on tahtotila päivittää ulkonäköä eli toivonkin että minun lukijat on aktiivisia ja kertovat vaikka tätä kautta toiveistaan. Pyydän sitten reiman yhteyshenkilöni lukemaan ja viemään terveisiä eteenpäin. Itse olen aika selkeästi kyllä kertonu millaisia muutoksia itse toivoisin ;)

  Pieni Lintu, ihan totta ja toivottavasti meidän reimat kestää sillä tuskin muuten minua pyydetään enää yhteenkään testiryhmään ;) Eli todellakin rehellisesti kerron miten vaatteiden käy. Minä en ole ikinä ostanut Reiman kumpsuja sillä ovat mielestäni ainakin aiemmin olleet kovin raskaat. Poika kerran kokeili ja ei voinut ajatellakaan niitä siroon ja kapeaan jalkaan.
  Arvonnan laitan heti kun saan palkinnot valmiiksi kotiin :)

  Anonyymi, kiitos tosi asiallisesta kommentista! Ihan totta kirjoitat ja en minäkään kenellekään pahaa mieltä toivo. Tämä nyt sattui minulle ja yritän olla mahdollisimman hyödyksi tehtävässä ja saada arvonnan kautta hieman jaettua iloa muillekin :)

  Kiitos kaikille kommenteista ja yritän palailla paketin esittelyn kanssa mahdollisimman pian :)

  VastaaPoista
 21. No oho. Nyt bloggaajana on ihan pakko älähtää. Jii on mukana testissä? Siinä yleisölle avoimessa haussa oli isommat lapset blokattu pois, mikä ainakin omassa kaveripiirissäni aiheutti närää ja jopa hyvin voimakasta ihmetystä. 4 –vuotiaat tytöt ovat melko helppo testikohde, harvemmin ne saavat vaatteita hajalle. Ihan eri asia on 10 –vuotiaat pojat, joiden kohdalla ongelma on nimenomaan vaatteiden kestävyys. Reimallahan tämä ei ole ollut se vahvin kohta ja siksi olisi ollut tosi kiva saada puolueettomia testituloksia tästä kohderyhmästä.

  Oli tulos mikä tahansa, niin testin luotettavuus kärsii jo ensi metreillä. Mikäli testitulokset ovat positiivisia, kyseessä on maksettu, ja näin ollen täysin epäluotettava, tulos. Jos tulokset ovat negatiivisia, niin sitten vasta harmittaakin, minäkin niin mielelläni ostaisin suomalaista, ruotsalaisten tai tanskalaisten sijaan.

  Siis ymmärrän mainiosti sen, että mukaan haluttiin bloggaajia. Testiryhmä on kuitenkin sen verran pieni, että mitään tilastollisesti luotettavaa johtopäätöstä tästä ei voi vetää. Ja blogien kautta saadaan näkyvyyttä enemmän, mikä on ihan hyväkin, koska ei tämä ilmaista lystiä ole Reimallekaan.

  Mutta näin, että testaaja valitsee oman mielen mukaan, varsinkin avoimen haun ulkopuolisilla kriteereillä, niin ei. Reima, ei näin.

  Tämä kritiikki ei kohdistu sinuun, vaan Reimaan, mutta tämä lienee helpoin kanava saada viesti perille myös heille. Että sori.

  VastaaPoista
 22. Ja edellinen kommentti sillä oletuksella, että olen ymmärtänyt oikein kirjoituksesi, että tämä on osa Test Patrolia? Jos ymmärsin väärin, niin koko kommenttini voi unohtaa.

  VastaaPoista
 23. Jään mielenkiinnolla odottamaan teidän testituloksia. :) Mekin haettiin test patroliin, mutta ei tullut yllätyksenä ettei päästy, oli hakijajoukko sen verran iso.

  Meillä ei ole juurikaan kokemuksia Reimasta pipoja ja hanskoja lukuunottamatta. Esikoisen eka toppahaalari oli Reimaa kuusi vuotta sitten, mutta sen jälkeen valinta ulkovaatteissa on syystä tai toisesta osunut muihin merkkeihin. Nyt ostin tälle talvelle Reimateciä toppatakkien ja -housujen muodossa molemmille lapsille, viime vuoden mallistoa tosin kun edullisesti sai ;), mutta omaa testiä pidetään siis merkin osalta meilläkin.

  Hanskat on kyllä olleet pettymys vedenpitävien talvirukkasten osalta. Liikkuvalla neiti 4v:llä oli sormet kylmät tämän viikon muutaman asteen pakkasilla Reimatec-topparukkasissa. :/ Samat rukkaset myös kuluivat tosi nopeasti vahvikkeista huolimatta ja kostuivat viime talvena ihan kunnolla sisältä pakkaskelilläkin lumessa touhutessa. Vastaavasti vettäpitämättömät Reima-rukkaset, joissa vuori 50% villaa, olivat ihan huiput-olivat kestävät ja pitivät tytön sormet lämpöisinä ja pysyivät kuivina sisältä.

  VastaaPoista
 24. Hello Nina. En tiedä miten reima tuloksia käyttää ja tosiaan hyvin pieni joikkohan tässä testaa. Jii on mukana siksi että me ei haettu mukaan vaan pyyntö tuli heiltä ja kun kysyin koskeeko molempia lapsia niin sain vastauksen että Jiille voidaan myös katsoa setti.

  Niin tai näin. On mielestäni kiva saada jotain tietoa Jiinkin ikäisten vaatteista, kun tosiaan tuntuu monesti se paino olevan pienemmisä lapsissa. Jii on jo siinä iässä ettei kyllä toppia ole pariin vuoteen rikki saanut, eli ehkä n. 7-9 -vuotiaat pojat olisi enemmän sellainen kulutustestin kohderyhmä.

  En usko että tässä testissa on kyse niinkään muusta kun siitä että miten vaatteet toimivat ja kestävät pienellä joukolla käyttäjiä. Ja niin että myös tiedetään millaisessa käytössä vaatteet on olleet kun on valittu tietty seurattava ryhmä.

  VastaaPoista
 25. sufee, niinhän se onkin että käyttö on aina eräänlaista testiä, nyt tosin valmistaja saa tietoa mten tuotteita käytetään ja missä.

  Olisin itse varmasti etsinyt blogeista myös tietoa tämän kauden malleista sillä aikomuksena oli ehkä ostaa alesta muutama juttu. No se jutut on nyt meillä osittain testisä eli saan tietoa näin ja siksi mielelläni myös kerron siitä eteenpäin.

  Mielenkiintoista kuulla rukkasista ja osaanpa nyt kiinnittää entistä tarkemmin huomiota noihin asioihin. Tytöllä on yleensä vk-rukkaset aika pitkään käytössä niin että alle lisätään fleece/villa-lapanen, olen huomannut että sillä combolla pysyy näpit lämpösinä. Eniten itse odotan pojan hanskojen käyttötestiä lämmönpitokyvyn osalta. Molemmat käsienlämmittimet tuntuvat tosi miellytäviltä eli toivottavasti toimivat myös käytännössä.

  VastaaPoista
 26. Täällä olisi ollut polvet housuista puhki kuluttava ekaluokkalainen poika, joka vielä konttii ulkona ja kiipeilee puissa. :D

  VastaaPoista
 27. Okei, taisin ymmärtää väärin eli luulin, että tämä liittyy Test Patroliin. Sori.

  Olen edelleenkin närkästynyt siitä, että testijoukko oli rajattu pieniin ihmisiin, joiden käyttö kuitenkin on ihan eri sfääreissä. Merkiltä kuitenkin löytyy kokoja käsittääkseni ainakin kokoon 164 asti.

  Mikään ei tietty estä mua ostamassa omia testivaatteita ja tekemästä omaa varjotestiä, mutta sen luotettavuus vasta hanurista olisikin...

  VastaaPoista
 28. Aika kivaa kun olette saanet tuollaisen testaus mahdollisuuden :)

  Toivotaan että tulisi lisää lunta ja pakkasta ja setit pääsisivät kunnon testaukseen.

  Meillä ei oo ollut Reiman toppavaatteita, mutta pipoja ja lapasia kyllä. Ne on olleet ihan sellasia ok tuotteita, mutta toisaalta ok:ta saa tosi halvallakin :D Me ollaan menty aina vähän sieltä mistä aita on matalin ja ostettu Prisman valikoimasta jotain sellasta keskihintasta ja jos vaan mahdollista ni edellisen kauden vaatteita alesta seuraavaa vuotta varten. Isommalla typyllä on nyt Raiskin takki ja housut ekaa kertaa ko. merkkiä lapsilla joten ei mitään havaintoa vielä toimiiko vai ei. Noi halvemmatkin versiot mitä meillä on ollut Prismasta/Cittarista on toimineet ihan hyvin. Tytöt on pysyneet lämpiminä, vaatteet topan alla kuivina ja puvut ehjinä vaikka on pyllymäkeä laskettu puol talvea jäämäessä :)

  VastaaPoista
 29. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 30. Jäänpä miekin odottamaan käyttökokemuksia kun on omat ollu vähän huonoja, mm. vahvikkeista huolimatta rikki menneitä talvirukkasia ja veden pitävien vk-housujen ei-vedenpitävyydestä.. t.Merja

  VastaaPoista
 31. Pieni Lintu, eikö olisi loistavaa kun joku taho järjestäisi kulutustestin juuri tuon ikäisten housuille! Pitäisköhän vinkata Tekniikan Maailmalle :)

  Nina, niin, hieman erilailla ollaan mukana kuin varsinainen testiryhmä mutta samat jutut tehdään toki kuin kaikki muutkin.
  Minusta nyt koot loppuu 152:een useimmissa tuotteissa mutta reimalle olisi tulossa laajempaa muutosta joka koskenee myös kokoasioita, ehkä.
  Samaa mieltä olen että housujen kestotesti olisi kyllä tällä saralla maailman eniten hyödyllisin.
  Minusta on mukava kun edes täällä blogien puolella ihmiset jakaa käyttökokemuksia ja samaan pyrin nyt myös, ja vielä vähän aktiivisemmin kuin ennen :)

  Miisa, tosiaan talven tuloa odotellaan. Pojan topat ei ainakaan pääse käyttöön ennen lumia sillä uskon että lähinnä käyttää toppia pulkkamäessä ja tietty mökillä tulee käyttöä. Toki vaatteissa on muitakin ominaisuuksia kun kesto ja niistä kerron jo aiemmin :)

  Itse olen muutaman kerran ostanut vk-vaatteita muualta kuin ns. luottomerkeiltä ja sitten palannut takaisin. Kun ei vaan riitä sitten se aika etsiä uutta jos ei toimikaan. Prismasta kyllä ostan sitä sun tätä, tosin petyin viimeksi tytön lapasiin. Ostin sellaiset vastaavat puuvillalapaset kuin Kivatilla on mutta paljon edullisemmin, lapaset kuitenkin kutistuivat jo ekassa pesussa vauvanlapasten kokoseksi vaikka ohjeen mukaan pestiin :D Ja juuri kun olin luullut löytäväni Kivatille kilpailijan.

  Mutta ei ole harvinaista että samoja tuotteita myydään ns. merkillä ja ilman. Esimerkkinä olen ostanu Stockalta Bogin (Stockan oma merkki) pipon hintaan 6,90 ja sama pipo oli myynnissä merkittömän Citymarketissa hintaan 7,90 ;)

  Merja, tosi kiva kuulla että kiinnostuneita seuraajia on :) Minua jännittää myös miten tässä käy, eiköhän se talven aikana selviä :)

  VastaaPoista
 32. Helou!

  Pakko laittaa kommenttia, että täällä on yksi Test Patrol-ryhmään valitun 5-vuotiaan pojan äiti. Emme pidä minkäänlaista blogia, emmekä lähettäneet videota. Hakeminenkin jäi viimeiseen päivään, tai itseasiassa iltaan.

  VastaaPoista
 33. Hihi, tosi hauska että laitoit kommenttia! Olen ollut itsekin tosiaan käsityksessä ettei valintoihin ole vaikuttanut bloggaako tai mikään muukaan vastaava asia :) Onneksi olkoon valinnasta, mieletön tuuri teillä on ollut!

  VastaaPoista
 34. Miksi otit paketin vastaan, kun periaatteesi on " antaa senkin "paikan" sellaiselle jolla on isompi tarve kuin meillä." ? Ihan hyvää hyvyyttäsi haluat testata että tuotteet kehittyis vai ahneuttas ja julkisuudenhaluas? Vai onkohan se niin, että ei teilläkään sitten ole niin paljon sitä maallista hyvää kuin annat ymmärtää? Paljon puhutaan, että elätte aika vaatimattomasti ja ahtaastikin.

  VastaaPoista
 35. Heippa Anonyymi ja kiitos monipuolisesta kommentista. Ylläolevasta tekstistä sekä vastauksistani kommentteihin voikin lukea motiivini lähteä mukaan testailemaan reimaa. Ja ainakin henkistä pääomaa on vielä sen verran että ihan hyvää hyvyyttäni tämän teen sekä myös tyydyttääkseni omaa uteliaisuutta, kuten yllä todettu :)

  VastaaPoista
 36. Hmm, en huomannut kyllä valkoista haalaria, mikäs tuon mallin nimi on?

  VastaaPoista
 37. Kyseessä on Kirunan, ei tuotannossa oleva, mallikappale. Ei ole testissä mukana kuin mallin toimivuuden kannalta korkeintaan.

  VastaaPoista
 38. Meillä on nuorempi poika mukana test patrolissa. Yleisessä haussa haettiin mukaan, en maininnut blogia missään vaiheessa, ei ollut videota, kuva oli kylläkin =)
  Kun valinnat oli suoritettu luin Reiman fb-sivuilta paljon negatiivista/katkeraa palautetta, ja nimenomaan sitä että varmasti kaikki bloggarit taas valittu edustamaan testiryhmää. Mulla ei ole tällä hetkellä edes oikeastaan aikaa päivittää omaa blogia, mutta jotenkin silti noi kommentit jäi kaivelemaan. Kirjoitin silloin blogiini selostuksen miten ollaan mukaan päästy, ja että tarkoituksena ei ole esitellä test patrol-juttuja tulevaisuudessa.
  Mulla on myös ollut aika samanlainen suhtautuminen Reimaan kuin sulla, joten kriittisin mielin olen liikenteessä ja palautetta annan varmasti rehellisesti =)

  VastaaPoista
 39. Tuli muuten mieleen että teettekö te myös ne samat testit kuin me ^^

  VastaaPoista
 40. Kiva kun olette päässeet testaus ryhmään, mekin yritetttiin mutta ei päästy. Joten kokeilenpa onnea! =)

  Susanna Å-L

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥