10.2.2016

Palmikkopipo, taas.

Rakastan raitoja ja rakastan palmikoita. Pitseistä en juuri välitä, paitsi sellaisista epäpitsimäisemmistä. Tein muutama vuosi sitten niin paljon palmikkotöitä, että sittemmin paino on ollut raidoissa mutta nyt taas pitkästä aikaa apupuikon kanssa liikenteessa. Pipon piti tulla bellalla mutta piposta tuli liian pieni. Näin voi käydä kun tekee pipon ilman mitään referenssiä eli vetää silmukkamäärät piposta. Tästä tuli oletettavasti juuri sopiva kummitytölle.


Lanka on Langin Merino+. Tosi pehmeä, kutittamaton ja tuo roosan sävy on täydellinen. Pipo huusi keltaista tupsua mutta en löytänyt oikeaa sävyä, joten mennään sinisellä. Pipo toimii varsin hyvin ilman tupsuakin toki. Pipoon on tehty aina oikein vuori, joka on ommeltu silmukoiden mukaan korvien yläpuolelta, kuten Always relevant -pipossa. Kirjotin jotain muistiinpanoja, eli saattasin saada tästä jonkun ohjeen aikaiseki mikäli kiinostusta on.


Tässä pipo bellan päässä, venyy juuri ja juuri päähän mutta pieni on. Tuon alareunan kuitenkin hahmottaa tästä kuvasta ehkä hieman paremmin. bella haluaa kuulema samanlaisen mutta isompana, katsotaan milloin ehdin, nyt tehdään huiveja ja kohta toivon mukaan reissuvillasukat.6 kommenttia:

 1. pystytkö pikaseen heittämään, montakos silmukkaa tässä sitten oli :) ja puikon koko, niin ja suunnilleen sitten ympärysmitta.. turha se on toisten virheitä toistella :D Nyt nimittäin alkoi palmikkohimotus (ja tupsulla tietty)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, tsiigaan mahdollismman pian kotona mitä niissä muistiinpanoissa lukee ja palaan sitten asiaan :) Pitä kuitenkin itsekin arvioida joku silmukkamäärä isompaan kappaleeseen. Palmikoissa ja tupsuissa on vaan sitä jotain ;)

   Poista
 2. Tosi kaunis. Ihana suorastaan! Minäkin sain sätösteltyä ekat sukat kolmeen vuoteen :D Vähän hidas tahti juu! Mutta siellä ne Late Lammas sukat töröttää blogissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Ja kävin katsomassa sukat I-H-A-N-A-T !

   Poista
 3. Mä niin haluan tän ohjeen :) Tein miehelle yhden pipon It's alright -ohjeella ja yllättäen hän on käyttänyt sitä valmistumisen jälkeen päivittäin. Minulle on parhaillaan tulossa Always relevant. Ja tästä voikin sitten sujuvasti ottaa mallia tyttöjen pipoihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. J kans tykkää It´s alrightista, vaikka välillä tuntuu, että teini-ikäisiä poikia on mahdoton miellyttää :) Yritän saada niistä mustiinpanoista selvää ja palaan tuohon ohje asiaan!

   Poista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥