22.5.2010

...

Ei ole aikaa.
Ilman aikaa ei ole kuvia.

Ei ole kuvia.
Ilman kuvia ei ole sanottavaa.
Ilman kuvia ei ole blogia.


...

En tahdo lopettaa.
Mutta katsotaan,
katsotaan miten tästä eteenpäin.

26 kommenttia:

 1. Ihana kuva!Tiedän tunteen!Blogisi on ihana!

  VastaaPoista
 2. No panic! =O

  Rakastan kuviasi, joten toivon, ettet kokonaan lopeta! Mutta teet ne asiat, jotka tärkeimpiä ovat =)

  VastaaPoista
 3. Sitä minäkin pelkään, että kun töiden aika koittaa niin blogi jää. Mutta jos vaikka edes välillä ehtisi, silloin tällöin. Älä vielä lopeta, sinulla on niin kiva blogi!

  VastaaPoista
 4. Vierailen nykyisin tosi vähän tässä blogissa (kuten muissakin!), mutta aina täällä käydessäni ihastelen näitä kuvia :) Mutta blogaile aina silloin tällöin, silloin, kun saat kuvia, aikaa ja sanottavaa, älä sentään kokonaan lopeta!

  VastaaPoista
 5. Niin tuttua! Harmittaa ettei ehdi, lopettaakkaan ei haluaisi... Jatketaan vaan eteenpäin, kirjoitetaan ja kuvaataan kun keretään...? Iloista kesää siulle!

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti jaksat jatkaa aina silloin tällöin ainakin. Muistan aina blogisi ja kauniit kuvasi, kun yritän räpsäistä jonkinlaisen kuvan lapsesta tai vaikka kiltisti paikallaan pysyvästä vaatteesta omaan blogiini. Itse aloitin bloggailun vasta töihin paluun (osa-aika) jälkeen ja aina ei työpäivinä vain ehdi ja olen sen sallinut itselleni. Myös toisten blogien kommentointi jää välissä vähiin. Loppukesästä tilanne on sitten taas uusi eli täytyy miettiä, mihin väliin sopii bloggailu pienen vauvan, 3-vuotiaan, koululaisen ja miehen vuorotyön muodostamassa kuviossa. Toivottavasti johonkin...

  VastaaPoista
 7. Blogisi on ihana! Jospa jatkaisit, vaikka harvakseltaan. Silloin kun loytyy aikaa, kuvia, inspiraatiota. Toivon ettet luovu kokonaan.

  VastaaPoista
 8. Blogisi on ja päivittyy niin usein kuin haluat. Vaikka sitten kerran kuussa. Kyllä me lukijat täällä pysytään, mä ainakin. =)
  odotan kauniita kuvia katseltavaksi.
  Tämä kuva on todella upea! Ihana tunnelma ja valo!

  VastaaPoista
 9. Kuten joku mullekkin niin kauniisti sanoi - laatu korvaa määrän. Musta kerran viikossa tai kahdessa ei ole iiian vähän.

  Ilahdutat monia - muakin - kovasti bloggaukseillasi, joten mua ei ainakaan haittaa, vaikka niitä tulisi harvemminkin!

  Mutta teet tietysti niin, kuin susta parhaalta tuntuu!

  Älä ota asiasta paineita - täällä se blogi ja lukijat odottavat:)!

  VastaaPoista
 10. Eikö se ole niin,että aika aikaansa kutakin. Lopeta vain blogi, jos ei innosta. Kuvasi on kauniita, mutta ollaanhan niitä jo paljon nähty.
  Kivaa kesää ja uusia tuulia?

  VastaaPoista
 11. Tee se minkä näet tarpeelliseksi. Me kyllä pidetään paljon blogistasi, ja sen myötä meidän pitää osata odottaa sitä. Kun kaikkea mitä haluaa, ei voi saada. Noitten sinun kauniiden kuviesi toivossa me jäämme "rantaan" odottelemaan seuraavaa kyytiä sinun maailmaasi, tänne Ananan blogiin. Ihana kuva, sinäkin osaat vangita hetken, ja kunnioitan sinun taitoasi suuresti! Tykkään eniten sinun ja Tanjan kuvista, kyllä muillakin on nättejä, mutta silti. Me odotetaan sinua♥ Ihanaa, valoisaa ja lämmintä kesää Sinulle, Padmélle, Pompulle ja teidän Isimihelle!

  VastaaPoista
 12. Ei mitään hätää :)
  Kyllä sitä aikaa joskus jossain rakosessa tulee ♥
  Hipsu maltaa odottaa niin ihana blogisi on.

  VastaaPoista
 13. Blogisi on ihana, toivottavasti se jatkuu joskus jossain muodossa kuitenkin.

  Toivottavasti kaikki valittavat kotiäidit (ja niitähän riittää!!) tajuavat tästä postauksestasi, että kotiäitien elämä on oikeasti todella helppoa, vapaata ja kiireetöntä meidän työssäkäyvien äitien elämään verrattuna.

  VastaaPoista
 14. Nimenomaan, laatu korvaa määrän! Eikä näin kesällä kukaan ehdi yhtä paljon kuin talvella... tai lähinnä ei malta kuluttaa aikaa koneella. Joten postailet kun siltä tuntuu! Aurinkoisia päiviä teidän perheellenne!

  VastaaPoista
 15. Uskollisena ihalijanasi (kauniit kuvat ja niihin sointuvat tekstit) jaksan kyllä odottaa postauksia, vaikka niitä ei entiseen tahtiin tulisikaan. On ymmärrettävää että muutos imee hetkeksi aikaa ja voimia ja kaikki ekstra on ekstraa. Omaan tahtiin siis ilman paineita! Aurinkoista alkukesää koko perheelle!

  VastaaPoista
 16. Kuvasi ovat tunnelmaltaa aivan ainutlaatuisia -sääili olisi, jos niitä ei enää pääsisi näkemään! Kuten yllä on sanottu, laatu korvaa määrän. Hitaampikin tahti riittää meille lukijoille! :)

  Tsemppiä arjen pyöritykseen!

  VastaaPoista
 17. Voimien mukaan jatkat.. Itsehän teet päätöksen, mutta ehkä kannattaa jättää portti auki tännekin. Postailet jos ehdit, jos et ehdi niin kyllä me täällä odotellaan!

  VastaaPoista
 18. Täällä ollaan, jos ehdit..
  First things first, eikös vaan.
  Vilkutukset Miikkikseltä <3

  VastaaPoista
 19. Niiiiin tuttu tunne... Ilman kuvia ei tosiaankaan ole blogia! Mutta parempi silloin tällöin ihan vaan vähäsen kuin ei ollenkaan...

  VastaaPoista
 20. Mä itseasiassa tykkään, että postailetkin harvemmin (tai siis ei joka päivä) Tätä en missään nimellä sano pahalla, päinvastoin. Itselle tulee tätä blogia lukiessa se tunne, että sinun postauksesi ovat niin tarkasti mietittyjä ja kuvat vievät täysin mennessään. Kokonaisuus on aina onnistunut. Onkin ilo aina huomata kun uusi päivitys tulee, sitä on aina odottanut!

  Kirjoitat vähän, mutta asiaa. Se sopii sinun blogiisi. Kuvat puhuvat puolestaan. Minä en kaipaakaan tietyiltä blogeilta säännöllisiä päivityksiä. Blogeja ja kirjoittajia on niin erilaisia. Teistä on aina kiva kuulla, mutta tosiaan ihan sinun omassa tahdissasi. Minä pysyn ainakin mukana, vaikka kirjoittelisitkin harvemmin.

  Aurinkoista kesää koko perheelle ja jaksamista työhön!

  VastaaPoista
 21. Mutta me ymmärämme. En tietysti halua että lopetat, olet yksi suosikki blogeistani ollut. Mutta jos oma syksynikin tuo koulupaikan ja tytöt menevät tarhaan, en tiedä onko enää iakaa bloggailla. Ehkä se vain harvenee....

  VastaaPoista
 22. Blogisi tunnelma on miellyttävä, harmoninen - täällä on aina kiva käydä.

  Voimia arkee!

  Blogissani sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
 23. Jestas! Kiitos kaikille ♥
  Olen lukenut kommentteja yksittäin meilistä julkaisun yhteydessä ja vasta nyt tajusin rttä näitähän on tosi paljon.

  EN halua missään nimessä lopettaa, mietin vain että jääkö blogi unholaan jos päivittelu harvenee paljon. En halua blogata kiireessä ja ilman ajatusta vaan nauttia siitä hetkestä. Nyt iltasin ehdin juuri vilkaisemaan sivupalkin blogit läpi, tosi harvaan niistäkään kommentoimaan.

  Mutta täällä on tarkoitus minun pysyä, toivottavasti teidänkin :)

  Kiitos kaverit ♥

  VastaaPoista
 24. Thank you, Anana! We love your blog! I came here first time and fell in love! Myself in a romp about a 2.5-year-old Maria, and she is 82cm tall and weighs 8kg. She is not a little premature baby, he's only got a little girl. I come another time, enjoy! I understood a few words here and there, but it must be said: Your photos are heavenly! Beautiful I have never seen, and I hardly see anything! Now I moved to the Finnish blog world. We live in the other in London, if you so! Blinking and happy greetings from Maria and me, and I'm Kathy!

  VastaaPoista
 25. Anana, could you please write the answers between the English? Where did that Padmén wonderful set is? (Oh, your daughter's name was Padmé?) Padmé is a very beautiful name, in English it does not exist! Finland has a really beautiful names, such as Padmé. Does not sound like nice, If the English resided for example, Pomppu and Padmé Smith? Your child names are wonderful! So, that is what brings Padmé set again?

  VastaaPoista
 26. Hi!
  I'm sorry I haven't answered sooner. I've been so busy and haven't had enough time for the blog and for the readers. I came very happy when reading your comments, thank You so much ♥ In the picture above P. has capri pants from Monsoon and the tunic is from M&S.. from your neighbourhood so to say ;)

  Kids real names aren't Padmé and pomppu. Those are just nicknames. pomppu means bounce and Padmé is a character from Star Wars, also know as Princess Amidala. They have had those names for a long time and I decided to use those in the blog also.

  It's really really nice to get new readers and especially from far far away! Hope to "see" You again!

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥