23.6.2015

Kuvia viikonlopulta ja edelliseltä, mietteitä juuri nyt.


1. Yhtään lintua ei ole lentänyt ikkunoihin, vielä. Eli ei uusia tunnistettavia lajeja, vielä.
2. Yläterassi on jälleen kissojen käytössä, karvojen määrä ei ole vähentynyt sisällä.
3. En kilju enää kun näen hämähäkin, ainakaan kovaa, aina.
4. En vieläkään kestä kastematoja, yhtään.
5. Tunnistan kasveja, myös autosta ohiajaessa.
6. En tunnista tunnista tarpeeksi kasveja, olisihan se upeeta tietää niitä  p a l j o n.
8. Jätän aina terassikengät väärälle ovelle ja silti huomauttelen samasta asiasta lapsille. Lopetan sen nyt.
9. En osaa olla tekemättä tai ajattelematta mitään joten en oikeasti ansaitsisi riippumattoa.
10. Elämä on niin siistiä että haluaisin kelata vain tätä kohtaa edestakaisin.
Kesälomaan on kolme viikkoa. Se tuntuu ikuisuudelta mutta olen optimistinen että silloin on myös loman lisäksi kesä. Ennen sitä pitäisi pestä ikkunat ja ottaa sisäkuvia mutta tiedättekö kun ei kinnosta yhtään, haluan vain tehdä pihaa. Kummallista ja oletettavasti joku ohimenevä vaihe. Bonuksena edelliseen listaukseen: asunnon koko ja huoneiden määrä on merkityksetön, lapset leikkivät aina olohuoneessa.

6 kommenttia:

 1. Hei,

  kiitos hyvistä puutarhapostauksista! Ja olet aivan oikeassa, neuvot kannattaa hakea ihan oikeasta puutarhamyymälästä! Mutta mihin ovat käsityöpostaukset kadonneet? Tuleeko niitä blogiin enää ollenkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsityöpostaukset ovat kadonneet jemmalaatikoihin, tilapäisesti vain :)
   Ensin tuli klassinen neulojan blokki eli kaikki meni mönkään ja mikään ei onnistunut, niinpä päätin ottaa vähän etäisyyttä puikkoihin. Sittena alkoikin puutarhakausi ja kuten todettu, se on vienyt kaiken vapaa-ajan ja senkin jota ei oikeasti edes olisi.
   Lankaa on kiloittain kaapissa, ideoitakin on, nyt vain puuttuu se palo ja aika eli kyllä postauksia neuleistakin tulee -ehkä vielä ihan kyllästymiseen asti :) Mukava kuulla että niitä kaivataan ♥

   Poista
 2. Valitettavasti voin kertoa että toi pihaan kaiken ajan käyttäminen ei välttämättä ole mitään tilapäistä, ja siitä syystä on pelastus että Suomessa on niitä muitakin vuodenaikoja... Ne voi sitten käyttää niiden lankojen parissa huoleti, välillä joutuu ehkä muutamat lumityöt pukkaamaan (jos hyvä talvi täällä etelässä käy) Jaan täysin tuon kymppikohdan näkemyksen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niin se taitaa olla. Juuri luulin että tässä alkaa iireisemmät hommat loppua niin mies toi tarvitsemani toisen lavankauluksen -eli hommia olisi taas jonossa! Onneksi talvella voi tehäd jotain ihan muuta. Elämä on, mahtavaa ♥

   Poista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥