12.3.2016

Vauvan kesäneule


Joskus sitä tulee ostettua lankaa, joka sitten lojuu kaapissa vuosia. Syitä on monia ja niin on niitä kerääntyneitä lankojakin. Teen nyt peittoa bellalle Novitan Mambosta joka on tainnut olla kaapissa kohta kymmenen vuotta ja joku aika sitten tein neulepaidan jonka lanka on ollut kaapissa kolmisen vuotta. Pääasia lienee, että ne langat jossain vaiheessä lähtee kiertoon.

Ostin Sirdar Smiley Stripes-langan aikoinaan Porvoon Teetee Shopista ja tässäpä täydellinen esimerkki lagasta joka näyttää kerässä tosi kivalta mutta voi luoja kun siitä yrittää neuloa jotain. Alunperin yritin neuloa langasta Baktusta ja sittemmin toista huivia mutta neulepinta oli joka kerralla kestämätön. Lopulta päätin tehdä neulepaidan vauvalle, joka on kesällä lähes 1-vuotias eli juuri siinä iässä kun mökin pihassa pistellään marjoja suuhun ja vaatteisiin. Siihen tämä lanka on omiaan, marjansyöntipaita.


Paitaan meni lankaa noin 130 grammaa ja muistaakseni nelosen puikoilla sotkin. Lanka on varmasti oikein mukava kesäneuleeseen sillä siinä on 80% bambua ja 20% visskoosia. Yksivärisenä tästä saisi oikein kelpoja kesäpaitoja. Paita on perus raglan ylhäältä alas aika lailla omasta päästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥