31.5.2013

Asiallinen Arvonta Aurinkoon liittyen

Yhteistyössä Reiman kanssa

Olen ehkä huonoin ihminen puhumaan mitään auringon vaaroista -tai sitten juuri se oikea! Olen kasvanut äidin kanssa joka kirjaimellisesti palvoo aurinkoa. Muistan jo pikkutyttönä miten hän aina laittoi hiukseni kiinni tai ne leikattiin lyhyeksi jotta "niska ja otsa päivettyvät". Äitini ei ikinä ole sisätiloissa kesällä paistella ja manaa kaikki pilviset- sekä sadepäivät. Toki 70-luvulla ei tiedostettu auringon vaaroja samoin kuin nykyään, eikä säteilyä samassa mittakaavassa ollutkaan. Nykyään on hieman eri meininki ja aurinkosuojatuotteet kehittyvät jatkuvasti.

Joko siunauksena tai kirouksena olen myös saanut perintönä molemmilta vanhemmilta erittäin "aurinkoystävällisen” ihon. Rusketun erittäin helposti ja Suomessa en ole ikinä palanut. Ulkomaillakin isompi ongelma on suolaveden ja auringon yhdistelmä joka aiheuttaa atooppisella iholla aurinkoihottumaa -mutta palamista ei kertaakaan. Vaikka mieheni on sitä tavallisempaa eli palavampaa-suomi-iho-tyyppiä, ovat molemmat lapsemme perineet minun ihon. Ihonväri on talvellakin tummempi kuin isällään ja lapset ovat oikeita aurinkomagneetteja. Sinänsä tämä on huono asia että se aiheuttaa tahatonta välinpitämättömyyttä auringolta suojauksen suhteen. Jos lapset palaisivat helpommin, olisin varmasti huolellisempi rasvauksen sekä suojauksen suhteen kuin nyt ja tämä pätee myös minuun itseeni..

Alkukesän ensimmäisillä pitkillä ulkoiluilla suojaan lapset vaattein tai rasvalla mutta heti kun iho on jo päivettynyt... jää rasvaus yleensä tekemättä. Jii on myös siinä iässä että liikkuu itsekseen ulkona ja en usko että kovin moni 12-vuotias kulkee Coppertone-purkki takataskussa, eikä meidänkään.

Olen vuosia käyttänyt lapsilla uv-vaatteita uidessa ja silloin harvoin kun niitä on löytynyt, olen myös hankkinut kuivien leikkien UV-vaatteita. Tänä vuonna saimme Reimalta muutamia vaatteita Floridan matkaa varten ja kyllä se merkittävästi helpottaa kun voi edes toisen lapsen pukea vain pitkähihaiseen uv-paitaan/pöksyihin rasvauksen sijaan. Aurinkorasvan kanssa pitää myös aina odottaa että rasva imeytyy ja sanoppa lapsille rannalla että nyt istutte siinä 20 minuuttia ja katselette kun muut uivat. UV-vaatteet sujahtavat päälle hetkessä, eivät imeydy/kulu pois ja eipä tarvitse miettiä kemikaalejakaan.

Reimalla on aika laaja mallisto Sunproof -vaatteita tänä vuonna ja mukaan mahtuu niin uimiseen tarkoitettua vaatetta kuin kuiviinkin leikkeihin tarkoitettua. Moniin muihin merkkeihin poikkeuksellisia vaatteet ovat siinä suhteessa, että aurinkosuoja on ommeltu kankaaseen eikä siis lähde pesussa tai muussa mekaanisessa kulutuksessa pois (Lähde: Reima). Vaatteita tehdään kokoon 128 cm asti eli meidän Jii jäi nyt ilman mutta asiaan kuulemma tulee muutos ensi kesäksi.

Tytön vaaleanpunainen Angry Birds-paita tuleekin olemaan kesäkuun suosikki päiväkotiin ja samaan tapaan valkoiset caprit (Agadir) joissa niin ikään UV-suojakerroin 50+, ja ihan törkeen hyvännäköiset! Vaikka rasvaukset jää rannallakin kesän edetessä, on tytöllä monesti päällä UV-paita biksuhousujen kanssa. Kaksiosainen pukeutuminen rannalla helpottaa merkittävästi pissalla käyntiä ja jos vierastaa lapsella bikinejä, poistaa kaksiosainen uimaasu t-paidalla tai pitkähihaisella tämänkin ongelman.

UV-uima-asuissa on Reimallakin valikoimaa hihojen ja lahkeiden pituudessa. Bellalla on pitkähihainen paita (Cancun) ja pyöräilyshortsipituiset housut (Boracay) sekä aivan loistava lippahuivi (Jamaica) varsinaisesta uima-asumallistosta (kaikki löytyvät Reiman sivuilta). Reissussa meillä oli myös tietty mukana Reiman Miami pyyhe jossa on huppu ja jonka saa kainaloiden alta neppareilla kiinni. +30 asteessa pyyhe on aika turha mutta Suomessa kyllä rannalla hytistään yleensä ilman kunnon pyyhettä. Tuollainen joka pysyy lapsen päällä pitämättäkin, on ihan huippu!

Pahoittelen ettei minulla ole ainottakaan kuvaa meille annetuista ja hyväksi havaituista vaatteista. Muistikortiltani on kadonnut viiden ensimmäisen reissupäivän kuvat kokonaan, eli myös ne missä oli eniten uv-uimikset ja caprit käytössä. Ei juuri nyt sanat riitä kertomaan miten paljon harmittaa mutta joskus kai käy näin, tulee yllättäviä tilanteita. Alla kuva miten ei kannata pukeutua rannalle, ainakaan niinä ensimmäisinä rantsupäivinä -plussaa silmien suojauksesta!

Naples, Florida 10.5.2013

Jos teillä on vielä puutetta aurinkosuoja- tai uimavarusteissa niin vielä ehtii. Nyt arvotaan 150 euron lahjakortti Reiman verkkokauppaan jossa hyvän Sunproof-malliston lisäksi tietty paljon muutakin tarpeellista kesän ja tulevan syksyn varalle. Kuulin myös että Reimalle on tulossa aurinkolaseja kesäkuun lopussa, eli ei kannata unohtaa sitä silmienkään suojausta!

ARVONTA
150 euron lahjakortti ReimaShoppiin

Säännöt:
Ilmoittaudu mukaan kommenttiboksissa
Ilmoita sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen mutta suosittelen jotta saan yhteyden arvonnan jälkeen)

Kerro onko sinun mielestäsi tarvetta isommille kuin 128 cm UV-suojavaatteille
ja/tai minkalaisista UV-vaatteista sinä pitäisit? (vapaaehtoinen)

Arvonta-aika 15.6.2013 asti

Voittajalla on 7 vuorokautta ilmoittautua jonka jälkeen arvon uuden voittajan.
Arvonta toteutetaan yhteistyössä Reiman kanssa. 

Onnea arvontaan!

169 kommenttia:

  1. Meillä ainakin voisin käyttää isommillakin lapsilla (yli 128cm) uv vatteita!! Aurinkorasvat unohtuu liian usein täällä meilläkin...

    Isompien vaatteiden pitäisi olla ehkä jotain simppeliä, "katu-uskottavia" . :)

    Ja mielelläni osallistun arvontaan!!

    hemitys@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Meillä ei ole ollut yhtään uv-vaatetta, vaan rasvan kanssa ollaan läträtty... Meidän tyttö käyttää nyt kokoa 122cm ja on 4v, eli meillä ainakin myös isommalle koolle olisi näinollen tarvetta. Kokeilen siis onneani arvonnassa :) (voi harmitus lomakuviesi kohtalosta!)

    VastaaPoista
  3. Osallistun arvontaan ja kyllä kaipaisin yli 128 uv-vaatteita.

    Jotain coolia ja rantauskottavaa ettei tarvitse hävetä. Pojille raikkaita värejä ja yksinkertaisia malleja, tytöille vaikka rantahametta ja alle biksualaosaa ja lyhyillä hihoilla varustettua uimapaitaa.

    Ehdottomasti kaksiosaisia. Pojalle onkin vaikeampi markkinoida uimapaitaa, ehkä cool ulkonäkö voisi auttaa jos on tiukka paita. Uimahousut shortsimallisia tottakai.

    Värit tytöillä saisi olla pinkki-valkoinen-musta-turkoosi-lila. Kirkkaita isoille.

    Poikien väreissä kirkas vihreä, tummansininen, valkoinen, omenanvihreä, keltainen, oranssi, musta.

    VastaaPoista
  4. Arvonnassa mukana! Mielellään isommillekin lapsille uv-suojavaatteita ostaisi, jos ne olisivat niin hyvän näköisiä, että lapset niitä tykkäisivät pitää.

    vaapulavot (at) gmail.com

    VastaaPoista
  5. Itsellä (siis omilla lapsilla) ei nuo isommat koot ole vielä muutamaan vuoteen tarpeellisia, joten meidän tarpeisiin käy nykyinen kokoskaala. Koskaan en oo uv-vaatteita lapsilla käyttäny, oishan ne kätsyjä ku vertaa siihen rasvalla läträilyyn! :) arvonnassa mukana!!

    VastaaPoista
  6. Vau mikä arvonta, lahjakortti tulisi todellakin tarpeeseen kun yrittää aurinkorasvan kanssa juosta kahden vilkkaan yksivuotiaan perässä! Isommat koot eivät siis meillekään ole ajankohtaisia vielä vuosiin, mutta ylläolevien tavoin uskon niillekin olevan menekkiä jos vaan mallit ja kuosit on tarpeeksi 'cooleja' isompien lasten makuun!

    VastaaPoista
  7. Osallistun arvontaan! Meillä on käytössä uv-asuja rannalla ja pihaleikeissä. Olishan se kätevää, että niitä sais myös silloin, kun lapset ovat isompia :)

    VastaaPoista
  8. Mukaan arvontaan.
    Meillä on pienemmillä ollut uv-asuja käytössä lähinnä rannalla, ovat kyllä käteviä! Isommat koot tulisivat meillekin tarpeeseen, mutta niiden tarvisi kyllä olla niin cooleja, että saisi tuollaisen tyylitietoisen 8-vuotiaan neidin niitä pitämään:)

    VastaaPoista
  9. Mukana arvonnassa. Käyttöä on yli 128 cm, ollaan paljon käytetty Bodenin 2-osaisia asuja rannalla

    VastaaPoista
  10. Mukana arvonnassa! Meillä on niin pienikokoisia lapsia, että tuosta koko asiasta en osaa sanoa mitään. Mennään vielä aika monta vuotta ennen kuin saavutetaan viimeinen olemassa oleva koko.

    VastaaPoista
  11. Rasvalinjalla on menty tähän saakka mutta ehkä olis aika kokeilla jotain muuta!Rannalle joku asu olis kiva...

    VastaaPoista
  12. Oi, mukaan arvontaan :)

    Meillä unohtuu rasvailu myös hyvin helposti, uv-paitoja käytetään vesillä ja rannalla. Olisi kiva jos olisi myös vähemmän sporttisia malleja noissa uv-suojavaatteissa, sellaisia tavallisen vaatteen näköisiä :)

    VastaaPoista
  13. niin ja se säpo oli variepasuora@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Olisihan ne isommatkin käteviä,ihan vaan noita teinejä ja kaukomaita ajatellen: Ohutta pitkähihaista paitaa voisi käyttää, mutta kuvan pitäisi olla kyllä sitten jotain muuta kuin angry birdsejä...;)

    VastaaPoista
  15. Erityisesti päiväkoti-ikäisille aurinkosuojavaatteet on ihan loistojuttu.
    Olen mieluusti arvonnassa mukana.
    flight(at)luukku.com

    VastaaPoista
  16. Meillä on koko perhe helposti ruskettuvaa sorttia ja neuvolassakin kuultiin keskellä talvea, että onko vauva jo ulkomaille päässyt, kun on niin ruskea...;) Peruspigmentti taitaa siis olla kaikilla hieman tummempi eikä iho niin herkästi pala, siksipä ei juuri rasvan kanssa suomessa lotrailla... Toki pienin suojataan normivaatteilla, mutta isommat pitävät kyllä ihan mitä tykkäävät.
    UV-vaatteista ei siis ole kokemusta, mielipide on kuitenkin muodostunut kaupan hyllyillä, että niistä näkee jo kaukaa että ovat UV-vaatteita, mutta onkohan jo vanhentunut käsitys, ehkä ulkonäköön on nykyään panostettu... Eli jos toiveita saisi esittää niin tavallisen näköisiä vaatteita, eri tyylisiä ja värisiä.

    VastaaPoista
  17. Onpa iso lahjakortti, tuollahan saa vaikka mitä! Wau!

    Meidän kohta 7v:lle laittaisin mielellään uv t-paitaa päälle ulos. Hyvin harvoin pelkälle pihalle tulee laitettua rasvaa ja siellä kuitenkin juoksee auringon paisteessa monta tuntia. Eli me ainakin kaivataan vielä kokoja 134-140cm.

    neppulijee(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  18. On ilman muuta tarvetta isoimmille koolle, meillä koulunsa aloittava käyttää kokoa 128.Kaipaan hyvännäköisiä aurinkosuojavaatteita, jotka eivät näytä kovin paljon erikoisvaatteilta.
    Lila(s-posti osoitetta en halua tähän kaiken kansan jakoon, mutta toki laitan sen sinulle jos onni suosii)

    VastaaPoista
  19. Todellakin mukana arvonnassa, meillä on juuri ollut mietinnässä tarvitsisiko vauvakin uv-suojattuja kesävaatteita :)

    Verskinen@gmail.com

    VastaaPoista
  20. 128cm ja isommista ei ole kokemusta joten en osaa oikein vastata.

    Lahjakortti tulisi kyllä loistavaan saumaan. Meillä on tytöille Reiman uv-paitoja ja tarvis niihin sopivat alaosat vielä. Lisäksi huomasin, että sandaaleita ei ole ollenkaan.

    VastaaPoista
  21. Pitää saada isompia kokoja, kun tytär on iästään huolimatta kovin pitkä :)
    ja vanhetessa tarvitaan katu-uskottavia vaatteita, leggareita ja paitoja kivoilla kuoseilla.

    osallistun arvontaan:
    lisatietoja1[at]gmail.com

    VastaaPoista
  22. UV-vaatteita isompina, kiitos. Jotain simppeliä ja yksinkertaista mallia, sitä Angry birds-kuvaa ei kaikkeen tarvitse laittaa.

    Kiva arvonta ♥

    VastaaPoista
  23. Myös minä tunnustaudun huonosti aurinkorasvaa käyttäväksi vanhemmaksi. Myöskään uv-vaatteet eivät ole tuttuja... Uskoisin kuitenkin että yli 128 senttisille vaatteillekin olisi tilausta...

    VastaaPoista
  24. Mukana arvonnassa!

    Meillä on tytöllä käytössä nyt vaatekoko 122 cm ja näkisin ainakin UV-suojallisille T-paidoille ja hatuille käyttöä jatkossakin. Itse voisin kuvitella pitäväni myös kyseisiä UV-suojavaatteita, jos ne ovat vain mukavia pitää.

    ei.ihan.viela@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Mun tyttö taitaa olla ihan himpun isompi kun teillä, ja 128cm vaatteet alkaa olemaan suurimmaksi osaksi pieniä. Olen harmitellutkin ettei koot noissa uimavaatteissa riitä. Meillä vähän samaa ongelmaa, ettei juurikaan tule rasvailtua, joten uv-uimavaatteet vähän pelastaisi tilannetta.

    VastaaPoista
  26. Olen tässä etsinyt puolivuotiaalle kivaa uv-asua - ei sellaista vartaloa nuolevaa (miten sen saa edes sille päälle), jotta voisi vaikka viltillä ulkona kelliä, eikä vain vaunuissa varjossa.

    amaliajatytöt@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Mahtava palkinto, sitä täytyy olla tavoittelemassa!

    UV-vaatteita saisi olla isommillekin, miksei aikuisillekin, onhan se helpompi ja vähäkemikaalisempi tapa suojata. UV-vaatteet on muutenkin varmempi tapa suojata, kun ei uinnin jälkeen muista aina heti lisätä rasvaa...

    VastaaPoista
  28. Mukana arvonnassa:) Meilläkin olis tarvetta katu-uskottaville aurinkosuojavaatteille isommassa koossa. Tuo paita ja biksuhosut yhdistelmä kuulostaa toimivalta, taidan pölliä idean mein nuorimmaiselle:) -maps

    VastaaPoista
  29. Mukaan!
    Toivoisin UV-suojavaatetusta myös aikuisten koossa kun olen tosi herkkä hipiältäni. Lapsi kammoaa aurinkorasvoja eli hänellä aina UV-suojavaatteet esim. rannalla.
    nittakos@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Meidän nappula on vielä hyvinkin alle tuon 128 cm mutta luulisi, että isommilla vain vauhti kiihtyy ja tarvetta olisi!
    Suspaus@hotmail.com

    VastaaPoista
  31. Mukana arvonnassa :)
    Juu kaipaisin yli 128 cm uv-vaatteita.
    Ja kyllä ihan itellikin.
    Mieluiten sellasia nättejä naisellisia ei millään suurilla printeillä:)
    Itellä onkin sellanen paita jonka tilasin Englannista.
    Se auttaa just siihen etten pala niskata.Yleensä just uidessa sopivasti rasvat pettää vaikka onkin ollut vedenkestäviä.
    mirvamaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Mukana arvonnassa!
    Luulen, että ei ehkä tarvetta isomman koon UV- vaatteisiin. Sitä suuremmalla syyllä hyvät aurinkorasvat käytössä.

    kahviajakanelia@luukku.com

    VastaaPoista
  33. Osallistun arvontaan. :)

    Voisin kuvitella ostavani teini-ikäiselle pojalle rentoja kesävaatteita UV-suojalla.. ne voisi suunnitella trendikkäiksi, että olisivat mukavia pitää myös isompien. :)
    Itselleni voisin hankkia kevyitä housuja sekä tunikoita, yksivärisiä joissa olisi kuitenkin joku kaunis yksityiskohta. :)

    Mukavaa ja lämmintä kesää!

    hannamarikaelisabet@luukku.com

    VastaaPoista
  34. Rantalomareissuilla meillä olisi käyttö uv-suojavaatteille koossa yli 128cm. Rannalle uimashortsit ja t-paita.

    Niinkuin moni muukin on todennut, niin mallin pitäisi olla "katu-uskottava". Itse en usko, että meillä olisi enää käyttöä uv-suojavaatteelle esim. vaan ulkoillessa.

    VastaaPoista
  35. Meillä ei isompia kokoja tarvita, mutta UV-vaatteille olisi paljonkin käyttöä. Kesällä olemme kuukauden Espanjassa ja meillä on ne perinteiset suomi-ihot ja ilman UV-vaatteita tai kovia suojakertoimia ei pärjää.

    VastaaPoista
  36. Mukana arvonnassa! Kyllä, pitäisi olla isompiakin UV-vaatteita kuin 128, koska sitten pompataan aikuisiin ja tuohon väliin jää monta erikokoista lasta.

    Ihan T-paitaa ja sortsia, sortsihame-tyyppinen, mitä itsellänikin on uv-vaatteena, toimisi kivasti päiväkodissa/koulussa/pelikentällä.

    VastaaPoista
  37. Mukana arvonnassa. Me ollaan läträtty aurinkorasvalla, mut ulkomailla pidin uv paitaa. Isollekin koolle ois varmasti käyttöä. T-paidat esim.

    VastaaPoista
  38. Meillä käytetään uv-asuja etelänreissuilla, herkkähipiäisiä kun olemme.Voidetta tietysti myös.Isommat koot Reimalta tervetulleita!

    VastaaPoista
  39. Tällä hetkellä kaikki lapset mahtuu kokoskaalaan mutta tulevaisuudessa voisin ajatella isompia kokoja lähinnä arkivaatteissa. Paitaa ja capreja.
    Tällä hetkellä uv-asua käytän rannalla pienimmällä (mutta vielä kaipaisin shortsit ja kokopuvun jonka voittaessani hankkisin) sillä rasvaa en tälle 8kk. ikäiselle vielä käytä. Vaatteilla suojataan auringossa ja rannalla.
    Isommille lapsille (4v. ja 7v.) käyttäisin uv-suojattua paitaa sekä capreja+ shortseja.

    Mukana arvonnassa! bianca842@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Mukana arvonnassa. Käytetteisiin varmasti vanhempanakin uv-vaatteita kuten nytkin käytetään :)

    Saija saij4@luukku.com

    VastaaPoista
  41. Arvonnassa mukana!

    Kyllä ehdottomasti isompia uv- vaatteita tarvitaan. Meillä iso 7v. poika, joka tarttee kokoa 140-146cm.

    taikaruu@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Arvonnassa mukana!

    Ehdottomasti tarvitaan isompia uv-vaatteita kuin 128cm. Mielellään sinne 152cm asti tai ainakin 140cm.

    VastaaPoista
  43. Ompa kiva arvonta!
    Vielä ei ole tarvetta noin isoille koolle. Meillä on kaksi pientä lasta ja aikomus on vielä hommata uv-uikkarit heille...
    ahopeltoj@gmail.com

    VastaaPoista
  44. tällä hetkellä ei ole tarvetta isommille kun neiti on vielä pienempi, enemmän hempeää ja suloista ja röyhelöä toivoisin, myös uv uikkareihin

    VastaaPoista
  45. Mukana arvonnassa! Kyllä meillä ainakin isompikin tyttö käyttää aurinkosuojavaatteita lomilla rannalla. Surffimerkeiltä niitä löytyy tosi kivan näköisiä. Reima voisi tehdä jotain hillityn väristä, valkoista mustalla pienellä kuviolla tms. Ei niitä Angry Birdsejä, ei meillä lapset niitä panisi päällensä. Ne on ihan kivoja päiväkoti-ikäiselle mutta ei isommalle.
    kekunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  46. Kyllä isommalle koolle olisi tarvetta aurinkosuojavaatteissa. Meillä enimmäkseen rasvaa käytetään.

    VastaaPoista
  47. Mä olen ja tosi (aivan liian) huono aurinkosuojaamaan. Aurinkosuojavaatteilla voisi olla käyttöä - isommillekin.

    Ihana arvonta, ehdottomasti mukana. Reimalla on hyvä draivi päällä :).

    VastaaPoista
  48. Mukana arvonnassa. Kyllä mielestäni saisi olla aurinkosuojavaatteita myös isommassa koossa. Meillä kaksi punapäätä, jotka kärähtävät hetkessä ja aina ei jaksaisi rasvata.


    porkkanatarha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  49. Ehdottomasti mukana! Kyllä saisi olla isommassakin koossa, kyllä ne isommatkin lapset kärähtävät ihan kuin pienetkin ja suojaa ei voi koskaan olla liikaa!
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Osallistun arvontaan. En näe tarvetta isompien kokojen uv-vaatteille.

    VastaaPoista
  51. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  52. Mukana arvonnassa. Voisi olla isompiakin kokoja. Isompien uv-suojavaatteet voisi olla sitten jotain yksiväristä tms. et suostuu myös pitämään.:) Meillä nuorempi pitää uv-suojavaatteita. Vajaa 6v joskus.;)

    tjvehv(a)gmail.com

    VastaaPoista
  53. Mukana arvonnassa! Meillä on tänä kesänä(kin) käytössä Reiman aurinkosuojavaatteet. Uskoisin, että meillä käytetään jatkossakin aurinkosuojavaatteita eli tarvetta on suuremmallekin kuin 128 cm. Kasvoja ja muita paljaaksi jääviä alueita rasvataan vainoharhaisesti :D

    VastaaPoista
  54. Kivoja ja hyödyllisiä vaatteita!

    Yli 128 cm on ehdottomasti käyttöä. Ja mahdollisimman simppeli tyyli.

    Maikki

    VastaaPoista
  55. meillä kyllä tykätään isoista uv-vaatteista. Meillä neiti joka palaa auringossa hyvin herkästi. 30 rasva ei usein riitä vaan pitää olla 50. Joten uv vaatteet kovassa käytössä. Lapsen mielisyyttä, värejä ja vetskarit kaula-aukkoon pienillekkin.

    VastaaPoista
  56. Mahtava arvonta!! Vaaleat, herkkähipäiset lapseni palavat hetkessä, joten ehdottomasti isompia kokoja myös!!

    Meillä on käytetty UV-suojapaitaa ihan koulun liikkatunneillakin. Siksipä ehdotankin esim. jotain hupparin tyylistä paitaa isommille lapsille.

    T. Johanna

    juola.johanna@gmail.com

    VastaaPoista
  57. Mielelläni osallistun arvontaan :)
    Kyllä meilläkin olisi tarvetta isommille uv-vaatteille, pojalle 134-140cm olen niitä juuri Kreikan reissuun metsästämässä.

    VastaaPoista
  58. kyllähän nuo uv-vaatteet varmasti on hyviä isommillakin! Itellä ei vaan oo kokemusta, mutta eihän sitä tiiä, jos voittaa, nii vois kokeilla :-)

    VastaaPoista
  59. Kyllä, on tarvetta isommillekin. Voisin itsekin huolia. Samaten olisi tarvetta aikuisten aurinkosuojahatuille, nimimerkki Helposti palava. Myös tarvittaisiin ihan pienten vauvojen aurinkosuojahattuja, koska kantoliinassakin pää jää näkyviin. Aurinkosuojattu rengasliina olisi ihan parhautta.

    VastaaPoista
  60. Mukana arvonnassa. Mieluummin suoja vaatteilla kuin kemikaaleilla.

    VastaaPoista
  61. Uv-suojavaatteet meilläkin käytössä rannalla, helpottaa huomattavasti menoa! Isommillekin olisi hyvä olla kunnon varusteet.

    Jonna.tuovinen a hotmail.com

    VastaaPoista
  62. Meillä ei ole aiemmin uv-suojavaatteita ollut, mutta nyt olen ajatellut ostaa ainakin vauvalle jotain. Hyvähän se olisi, jos vielä yli 128 cm lapsillekin niitä löytyisi, ei se tarve varmaan just siihen kokoon tyssää.. ;) tiina.ylisirnio@gmail.com

    VastaaPoista
  63. Meillä ainakin tarvittaisiin isompiakin uv- suojattua rantavaatetta. Blondit pojat ja rasvaaminen yhtä taistelua.
    Johanna

    VastaaPoista
  64. Mahtavan tarpeellinen palkinto, täytyy klikkauttaa itsensä mukaan jos voittaisi.

    Kyllä niille isommillekkin uv-vaatteille on tarvetta.

    idisca@gmail.com

    VastaaPoista
  65. Meillä ei ole UV-vaatteita vielä ollutkaan. Isommille lapsille tarkoitetut UV-vaatteet pitäisi olla "muodikkaita" että ne myös suostuisivat pukemaan ne päälle...
    Upea palkinto arvonnassa!
    marita.kivioja@gmail.com

    VastaaPoista
  66. Osallistun arvontaan :) Mielestäni UV vaatteita voisi olla hyvinkin isommassa koossa. Meillä itsellä on UV vaatteet joka kesäisessä käytössä. Paita ja puolipitkät housut ovat osoittautuneet käteviksi käytössä. pientenihmistenvaatetusta@gmail.com

    VastaaPoista
  67. Minäkin ilmottaudun mukaan arvontaan.
    jhpelt(AT)utu.fi

    Reima voisi mielestäni valmistaa UV-vaatteita (samoin kuin Tec-vaatteita) myös aikuisille. Eli isoja kokojakin tarvitaan.

    VastaaPoista
  68. Joo, käyttöä olisi 146cm uv- uimapaidalla. Sellaisella kuosilla, joka kelpaa 10-vuotiaallekin! =)

    mirvara@yahoo.com

    VastaaPoista
  69. Meillä uv-vaatteet olleet rantakäytössä (joskus harvoin normiuikkarit ja paljas yläosa), ja kun vaaroista nykyään tiedetään, rasvaan aikalailla tuota poikaa - rusketuksesta viis (äiti sitten ruskettuu sen edestä ja tyhmänä vaarantaa ihonsa), kunhan on UV ja välttyisi auringon haitoilta (D:ä taas saa todella pienelläkin aurinkoannostuksella).

    128 menisi vielä eli osallistutaan ;)

    Jarna ja Vertsukka

    VastaaPoista
  70. Kyllä olisi käyttöä isomille uv-vaatteille. Meän ekaluokkalainenkin jo käyttää 134-140cm vaatteita ja nuo uv-suojatut ois aivan huippuja, ku olen yhtä huono rasvaaja kuin sinäkin.
    -Aija-
    a.ranttulkkila(a)luukku.com

    VastaaPoista
  71. Jovain olisi tarvetta isommillekin uv-vaatteille! Meillä tykätään ihan perusmallisista suojavaatteista, lyhyt- ja pitkähihaista paitaa ja shortseja. Hameita voisi olla enemmän uv-suojauksilla. Mukaan arvontaan siis! T. Kata

    VastaaPoista
  72. On tarvetta. Oma lapsi on kolme, mutta menee helposti koonsa puolesta 5-vuotiaasta.

    Olisi ihanaa myös nähdä kirkkaita värejä poikien uv-vaatteissa jatkossa, nykyinen mallisto on superihana!

    VastaaPoista
  73. On tarvetta. Lisäksi olisi kiva, jos uv-vaatteiden mallisto olisi laajempi. Rannalla muistaa rasvailla, mutta mutuen ulkoillessa rasvan lisääminen tuppaa välillä unohtumaan, joten olisi kiva jos uv-vaatteita olisi enemmän myös puisto/kaupunkikäyttöön. Mukana arvonnassa.

    -Lilli- lilli.tinkerbell@gmail.com

    VastaaPoista
  74. Tottakai on tarvetta isommillekin. Ihana, että vaatetuksessa otetaan huomioon aurinko.
    kaimasika(at)gmail piste com

    VastaaPoista
  75. Meillä ei olekokemusta uv-vaatteista, mutta varmastikin sellaisista olisi enemmän kuin paljon hyötyä tuolle meidän 2-vuotiaalle punatukkaiselle tytölle, joka vaaleaihoisena palaa varmasti tosi herkästi. Luulisin että isommillekin uv-vaatteille olisi tarvetta, pitäisi olla vain "hienoja" isompien lasten makuun.

    VastaaPoista
  76. Noista isoista koista en osaa sanoa, kun omat lapset on vielä aika pieniä. :) Meillä oli toissakesänä pojan ollessa 1v Reiman valkoinen pitkähihainen uv-paita ja sitä pidettiin aina auringossa leikkiessä, erikseen on sitten ollut joka kesä myös uv-uimahaalari. Ite tykkään eniten sellaisista joissa on 3/4osa lahkeet ja hihat. :) MiniBodenilla on ollut nättejä kuoseja monena kesänä, voiskohan Reimakin tehdä jostain kuviollisesta kankaasta, tähdistä, kukista, raidoista? Printit lähtee helposti pesujen myötä lohkeilemaan..

    VastaaPoista
  77. Ehdottomasti isommillekin pitäsi olla varsinkin paitoja!
    UV-vaatteet on niin iso helpostus laiskalle rasvaajalle, meilläkään kun ei kukaan ole palavaa sorttia.

    tyllilylli@gmail.com

    VastaaPoista
  78. Osallistun arvontaan ehdottomasti! Kaunis kuva <3 Harmi, kun varmasti paljon muitakin kauniita kuvia meni hukkaan :(

    VastaaPoista
  79. Yli 128cm:lle kivannäköiset UV-suojavaatteet ovat varmasti tarpeen, samoinhan heitä säteily tavoittaa, kuin pienempiäkin vipeltäjiä :)

    Mallit ja kuosit uv-suojavaatteissa saisivat olla samantyyppisiä kuin normivaatteetkin, eli ei tarvi erottua vaatteen nähdessään, et on kyseessä uv-suojavaate. Kivannäköisiähän noita jo näkyykin olevan. :)

    Arvonnassa kieli pitkällä mukana! :)

    Harmi teille, että kuvat viideltä ekalta lomapäivältä hukkuivat...Meillä käynyt samoin pidemmältä aikaväliltä ja vieläkin kirpaisee, kun muistaa mitä kaikkea ihanaa meni hukkaan...Elämä on.

    -----almis-----

    VastaaPoista
  80. Onpas mahtava arvonta, ehdottomasti mukana!
    Meillä on ollut jonkinverran käytössä UV-asuja, hyviä kyllä ovat. Isommille pitäisi saada ehdottomasti myös, ja mielellään tosiaan sellaisia, että suostuvat niitä myös pukemaan;)

    VastaaPoista
  81. Arvontaan mukaan :)
    Isommat koot olisivat tervetulleita sillä käyttöä olisi.
    paperitypy@hotmail.com

    VastaaPoista
  82. Vautsi mikä arvonta! Mukana siis! :) Aurinko paahtaa täällä jo toista viikkoa, joten uv-asut helpottaisi!

    VastaaPoista
  83. Ehdottomasti suojavaatteita isommille kuin 128cm. Ja mielestäni paita riittää. Meillä ainakin etelänreissuilla kun aurinko on paahteinen niin mielellään vetävät paidat päälle. Niissä on jopa viileämpi olla. Isommat voivat olla ihan hilliityjä väriltään. Ei mitään lapsellisia kuvioita . Ehkä sellaisia urheilullisen näköisiä.

    VastaaPoista
  84. Osallistun arvontaan!
    Isoja UV-vaatteita olisi hyvä olla.

    elinalintunen (at)hotmail.com

    VastaaPoista
  85. Arvontaan mukaan :) Kyllähän tottakai isommatkin lapset tarvitsisivat suojavaatteita. Ja mielellään tosiaan sellaisia kivoja, jotka eivät paista kilometrin päähän sitä, että "uv-vaate, uv-vaate" ;)

    maruskainen@gmail.com

    VastaaPoista
  86. Moro! Mukana arvonnassa. Isompia vaatteita voisi olla myös, ainakin se seuraava koko 134-140 cm.

    VastaaPoista
  87. Jaana unohti osoitteen: jaanamark@gmail.com

    VastaaPoista
  88. Mukaan arvontaan, tottakai!

    Kyllä, isompiakin kokoja varmasti joskus tulevaisuudessa meidänkin perheessä tarvitaan. Viime kesänä oli Thaimaan matkalla mukana Reiman 50+ paitoja ja hattu. Olivat ihan loistavat ja suojasivat hyvin. Ja niin helppoja käyttää.

    Tämänkin vuoden mallistosta jo Angry-paita ostettu. Sellaisia ihan joka päiväiseen käyttöön tarkoitettuja aurinkosuojavaatteita lisää.


    pimpula61113@gmail.com

    VastaaPoista
  89. Mukana. Viime kesät olen viettänyt varjossa joko vauvamasun tai vauvojen kanssa. Nyt vauhti on lapsilla kova, ja auringossa viihdytään monta tuntia päivässä. Voisin aloittaa perehtymisen UV-suojavaatteisiin Reiman valikoimista. Vielä kun onni potkaisisi lahjakortin muodossa.
    jonnullepostia@hotmail.com

    VastaaPoista
  90. Osallistun arvontaan. Ja uv-suojavaatteita pitäisi olla myös isommille lapsille, ne on tosi tärkeitä ja suojaavat hyvin haitallisilta säteiltä. jenna.hayrinen (at) gmail . com

    VastaaPoista
  91. mukaan arvontaan! voisi olla isompia suojavaatteita, nyt on ollut niin kuuma pohjosemmassakin että tämä mamma jo poltti selän ja olkapäät! lapsia tulee suojattua ja rasvattua niin ei tullut ajatelleeksi että itse voisi palaa:)

    VastaaPoista
  92. Meillä ei ehkä isommat lapset enää suostuisi uv-vaatteissa rannalla olemaan, mutta pienemmällä voisin kokeillakin! Toivoisin yksivärisiä/raidallisia uv-vaatteita valikoimiin.
    (heli.ylonen@suomi24.fi)

    VastaaPoista
  93. Uskoisin, että olemassa olevat koot riittää.

    Henna73
    lof73(at)mbnet.fi

    VastaaPoista
  94. Oi kun ihana arvonta. Meillä tytöt ovat vielä niin pieniä, että olemassaplevat koot riittävät vielä. Meillä tämän hetken in vaate on mekko, joten sellainen uv-suojalla olisi aika kiva!

    VastaaPoista
  95. Osallistun arvontaan! Meillä ei tulisi käytettyä isompia kokoja kun pienemmällekin saa lähes pakottaa. Tosin lomaillemme pääasiassa aina kotimaassa, ehkä ulkomailla tulisikin halu käyttää.

    Ihanaa kesää toivoen ja toivottaen
    Susu

    VastaaPoista
  96. Ehdottomasti isompia! Mun 10v käyttää paitaa ja itsekin käytän välillä esim. snorklaillessa tai surfatessa, tosin me asutaanki täällä aurinkomaassa. Isoille tietysti oltava heille sopivat designit. Paljon helpompi vetästä paita päälle ku läträillä rasvalla ja koittaa muistaa lisätä sitä välillä...

    Floridan kuvia odotellessa...
    CalGirl

    VastaaPoista
  97. Mahtava arvonta! 2-vuotiaalla tyttärelläni on tosi vaalea iho, joten aurinkorasvaa on käytetty; uv-pukuja ei meillä ole yhtään. Uv-suojavaatteita saisi mielestäni olla vaikka aikuistenkin kokoa :)
    -Aada-
    aho_immonen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  98. Mukana arvonnassa! Itsekin käyttäisin uv-vaatteita ainakin päiväkoti/eskari-ikäisellä.

    VastaaPoista
  99. Mukaan arvontaan. Meillä ei vielä ole tarvetta isommille mutta varmasti tulisi käytettyä sitten myöhemmin jos vaan kuosit on kivoja ja raikkaita kuten nyt on. Olisi ollut kiva jos joku niistä Reiman angry birds-paidoista olisi uv-paita

    VastaaPoista
  100. Mukana arvonnassa.

    Uv suojapaidalle olisi käyttöä uimarannalla vaikka sinne 140cm.
    Erityisen tehokasta olisi jos pojat vois käyttää sitä ensin jalkapalloa pelatessa, ja sitten uimarannalla/uidessa.
    Meillä oli pari uv-kokopukua käytössä pari vuotiaalla, mutta leikki-ikäiselle voisin kokeilla paitaa.

    vaniljasade@hotmail.com

    VastaaPoista
  101. Meilläkin tulisi käyttöön isommat uv vaatteet kyllä.
    Ehdottomasti mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  102. Olisi kyllä käyttöä isoimmillekin uv-vaatteille.Hattua ja uimavaatetta ainakin.Ehdottomasti mukana arvonnassa :) .

    mia.salo72@gmail.com

    VastaaPoista
  103. Mukana! :) megamutsi gmail.com

    K: Kerro onko sinun mielestäsi tarvetta isommille kuin 128 cm UV-suojavaatteille
    ja/tai minkalaisista UV-vaatteista sinä pitäisit? (vapaaehtoinen)

    V: Uskoisin, että tulee tarvetta. Yksiväriset ois pop :).

    VastaaPoista
  104. Meilläkin kyllä käytettäisiin uv-soja vaatteita, isompiakin kuin alle 130cm vaatetta. Tosin isompien pitää tosiaan olla jotain hieman "katu-uskottavampaa"-mallia, aurinkorasvat näillä isommilla tuppaa unohtumaan, pienimmistä koitetaan itse pitää huolta. Kuuden lapsen perheessä kiirettä, menoa ja meininkiä riitää yllin kyllin, joten uv-vaatteista olisi iso apu koko katraalle vanhemmat tietenkin mukaan lukien.
    Ja mielelläni olen mukana arvonnassa.

    wendieh(a)gmail.com

    VastaaPoista
  105. Ehdottomasti isompia kokoja myös uv-vaatteisiin.
    Arvonnassa mukana.

    kati.kallio@kortelainen.fi

    VastaaPoista
  106. Meillä 5-v pitää 128/134 kokoisia vaatteita, joten kyllä, niin tässä, kuin monessa muussakin jutussa (talvi- välikausihaalarit, vaatteiden kuvat, tyyli) kaipaisin isompikokoisia pienten lasten vaatteita!!

    Eli olen arvonnassa mukana! :)
    katin.postit(a)luukku.com

    VastaaPoista
  107. Mukana arvonnassa :)
    Mukava olisi joskus koittaa nuita uv vaatteita, nyt läträtty aurinkovoiteilla :)
    T:Elsa

    elsa_elina@hotmail.com

    VastaaPoista
  108. arvonnassa mukana, meillä ei ole koskaan ollut näitä ja tarvetta olis 170cm asti, etenkin mekot olis suosittuja
    ninnuli72@netti.fi

    VastaaPoista
  109. Mukaan!
    Meillä on 5v tyttö joka käyttää nyt kokoa 122/128, joten kyllä käyttöä olisi isommillekin malleille. Ja meilläkin sama ongelma, äiti ei pala eivätkä lapset, joten rasvaus unohtuu liian usein :(

    VastaaPoista
  110. Kyllä niitä saisi olla isompiakin kokoja, jotta ei kovin vaalea ja herkkä ihoiset heti palaisi.

    Meillä ei ole koettu tarvetta uv- vaatteille koska meidän lapset ottavat yleensä akikki vaatteet pois oli sitten mitkä tahnasa vaatteet päällä.

    Arvonnassa mukana myös :)

    inkinen995@hotmail.com

    VastaaPoista
  111. Jossup80

    kyllä mielestäni saisi olla isommillekkin uv suojattuja uimapukuja. Kuosit voisivat olla aika simppeleitä isoja kuvia/värialoja tai sit ihan simppelisti yksvärisiä kirkkaita.

    ja olen mukana arvonnassa
    jossu.pajunen@gmail.com

    VastaaPoista
  112. Kyllähän sitä tarvetta on myös yli 128 cm vaatteille.

    Itsekäyttäisin yksinkertaisia ja hillittyjä värejä.


    VastaaPoista
  113. Heips! Ilmottaudun arvontaan ja meille ei vielä ole käyttöä yli 128 koon uv-vaatteita mutta sitten muutaman vuoden päästä joo :)

    pecochan@luukku.com

    VastaaPoista
  114. Moi! Joo järkevältä kuulostavat nuo yli 128 koon UV-vaatteet, kannatan, vaikka ei ole vielä täällä tarvetta!

    c.skogster@gmail.com

    VastaaPoista
  115. Heidi74
    Ilmottaudun arvontaan!!
    Kyllä myös isommatkin kuin 128cm tarvitsevat suojausta.Ei haittaa vaikka olisi jopa aikusillekkin.Jokaisen lapsen iho on tärkeä.Ei tarvisi huolehtia niin tuosta auringosta ja rasvauksesta...monesti monella vanhemalla myös reisussa se aurinko rasva minseti unohtuu matkasta tai se unohdetaan laittaa.

    haidixi74@saunalahti.fi

    VastaaPoista
  116. 128cm alkaa olla mielestäni suurin koko mitä UV-suoja-asuja kannattaa valmistaa. Vaikka toki isommatkin lapset kannattaisi pukea paahteella UV-asuihin, tuskin kovin moni yli 128cm sitä itse haluaa ;)
    Paitsi tuo Reiman Angry Birds-paita voisi olla sellainen! :)

    mira.merilainen@gmail.com

    VastaaPoista
  117. Ilman muuta tarvitaan isompiakin kokoja ja nimenomaan sellaisia "katu-uskottavan" näköisiä :)

    Mukana arvonnassa
    katja.suihkonen@metsagroup.com

    VastaaPoista
  118. Mukana, mielummin suojaa lapset vaatteilla kun rasvoilla, mukavaa kun tulee valikoimaan näihin UV-vaatteisiin aina vaan enemmän.

    VastaaPoista
  119. Mukana arvonnassa. Meillä käytössä kesäisin olleet uv-uima-asut rasvan ja uv-hattujen kanssa, ja toivoisin että isommillekin olisi jatkossa tarvetta (vielä lapseni niin pieniä ettei yli 128 kokoa tarvitse miettiä). En tiedä onko sellaisia niskasuojallisia uv-hattuja isommille lapsille, kun ystävättäreni oli etsinyt sellaisia 4-vuotiaalle pojalleen. Ne ovat ihan parhaat pienille.

    VastaaPoista
  120. Kyllähän niille tarvetta olisi! Toiset on luonnostaan vaaleampia ja herkempiä auringolle; vielä ihan aikuisenakin. Ja sitten on niitä nopea kasvuisia lapsia, jotka käyttää jo isompien vaatteita. Tulisi varmasti hyvä myyntihitti niin Suomessa kuin ulkomaillakin.
    pieniatarinoita@gmail.com

    VastaaPoista
  121. Osallistun arvontaan!

    Käytämme UV-vaatteita molemmilla lapsilla.

    Meillä on nyt esikoisella käytössä 122 cm, joten ehdottomasti tarvitsemme jatkossa isojakin kokoja UV-vaatteista (esim. Angry Birds). Nuorten koot saisi tosiaan olla ulkonäöltään ei-uimapukumaisia.

    Myös aikuisten kokoja menisi meidän perheessä! :)

    allavaahterapuun@gmail.com

    VastaaPoista
  122. Kyllähän niille on varmasti tarvetta ja minua harmitti jo se,etten kaupoista löytänyt mitään nättiä uv-paitaa 1.5 vuotiaalleni..
    Löysin kyllä netistä erään sivuston,jossa myydään uv-vaatteita kaiken kokoisina,myös aikuisille :)

    Toistaiseksi kyllä jäi tilaamatta.
    hurskainen.minna@gmail.com

    VastaaPoista
  123. Hieno arvonta!
    Uskoisin, että tarvetta on isommillekin lapsille. Nyt käytössä koon 86/92 pitkähihainen uv- paita ja pitkälahkeiset uv-housut. Helpot kuin mitkä ja varmasti myös mukavat päällä! Kirkkaita kesäisiä värejä toivoisin.
    marja.ruuhilehto@gmail.com

    VastaaPoista
  124. Kyllä isommatkin lapset käyttäisivät aurinkosuojavaatteita, jos ne olisivat tarpeeksi "ison pojan/tytön" näköisiä. Sormet ristiin, että arvonnassa tärppää. Kirsi_Js

    VastaaPoista
  125. Arvonnassa mukana marja(piste)ahti (at) gmail(piste)com

    Meillä lapset on vielä pienempiä, mutta voisin hyvin kuvitella, että isommassakin kokoluokassa olisi aurinkosuojavaatteille käyttöä.

    VastaaPoista
  126. Meillä ei vielä ole niin isoja lapsia, mutta kyllä varmasti myös isompien lasten uv-vaatteille olisi tarvetta tulevaisuudessa :).

    email: niina.83@hotmail.com

    VastaaPoista
  127. Meidän pieni vesipeto todellakin tarvitsisi UV- vaatteet! Ja voisihan niitä käyttää muutenkin.
    E-mail: piiu75@hotmail.com

    VastaaPoista
  128. Ilman muuta! Tuon kokosethan ne ovat ulkona melkein koko kesän ja on hyvä suoja! Itselläni lapsenlapset eivät ole tuon kokoisia vielä (nuorin vrk ikäinen)mutta varmassti tuonkin kokoisina käyttäisivät!

    anneli.juvasmaa@suomi24.fi

    VastaaPoista
  129. Pojalla on nyt käytössä elämänsä toinen UV-setti (ikää 13kk). Todella kätevää, kun rasvattavaa jää vähemmän. Varmasti suojavaatteita olisi hyvä käyttää myös isommilla lapsilla! UV-paidoissa tulisi olla vetoketju tms kaula-aukolla. Nyt jäi yksi Reiman paita ostamatta kun kaula-aukko ei venynyt tarpeeksi.

    VastaaPoista
  130. Nimenomaan isommat tarttee, koska kulkevat jo ittekseen eikä ole ketään muistuttamassa rasvoista! Ja 128 - no sehän on monel käytössä jo viisvuotiaana!!

    Aikuinenkin kaipailisi usein uimiseen soveltuvaa peittävää vaatetusta, rasvat eivät riitä kun on tosi herkkä, ja iho protestoi rasvoja muutenkin.

    Arvontaan joo kans!

    t: Gehenna, kysy IRCnetistä maili =)

    VastaaPoista
  131. Kyllä minustakin tuosta 128cm ylöspäinkin saisi olla UV-vaatetta tarjolla. Vaikka ihan jopa tällaselle 165senttiselle niinku minä! ;D UVlta ei vaan voi tarpeeksi suojautua, se on melko petollinen varsinki meille herkkäihosille, vaaleille suomalaisille.

    Ja arvontaan toki osallistun. Säpo on hekajenna (a) hotmail.com

    VastaaPoista
  132. Kyllä minustakin tuosta 128cm ylöspäinkin saisi olla UV-vaatetta tarjolla. Vaikka ihan jopa tällaselle 165senttiselle niinku minä! ;D UVlta ei vaan voi tarpeeksi suojautua, se on melko petollinen varsinki meille herkkäihosille, vaaleille suomalaisille.

    Ja arvontaan toki osallistun. Säpo on hekajenna (a) hotmail.com

    VastaaPoista
  133. Sehän on ihan menekki kysymys, liekkö kovin moni ottaa kovin isoja myyntiin jos valmistus maksaa liikaa ja menekki vähäistä.

    x_unrated at hotmail.com

    VastaaPoista
  134. Voishan se olla kiva jos ois isompiakin kokoja saatavilla!

    mariestrange(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  135. Ihana, täydellisen keltainen mekko!

    Mukana arvonnassa.

    T. czu / bellerofon85 at gmail.com

    VastaaPoista
  136. Mukana, suvi.rovio (at) iki.fi. Meillä tyttö on vasta vuoden, mutta vois kuvitella, että myös isoissa koissa uv-vaatteet ovat kova juttu :)

    VastaaPoista
  137. Isommat koot ei ole vielä meille ajankohtaisia, mutta luulisin niillekin olevan tarvetta. Sopivan cool ulkonäkö lienee silloin(kin) pakollinen, ettei niiden käytöstä tarvitse liiaksi neuvotella :)

    harmaapipo@gmail.com

    VastaaPoista
  138. Arvontaan mukaan.
    Meillä käytetään aurinkorasvaa.

    tlavikka@hotmail.com

    VastaaPoista
  139. Mukaan arvontaan.

    Ehdottomasti olisi tarvetta myös isommille koille. Meidän pitkä 5-vuotias käyttä jo nyt kokoa 128.

    Paidat, shortsit ja hameet sekä päähineet olisivat hyviä.

    VastaaPoista
  140. Mukana ehdottomasti! Ei mun mielestä ole tarvetta niille isommille vaatteille, meillä ei ainakaan olisi käyttöä sit enää ton kokoisella.

    http://tittin-elamaa.blogspot.fi

    tittin_elamaa at luukku.com

    VastaaPoista
  141. Mukana arvonnassa. Ei kokemusta uv-vaatteista vielä.

    iona ät velhottaret piste net

    VastaaPoista
  142. Ei tarvetta isommille vatteille. Isommat osaa jo muutenkin suojautua.
    t: fisunen (fisunen@gmail.com)

    VastaaPoista
  143. Mukana ollaan!

    Meillä ei vielä ole uv-vaatteisiin tutustuttu, hyvin herkästi auringossa palavana jaksan ja muistan kyllä rasvata lapsetkin aina ulos lähdettäessä.

    salla(piste)lipasti(at)iki(piste)fi

    VastaaPoista
  144. Ehdottamasti olis käyttöä isommillekin uv- vaatteille. Nytkin olen etsinyt ekaluokkalaisella 134cm uv vaatteita ainakaan vielä löytämättä..
    nimimerkki rantalomalle lähdössä.

    feasblog@gmail.com

    VastaaPoista
  145. Isommille vaatteille olisi käyttöä jos kuosit ja malli vaan miellyttävät käyttäjää - meillä kun alkaa tuossa koossa olla aika vahvoja mielipiteitä vaatteiden ulkonäöstä ja käyttömukavuudesta.

    Mukaan arvontaan, ml.ml@suomi24.fi

    VastaaPoista
  146. Mahtava arvonta! Varmasti isompia kokojakin kaivataan. Meillä vielä niin pieniä lapsia, että on koot riittäneet.

    VastaaPoista
  147. Ehdottomasti isommillekin, ehkä kokoon 146 cm asti!
    Leena

    VastaaPoista
  148. Meilläkin neiti 5v siirtyy jo 122cm vaatteisiin, joten luultavasti tulen jossain vaiheessa kaipaamaan yli 128cm uv-vaatteita...

    Paula K

    ps. miten ihmeesä tänne voi jättää meilin osoitteen ilman julkista jakoa?

    VastaaPoista
  149. Isommat lapset kieltäytyvät helposti noista ikävän hajuisista aurinkorasvoista. Nuo uv-vaatteet joita olen nähnyt/käyttänyt ovat usei ihonmyötäisiä ja sen oloisia että niissä tulee kuuma kesähelteellä jolloin niitä eniten tarvitsisi. Jos olisi yksiväristä, mielellän tietty valkoista =D, ilman mitään kuvioita / printtejä, ohutta ja ilmavaa, ei ihonmyötäistä paitaa jne. niin kyllä olisi käyttöä isommillekin.

    EmmaM, osallistun arvontaan ja ilmoitan sp-osoitteen jos onni suosii =)

    VastaaPoista
  150. Ehdottomasti tarvetta on! Isompien lasten uv-vaatteet pitäisi olla sellaisia, että niistä ei suoraan näe niiden olevan uv-suojavaatteita. Tytöille uv-suojattu ranta/hellemekko? Pojille cool t-paita?

    Minna

    VastaaPoista
  151. Mukana ollaan arvonnassa. He jotka veneilevät paljon niin varmasti hyötyisivät isommista aurinkosuoja vaatteista.

    VastaaPoista
  152. Kyllä varmaan olisi tarvetta.
    Osallistun arvontaan.
    mirvatan@gmail.com

    VastaaPoista
  153. Mukana arvonnassa! Mä olen hommannut uv-vaatteita ensimmäisen kerran tänä vuonna ja lisää tarvisin syksyn Kreikan lomaa varten, joten toivottavasti onni suosii :)

    VastaaPoista
  154. uv-vaatteille on kovasti tarvetta, osallistun arvontaan :)

    Miksu

    VastaaPoista
  155. Pitkä rantamekko tytölle, ohuilla hihoilla ja pojalle tietysti paita ja housut..

    arvontaa varten: super_sarza[a]hotmail.com

    VastaaPoista
  156. Ihan varmasti olisi käyttöä isommillakin ja nimenomaan niille kivan näköisille uv-vaatteille. Rasvaus helposti jää, varsinkin isommilta...
    -Tiitu (kokoperhe@netti.fi)

    VastaaPoista
  157. Kyllä minun mielestä pitäisi olla. :)

    VastaaPoista
  158. Josko vihdoin onnistuisin osallistumaan :)
    Ostaisin kyllä isommillekin UV vaatteita, mut vois olla jo omia mielipiteitä reilusti että minkälaiset kelpaa...

    anna.saloma@gmail.com

    VastaaPoista
  159. Mukana! Itsellä ei s-postia julkiseksi jaettavaksi ole, mutta aktiivisena lukijana huomaan varmasti, jos vaikka voitto suosisi ;)
    Noita UV-vaatteita olisi kiva saada 152cm saakka, sellaisina hillittyinä, yksi- tai kaksivärisinä, ei millään kalakuosilla. Justiinsa t-paitaa ja shortsia, sellaista missä voi myös uida :)
    Tähän asti olen ostanut isommat UV-kamppeet Po.pilta lapsille. Olisi kiva jos Reimallekin tulisi!

    VastaaPoista
  160. Osallistutaan arvontaan myös!

    Uskon, että kysyntää on myös isommillekin vaatteille ja miksipäs ei olisi?

    VastaaPoista
  161. Ei olla koskaan käytetty suojavaatteita, vaan rasvaa laitettu pienestä asti, tavallisia pitkähihaisia myös suosittu.

    Päivi

    martikainenpaivi (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  162. Olisihan tuo ihan hyvä juttu, että löytyisi! Vaikkapa jotain kivoja t-paitoja.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  163. Ilman muuta hyvä idea, pääasia että ovat mukavantuntuisia päällä.

    Hiisukas (hiisukas@gmail.com)

    VastaaPoista
  164. Reimalta isompia uv-suojavaatteita. Juuri ja juuri sain viimeviikolla metsästettyä uv-paidasta isoimman koon pojalleni ( 128cm) ja mahtui juuri ja juuri päälle. Isompia kokoja ehdottomasti. Etelänreissuille meillä ihan ehdottomia ja ostan yleensä kahdet asut housuineen per lapsi. Voi kätevästi vaihtaa kuivat uinnin jälkeen heti päälle.

    VastaaPoista
  165. Ja osallistun siis arvontaan ja s-posti on nemonautti@gmail.com

    VastaaPoista
  166. Mukaan tullaan :) Meidän tytteli on vielä pieni mutta pippurinen niin tarvetta suuremmille vaatteille ei ole, mutta tulevaisuudessa tietenkin!

    VastaaPoista
  167. On tarvetta, isojen tyttöjen asut ja uima-asut. umayma@gmail.com

    VastaaPoista
  168. Ilman muuta isompia kokoja! Aurinkorasva aiheuttaa meillä ihottumaa (allergikko), eikä niillä voi "läträtä", kuin harvoin pakkotilanteessa joten Uv-vaatteet on enemmän kuin tarpeen.

    Lisa

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥