27.9.2012

IN vai OUT

Olen menossa kohti tuntematonta.
Toivottavasti matka tuo lisää inspiraatiota, niin ainakin nimi lupaa.



Kuten ehkä moni jo arvasi, olen yksi niistä bloggaajista jotka on kutsuttu uuteen Indiedays Inspiration blogiyhteisöön. Yhteisön blogit säilyvät itsenäisinä blogeina mutta ovat ID:n yhteistyökumppaneita joko markkinayhteistyön tai sisältöyhteistyön kautta. Homman idea on koota erilaisia blogeja yhden sivuston alle jossa on helppo seurata eri aihealueiden sisältövirtaa. Erittäin pitkän pohdinnan jälkeen (olen myös saattanut raastaa ystäviäni sekä perhettäni pohdinnalla, anteeksi ja kiitos) päätin olla IN ja lähteä mukaan porukkaan mutta vain sisältöyhteistyössä. Blogiin tämä ei juurikaan tuo muutoksia, paitsi että blogia on helppo seurata myös tulevan ID Inspiration sivuston kautta ja blogista pääsee myös navigoimaan iisisti sivuston muihin blogeihin.



Vähän jännittää sillä muutokset ei ole se minun juttu,
hieman empivä ja eksynyt fiilis vielä.
Päätin kuitenkin että joskus pitää vain uskaltaa lähteä rohkeasti mukaan porukkaan -
toivottavasti tulette mukaan ja olette myös IN !


Oikein mahtavaa perjantaita kaikille !

Ps. vein tänään hieman lisää vaatteita Nella ja Nuttuun :)

30 kommenttia:

 1. Samoin tuntemuksin - katsotaan kuinka meidän käy! ;)

  VastaaPoista
 2. Mukana pysytään, tuo itsenäisyyden säilyminen kuulostaa hyvältä.

  VastaaPoista
 3. Mukana pysytään tottakai, innolla odotetaan mitä tuleman pitää.
  :)

  VastaaPoista
 4. OUT. Indiedays on out.

  VastaaPoista
 5. Juuri tänään Kalastajan vaimoa lukiessani ajattelin, että onneksi Anana on Anana omana itsenään eikä maksettu mainos. Toivottavasti jatkossakin näin!

  VastaaPoista
 6. minäkin pitkään pohdin ja päätin olla IN..hih..

  siellä tavataan..

  VastaaPoista
 7. http://a-nanan.blogspot.fi/2011/09/muutama-ajatus-piilomainonnasta.html

  VastaaPoista
 8. Heip! anana on anana jatkossakin :) Ja SUPER kuulla että tämä ei karkoita (ainakaan kaikkia) lukijoita.

  Lähdin nimenomaan mukaan sisältöyhteistyöhön eli minulle ei edes pitäisi tulla tarjolle niitä markkinointikamppiksia etc.

  Välillä toki voi näkyä joku yhteistyö blogissa mutta ihan niinkuin tähänkin asti, itse valittu ja lukijoillekin sillon mielellään jotain :)

  Syy miksi pohdin pitkään mukaan lähtemistä oli juuri se etten halua että lukijat ajattelevat että blogi muuttuu markkinapaikaksi, enkä halua että blogi täyttyy mainoksista.
  Ja näin ei tule käymään, yhtään mainospaikkaa ei blogiin tule sillä en ole mukana markkinointiyhteistyössä.

  Omien kuvien takia olen blogin perustanut ja se ei muuttunut mihinkään. Eikä muutu blogin osoitekaan. Ymmärtääkseni oikealle tulee hieman erilainen blogiluettelo ja thats it :)

  VastaaPoista
 9. Ps. ja voin paljastaa että yksi yhteistyö on jo ennen ID INspiration juttua virinnyt. Se ei alunperin liittynyt blogiin mutta tulee kuitenkin täällä jossain muodossa näkymään. Mutta siitä lisää myöhemmin :)

  VastaaPoista
 10. Pieni Lintu, jep ja kiitos "tuesta" :)

  Katja, loistavaa! Ja Itsenäisyys oli kaiken lähtökohta :)

  Kiva kuulla Meeri!

  Anonyymi, harmi :(

  Anonyymi, tuossa aiemmassa vastauksessa jo hieman tarkensinkin tätä. Toivottavasti pysyt mukana huomaamassa ettei täällä tosiaan meiniki tästä pitäisi mihinkään muuttua :)

  Hauska kuulla Riikka! Olisinkin ollut yllättynyt jos et olisi ollut mukana joukossa sillä blogisi on todella pop!

  Anonyymi, nyt en ole ihan varma mihin viittaat tuolla linkillä?
  Nella ja Nuttu mainintaan vai ID:hen? Jokatapauksessa nyt taitaa olla vähän puurot ja vellit sekaisin :)

  VastaaPoista
 11. Hieno juttu!
  Seuraan edelleen ihanaa blogiasi :))

  VastaaPoista
 12. Jep, ja niitä mainoksia en halunnut minäkään. Ite haluan päättää mahdollisista mainoksista/yhteistöistä mitä blogiini pistän ja blogin ulkonäkö on mulle ykkösjuttu. :) Taidamme olla melko samoilla linjoilla tän homma kanssa. :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos Mirva ja oikein mukava kuulla että jatkat seuraamista. Eniten tässä olisi harmittanut mukavien lukijoiden menetys, eipä tämä sama paikka ilman teitä olisi ❤

  Pieni lintu, ihan totta. Tällä kuvalinjalla mentäessä blogin visualisuudella on suuri merkitys. Samoilla linjoilla ollaan, vielä kun pääsisin kuviesi ja postauksiesi tasolle, sun blogi on visualisuuden keidas 💗
  Ja mahtavaa että inspirationissa tulee olemaan näitä vanhoja tuttuja ja mieleisiä blogeja mukana!

  VastaaPoista
 14. Tottakai mukanasi! ♥ Blogisi on niin kaunis ja on mukava lukea erityisesti niistä arjen/elämän haasteista, jotka itseä koskettavat (btw neitimme orakojetta tuunataan lisää, saadaan helmi siihen roikkumaan, r/d/s hakusessa helmen avulla)...

  VastaaPoista
 15. Täällä ilmoittautuu yksi lukija joka ei mene minnekään :) Olen näistä sun käsitöistä saanu niin paljon inspiraatiota omaankin tekemiseen, että taatusti vierailen jatkossakin. Ja onhan nää sun kuvat ihan ylivetoja...

  VastaaPoista
 16. Mukana edelleen! Ja niinhän se menee; blogimaailma kehittyy ja blogit sen mukana. Linjapohdintoja itselläkin käynnissä...

  VastaaPoista
 17. Täällä ainakin ollaan IN! Varmasti hyvä päätös :)

  VastaaPoista
 18. Mukaan vain, uusiin tuuliin! Hieno homma, Onnea tästä! :)

  VastaaPoista
 19. Ehdottomasti IN! Hyvä päätös, mä olen ihan varma että tämä on pysyy taattuna Ananana.

  VastaaPoista
 20. Mitä tarkoittaa tarkalleen ottaen hieno termi sisältöyhteistyö? Anteeksi maalaisuuteni, mutta en vaan tiedä.

  En tule jatkossa seuraamaan blogiasi, kun siirryt portaalin alle, joten hei hei. Tietyllä tapaa tulee ikävä, mutta tämä on periaatteeni. On muuten ollut mielenkiintoista seurata kuinka kärjistyksesi eri asianyhteyksistä on sulanut ja lössähtänyt ja nyt siirryt portaaliin kuin harmaa lammas. Samalla muuten kuvasi ovat huononuneet, mistä se mahtaa johtua?

  Hyvää jatkoa, toivoo Maalaismamma Keski-Suomesta

  VastaaPoista
 21. Jännää ja kuulostaa hauskalta uudistukselta! Vaikka kiva tietenkin kuulla, että anana pysyy edelleen omanlaisenaan :-D

  Täällä käyn entiseen malliin, tietenkin!



  VastaaPoista
 22. -Mila- kiitos kaunis ja kiva kuulla että mukana jatkat :) Meillä jäi nyt jo orakoje pois kun hampaita alkoi vaihtumaan siihen tahtiin. Nyt heiluu jo 5. hammas eli nyt jatketaan taas muilla harjotteilla. Tsemppiä teidän harjoitteluun myös!

  Kiitos tanjakris, todella todella kiva kuulla ♥

  Anonyymi, jes!

  Tea, näin vähän itsekin ajattelein. Ja pääseehän yhteistyöstä irti kun haluaa os ei tunnu omalta jutulta.

  Kiitos Veera ♥

  Jenni ♥

  Mukava kuulla Unelma Säleikkö !

  Maalaismamma Keski-Suomesta, Sisältäyhteistyö tarkoittaa etten tee kaupallista yhteistyötä ID Inspirationin kanssa.

  Eli minulle ei lähetellä mitään tuotteita käytettäväksi eikä testausta tai mainostusta varten Indiedaysin kautta. En saa minkaanlaista rahallista etua tai hyötyä yhteistyöstä ID:n kanssa. Blogiini ei tule mainoksia tai bannereita eikä sen ulkonäkö tai osoite muutu.

  Pidän blogiani niinkuin tähänkin asti ja sen päivitykset tulevat näkymään tulevassa Inspirations -sivustossa.
  Blogini oikeassa reunassa oleva muiden blogien luettelo muuttuu niin että siinä tulee näkymään muiden ID-blogien päivitykset.

  "Etu tai hyöty" jonka tästä saan on se että lukijoiden on helpompi seurata päivityksiä jos he seuraavat em. sivustoa. Ja samalla saatan saada uusia lukijoita blogiini.

  En ole huomannut suhtautumiseni lössähtämistä ja ikävä kuulla että mielestäsi kuvat ovat huonontuneet. Tiedän että jo jonkun aikaa olen kärsinyt todella paljon ajanpuutteesta joka on myös valitettavasti heijastunut blogiin ja vaikuttaa myös molempiin em. asioihin. Tämä harmittaa minua itseänikin mutta sillä ei ole kyllä mitään tekemistä ID:n kanssa :)
  On ihan minusta itsestäni kiinni millaista sisältöä saan tuotettua blogiini.

  En myös ole vielä siirtynyt mihinkään portaaliin enkä ole siirtymässä mihinkään.
  Blogini tulee ainoastaan näkymään uudella sivustolla linkitettynä. Ikävä kuulla ettet jatka lukemista, jos kuitenkin tulet toisiin ajatuksiin niin täällä ollaan ihan niinkuin ennenkin, Hyvää syksyn jatkoa :)

  Kiitti Jassu! Odottelin tosiaan että näin hieman tulevan sivuston visuaalista ilmettä ennen kun tein lopullisen päätöksen :)


  Kiitos vielä kaikille joita tämä hyvinkin pieni muutos ei tiputa matkasta ♥
  Kunhan homma saadaan käyntiin niin nähdään se lopullinen muoto, sittenkin voi vielä muuttaa mieltä jos siltä tuntuu.

  Minulle on tärkeintä ettei kenelläkään ole virheellisiä käsityksiä asiaan liittyen ja itse olen ainakin omalta osaltani yrittänyt olla mahdollisimman avoin ja selkeä tämän asian suhteen. Ja aina saa kysyä jos joku asia mietityttää :)

  SuPeRkiva saada pitkästä aikaa näin paljon kommenttejakin vaikka taitaa omia olla mukana aina monta! Eli kiitos ♥

  VastaaPoista
 23. Katsotaan, ihmetellään, niin kuin lapsilla on tapana, että mitä tuleman pitää ja päätetään sitten tykätäänkö vai ei. Maistetaan. :)

  VastaaPoista
 24. Minä ainakin pysyn mukana ihan sama minne blogi siirtyy. Tottakai täytyy olla IN! :)

  Tämä kysymys ei liity tähän aiheeseen mitenkään mutta osaisitko neuvoa boden vuorellisten cargohousujen ostoon että onko ne samaa kokoa kuin vuorettomat? Tein viime keväänä ekan tilauksen sinne ja pojan lempihousut on bodenin cargot. Nyt ajattelin tilata niitä vuorellisena mutta mietin että tilaanko 158cm vai vielä samaa käytössä olevaa kokoa joka on 152cm. Kuinkahan paljon lahkeet pitenee seuraavassa koossa.. ?

  VastaaPoista
 25. Katjusta, puit ajatukseni tähydellisesti sanoiksi, kiitos!

  Sadie, erittäin kiva kuulla :)
  Ja housuista, mitähän uskallan sanoa. Minusta vuorittomissa ja vuorillisissa on ollut eroa mitoituksessa. Hetki, kipasenpa katsomaan :)
  Kuten muistelinkin. Pojalla on molemmat koossa 12 ja nuo vuoritetut ovat 2-3 cm lyhyemmät kuin ilman vuorta olevat. Nuo on edellisistä mallistoista mutta ehkä varmuuden vuoksi ottaisin itse ne pidemmät talvimallista, mikäli sattuisi olemaan edelleen eroa noin. Mielummin kuitenkin liian pitkät kin lyhyet.

  VastaaPoista
 26. Blogiisi siis pääsee ihan samalla tavalla kuin ennenkin - lukijapanellija ja linkitys omalta blogilistalta pysyy samana?

  Jos näin on niin mukana pysytään. Olen vaan huomannut olevan hirmu laiska muuttelemaan mitää asetuksia tmv. Nyt, kun oli joku joukkokato johonkin blogiyhteisöön en muista mihin on jäänyt seuraamatta monta blogia, vaikka niissä pn ilmoiteltu, että lukekaa uusi postaus täältä tai tehkää näin niin pääsette seuraamaan. Mää en taho jaksaa kovin useesti omaa blogilistaa päivitellä, lukijaksi on niin kätevä ittensä näpätä.

  Muuten on ihan sun sama missä se blogi sijaitsee ja itse asiassa kaikista mainoksistakin tykkään.

  VastaaPoista
 27. Amalia, juuri näin :) Eli on ja pysyy täällä ja kaikki on niinkuin ennenkin.

  Kun ID Inspiration avautuu, on sielä vain linkitys tänne :) Ja vastaavasti minun blogiluettelossa näkyy ID-blogien päivitykset.

  Ja jos se tuleva blogiluettelopalkki on ruma niin sitten laitan pillit pussiin ja jatkan ilman yhteistyötä :)

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥