25.9.2012

Nella ja Nuttu

on meikäläisen vakkari jälleenmyyntipiste.
Vein tänään monen monta kassillista tytön vaatteita sekä kenkiä,
syksyisiä ja talvisia, keväisiäkin.
Hurja kasa hävisi samontein pöydästä mutta vielä on jäljelläkin
ja
vien ehkä ylihuomenna vielä jotain lisää.

Nella ja Nuttu on Espoossa, 
auton saa parkkihalliin,
bussillakin pääsee, metrolla ei vielä.
Leikkipaikka lapsille,
ihanan siistiä
ja vieressä Prisma, Tarjoustalo sekä Iso Omena.
Alakerrassa on joku kahviokin.
Kannattaa käydä tsekkaamassa
nyt on kuulema kaikki pöydät täynnä!
(myös ystävälläni on pöytä jossa on ainakin poikien vaatteita noin koossa 110-116 cm)

Vein myös uudet/uudenveroiset ulkotakit ja housut myyntiin,
sellaiset jotka kai olisi kannattanut laittaa huutikseen,
mm. Mini A Ture, Kinderit, Benetton, Po.p ja Nova Star...
 
Myös kuvan Norjalainen-pipo, Molon hanskat ja Nova Starin toppis myynnissä pöydässä

Ihanan syksyistä viikonjatkoa !

10 kommenttia:

 1. Toivottavasti tämäkin mainostaminen toisi Nellaan ja Nuttuun myös isompien lasten vaatteita. En nyt tarkoita ihan teinejä. Ne käyvät jo Valtterissa ja muualla, mutta Nellassa ja Nutussa ei tunnu koskaan olevan mitään edes meidän ekaluokkalaiselle kuopuksella. Hyvää myyntiä sulle!

  VastaaPoista
 2. Moikka ! Ihan totta että isommille tuntuu olevan vähemmän, toki riippuu siitäkin minkä kokoinen ekaluokkalainen on. Niin kauan kun nella ja nuttu tuossa on ja meiltä jää käyttökelpoisia pieniä niin siellä varmasti myyn ne. Kunhan ei karkaat pöytävuokrat niinkuin Akseliasa. Joskus yritin myydä pojan vanhoja, juurikin 120-140 senttisisä mutta huonosti liikkuivat vaikka olivat vähintäänkin moitteettomassa kunnossa. Tämän takia kierrätän ne nyt toista reittiä. Toivottavasti nellassa ja nutussa tytön vaatteet menee muuten Hope saa kohta tuplamäärän meiltä lahjotussäkkejä :)

  VastaaPoista
 3. Kävin kesällä mielenkiinnosta Nellassa ja Nutussa. Oli eka kerta kirpparilla sitten kahteenkymmeneen vuoteen. Valitettavasti oli hyvin huono kokemus. Myynnissä olevat vaatteet oli silittämättömiä ja nuhjuisia, sellaisia joita en kehtaisi antaa edes ilmaiseksi eteenpäin. Joissain oli vielä tahrojakin. Tyttö huusi vierellä, että mä en ainakaan huoli käytettyjä vaatteita, kun on näin nuhjusia. Nolotti.

  En todellakaan tarkoita että sinä myisit tällaisia vaatteita, vaan mietin, että ostaako joku tosiaan tällaisia, kun kirpparit tuntuu olevan niin suosittuja. Osissa vaatteita hinnat oli samaa tasoa kuin alevaatteissa. Olen miettinyt omien lasten vaatteiden myyntiä kirpparilla ja mietin hinnaksi noin. 10% ostohinnasta. Tosin täytyy jälleen todeta ettei yksi kokemus varmaan kerro kaikkea kirpparien toiminnasta. En tiedä oliko kesälomien takia valikoima suppea vai missä mättäsi. En pidä itseänikään minään ylinirsona, mutta sain kyllä huonon kuvan kaikkiaan.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anonyymi kommentistasi. Mielenkiintoista kuulla kokemuksia molempiin suuntiin :)

  Itse en juuri enää ehdi kirppareita kiertämään mutta käyn kyllä jos osuu kohdille. Kävin muutama viikko sitten Akselissa ja se tosiaan oli aika puistattava käynti. Siellä on epäsiistiä ja ihan käsittämättömän hintaisia vaatekasoja pöydät täysi. Rikkinäisiä ja likaisia vaatteita. Ja sinne joukkoon myös valitettavasti katoaa ne ehjät ja asialliset vaatteet, realistisine hintoineen.

  Itse olen valinnut Nella ja Nutun jälleenmyyntipaikaksi koska näin saan 2 kertaa vuodessa tytön vaatteet kiertoon kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. Läheinen sijainti ja paikan siisteys on ehdottomati plussaa. Pojan vaateet kierrätetään muuta kautta ja kaikki loput lahjoitetaan eteenpäin. Huutista en mielelläni käytä sillä siellä hinnat karkaavat sellaisiksi että itselle tule vaivaantunut olo ja kuulen myös jatkuvasti tarinoita missä kaupat eivät mene ihan niin sujuvasti kun soisi.

  Aika usein kirpputorilla ne siistinäkin tuodut vaatteet äkkiä rypistyvät kun pöydät sotketaan selatessa ja katsotut vaatteet jätetään miten sattuu. Tämän tiedän faktana sillä meillä on aika militaristiset vaatepinot, erittäin siistit vaatteet ja jo päivän jälkeen kirpparilla ovat kaukana siitä. Ei sille mitään voi, tosin Nella ja Nutussa omistaja siivoaa aina pöytiä kun ehtii, joka on jo iso etu muihin kirpputoreihin nähden.

  Hintoja on laidasta laitaan. Kukin myyjä määrittelee omat perusteensa hinnoille ja ostaja voi itse punnita minkalaisilla perusteilla hän tuotteesta maksaa. Osa kirpputorikävijoista on valmis maksamaan korkeankin hinnan vaattesta joka on ehkä todettu jo toimivaksi tai malli/väri/kuosi on hyvin haluttu. En näe tässä mitään pahaa tai outoa. Olen itsekin joskus kauhistellut hintoja mutta samalla todennut että se tuote voi jollekin muulle olla pyyntihinnan väärti. Olen myös ostanut kirpputorilta mielestäni täysin alihinnoiteltua tavaraa mm. Fredriksonin kelsiturkin. Mielestäni se, että tuote on kirpputorilla ei automaattisesti tarkoita että se olisi arvoton. Monesti kirpputori on myyjälle vaivattomin ja ostajalle edullisin tavankierratyspaikka.

  Toivottavasti saat vielä positiivisempia kuvia kirppareista. Mielestäni Nella ja Nuttu on onnistunut hyvin palveluntarjoajan ominaisuudessa ja enempään eivät voi juurikaan vaikuttaa. Itsekin toki toivon että kaikki kirpputorille tuotavista vaetteista olisivat edes puhtaita ja homeettomia, valitettavasti näin ei aina ole.

  VastaaPoista
 5. Voisitko ajatella blogikirppistä? Että tässä sun blogin yhteydessä myisit niitä? Harkitse edes. Mä olisin ainakin kiinnostunut ja varmaan moni muu. Liian pitkä matka mainitsemallesi kirppikselle nyyh. H

  VastaaPoista
 6. Voisin ajatella H. ;)
  Viimeksi kun koitin blogimyyntiä niin kävi niinkuin huutiksessa. Eli pajlon huutoja ja vähemmän lunastuksia. Ja se on aika turhauttavaa kuten voi ymmärtää :)
  Laitoin nyt kuitenkin jotain tuohon sivuun ja jossain vaiheessa laitan ne tänne myyntiin, katsotaan sitten mitä käy :)

  VastaaPoista
 7. Kamala paikka se Nellis, en tykkää. Hyviä myyntejä kuitenkin, varmaan saat myytyä, kun täällä rohkeesti mainostelet.

  VastaaPoista
 8. Harmin paikka ettet ole tykännyt paikasta. Kun viimeksi kävin oli tupa täysi että ilmeisesti kuitenkin asiakkaita on. Ja minostan toki :) Heidän fb-sivuilla kai suurin osa myyjistä "mainostaa" omia myyntituotteitaan mutta minä nyt täällä että saan pöytäni mahdollisimman nopeasti tyhjäksi :)

  VastaaPoista
 9. Ostimpa parit housut pöydältäsi! Sydänhousuista tuli heti tytön lempparit :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi, kiva kuulla! Mikäli viittaat Bodenin housuihin, on ne tosiaan hyvät ♥ Tyttö tykkää käyttää niitä päiväkodissa (on siis kahdet vielä kaapissa) eli lienee oikein mukavat jalassakin :)

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥