20.10.2015

Lisää täytettä seinille


Meillä on aika paljaat seinät sillä selkeitä tyhjiä seinäalueita on aika vähän. Suurin osa seinistä on ikkunaa eli maisemataulu muuttuu vuodenaikojen mukaan ja lopuilla seinillä on ovia, katkasijoita, takka ja mitä nyt yleensäkin. Olen todella huono täyttämään seiniä sillä minulta vain yksinkertaisesti puuttuu kaikki näkemys siihen liittyen. Se ei sinänsä ole ongelma sillä isot paljaat pinta-alat viehättävät minua suuresti. Joka tapauksessa rohkaistuin joku vuosi sitten teettämään omia valokuvia ja laitoimme ne keskikerrokseen olohuoneen seinälle. Kuvat kertovat tarinan vuodelta 2013. Syyn sille miksi muutimme pois lapsuuden kodistani kaupungista ja päädyimme maalle, takaisin luonnon ja veden äärelle. Samaan ajankohtaan sattuneen ensimmäisen jenkkireissun kuvat muistuttavat lämpimistä hetkistä auringon alla Floridassa. Pidin kuvista niin paljon että aloin jo silloin keräämään mustavalkoisia valokuvia samanlaista projektia varten mutta eihän niitä kerry kun ei mikään kuva kelpaa. Nyt kuitenkin muutama tosi kiva kuva on kertynyt ja päätin kehystää ne yläaulaan. En osannut millään päättää laitetaanko hopeanväriset vai mustat kehykset eikä miehestäkään ollut yhtään apua. Hänen mielestään kehykset piti olla hopeat kun itse taas olin hivenen mustaan kallellaan. Onneksi minulla on parhaat Instagram seuraajat ja niin kuin aina, sieltähän se oikea vastaus tuli, mustat.
Vasemmalla puolella on yksi paikka vielä vapaana ja tosi fiksu kävisi muuten nyt jo ostamassa kehyksen, ettei käy niin ettei samanlaista kehystä saakaan enää kun on kuva olemassa. Koska halusin kuvat seinälle heti, eivät ne ole oikeita valokuvia vaan kiiltävälle paperille tulostettuja printtejä. Eroa tuskin huomaa ellei mene aivan viereen katsomaan. Kun neljäs kuva ilmaantuu niin kehitän kaikki varmasti ihan oikeiksi valokuviksi Rajalalla.

Olen myos hankkimassa uusia valaisimia tuohon aulaan sillä inhoan näitä nykyisiä. Habitatissa oli aika kivat seinävalaisimet mutta meidän pitää tehdä niistä pahvimallit ja sovittaa, ennen kun voin edes ajatella valaisimien ostamista. Kaikki tavarat ovat jotenkin pieniä meillä, johtuu kai huonekorkeudesta. Nämäkin kuvat meinasin ensin laittaa ilman paspeja mutta kun kokeilin harjoituskuvilla, oli päivän selvää että kuvat ovat aivan liian pieniä A4-koossa. Kehykset on Ikeasta ja paspit Clas Ohsonilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥