2.12.2012

Onnea Kodiak ja Juneau -takkien voittajille!


Hieman myöhäiseksi meni mutta parempi myöhään kuin huomenna.
Hurjasti oli osallistujia ja tällä kertaa arvontaan voittajiksi arpoutuivat MinnaS ja Hanna V.
Onnea!

Kodiak -takki
Anonyymi kirjoitti...
Arvonnassa mukana, tahtoisin pojan takin.
Reimalle kiitos play layers vaatteista ja niiden yhteensopivuus ja helppokäyttöisyydestä. Meillä ainakin toimii sekä isolla että pienellä tosi hyvin. MinnaS
17. marraskuuta 2012 21.34

Juneau -takki 
Anonyymi kirjoitti...
Arvonnassa mukana :) Tytön takki ihana ja tulisi kovaan käyttöön heti.
-Hanna V.
21. marraskuuta 2012 16.27

Laittaisitteko minulle sähköpostilla yhteystietonne niamagia (ät) gmail.com niin pääsen lähettämään takit uusille omistajille. Onnea vielä voittajille ja huomasittehan että alemmassa postauksessa on arvottavana vielä yksi 150 cm villakerrasto.

Lumista ja valoisampaa viikkoa kaikille !


Edit. 3.12.2012
Sain Reimalta vastauksia palautteisiin ja niitä tässä alla:

Rohkaisemme kaikkia olemaan aktiivisia ja antamaan palautettaa esim. meidän Fb sivulla tai sähköpostitse info@reima.com. Teemme näitä tuotteita kuluttajille :-)
-hienoa kuulla, että nämä takit miellyttävät ja samaa linjaa jatketaan. Paljon on kehitetty istuvuuksia ja yksivärisiä tuotteita on enemmän kuin koskaan. Niissä on kuitenkin aina joku juju :-)
- huppujen karvat ovat irroitettavia ja niiden laatu on aw13 kehitetty niin, että pakko laittaa merkintä, ettemme käytä aitoja karvoja ;-)
- Vaaleanpunaiset hanskat lisättiin yleisön pyynnöstä viime metreillä AW13 mallistoon!
- olemme olleet luvattoman huonoja reklamaatioiden suhteen ja se on nyt otettu vakavasti ja muutos on käynnissä. Meitä ei ole ilman uskollisia kuluttajia. Eli meidän täytyy pitää teistä hyvää huolta!
- housujen kestävyydestä tuli paljon palautetta: meillä on tähän syksyyn uusi Reimatec kangas, joka vastaa vahvuudeltaan viime vuoden reimatec+ kangasta. Vahvin kankaamme reimatec+ puolestaan on entisestään vahvistunut eli tosi aktiivisille pojille suosittelemme näitä supervahvoja materiaaleja. Mutta tuo uusi Reimatec pitäisi myös kestää kulutusta entistä paremmin.
Kannattaa antaa palautetta meille suoraan, jos 2 vkon jälkeen polvet puhki, niin katsotaan mikä vikana.
***

3 kommenttia:

 1. Mukava kuulla, että ovat itsekin huomanneet asiakaspalvelun tökkineen! Ehkä tästä vielä joskus uskaltaa taas Reimaakin kokeilla kunhan ensin kuulee tarpeeksi positiivista muilta.

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajille!!! Ja ihana huomata, että Reimallakin asiakkaiden toiveita ja mielipiteitä kuunnellaan! :)

  VastaaPoista
 3. Ostin 2v. Tytölle reimatecin hiljainen untuvahaalarin viikko sitten. Sisällä on siis untuvatäyte. Haalari on aivan Loistava!! Olen aivan myyty ja ennen meillä on lapsilla ollut ticket ja molon haalareita.
  Niin notkea ja lämmin haalari. Yksivärinen on tyylikäs ja helppo yhdistää asusteita.
  Reima on yllättänyt vuosien jälkeen enemmän kuin positiivisesti!

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥