1.10.2014

145 silmukkaa - Malabrigo Sock


Kuulostaa ihan sukkalangalta, ja onkin! Käsinvärjättyä merinovilla sukkalankaa jota on aivan fantastista neuloa ja joka näyttää ja tuntuu hyvältä, myös pipossa. Lisää tätä, kiitos. Pipo on pyöräytetty, voitteko kuvitellla, 2,5mm puikoilla. Ja minä, ihan itte. Olen kehittynyt tai rohkaistunut ja enää vain ihmettelen miksi en muka voinut aiemmin neuloa alle nelosilla. Malli on omasta päästä pojan päähän.



5 kommenttia:

 1. Huikea ja mitä jälkeä! On hieno!

  VastaaPoista
 2. Huikea ja mitä jälkeä! On hieno!

  VastaaPoista
 3. Hei ihana! (tai ihanat: neuloja, malli ja pipo:))Haluatko pitää ohjeen vain itselläsi? On kyllä niin neulottavan näköinen, että tekisi mieli kokeilla jos vaan viitsit jakaa ohjeen:) Kivaa torstaita!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana! Jos vain viitsit niin laita ohje niin tekisin tuon omaa päätäni lämmittämään. Nyt on puikoilla palmikkopipo eskarilaiselle ohjeesi mukaan.

  VastaaPoista
 5. Kiitos ♥ Ja mukava kuulla että palmikkopiponnkin ohje on päässyt kokeiluun :)

  En tehnyt ohjetta piposta mutta tuo päälaen kavennus on tehty siten että pipossa on 4 kavennuskohtaa. Ja riippuen ristin leveydestä kavennetaan x silmukan päässä kavennuskohdista molemmin puolin. Niin että ennen kohtaa kavennus tehdään neulomalla kaksi yhteen ja merkin jälkeen kevennustapa on "siirrä yksi oikealle puikolle neulomatta, neulo seuraava, vedä edellinen neulotun yli".
  Jiin pipossa on resori 5o5n joka ei mene tasan, joten takana on kaksi oikein kaistaletta vierekkäin, suosittelen lisäämään 5 silmukkaa. SIlmukkamäärä ei tule menemään tasan kavennusten kanssa mutta yksi kierrosta ennen voi silmukkamäärän tasata kavennuksiin sopivaksi :)
  Ehkä tästä ymmärsi jotain tai... :D

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥