21.4.2013

Reima goes Angry Birds [arvonta]


En ole ikinä ollut printtikuvioiden ystävä ja on aika harvinaista että pidän mistään esittävistä kuvioista vaatteissa. Monesti kuvioidut lastenvaatteet ovat myös väreiltään voimakkaita joka entisestään nopeuttaa askeleitani hyllyjen ohi. Joskus löytyy kiva printtipaita mutta niin tuntuu käyvän ehkä kerran viidessä vuodessa joten viimeksi ostin Zarasta tytölle kolme Disney-paitaa päiväkotiin kun kivat tuli vastaan. Niissä tykkäsin paitojen "scetchmäisestä" tyylistä ja jenkeissä Disneylla ja kumppaneilla on enemmänkin kivoja/erilaisia vaatteita mutta Suomesta niitä on vaikeampi saada. Zaran paitojen jälkeen onkin ollut hiljaisempaa kunnes

Reima räjäytti pankin uudella Angry Birds -mallistolla, watchout Disney here comes Stella!


Ensimmäiset kuvat mustista ja punaisista AB-vaatteista eivät uponneet minuun. Ihan kivat mutta ei meidän. Mietin että miksi takkeja ei voi tehdä pastellivärein niinkuin tosi kivoja pipojakin. Vähän olin jo elätellyt toiveita vaaleanpunaisista ab-vaatteista kun huomasin että peliin on tullut uusi hahmo, vaaleanpunainen Stella.
Sittemmin ystäväni Reimalta kertoi minulle että tulossa on, vaaleita takkeja tytöille ja pojille. Jäin odottamaan innolla mutta skeptisenä ja takit nähdessäni ilahduin todella positiivisesti, ihanat ja ihan meidän näköiset!

 




Lisää tälläisiä vaatteita kiitos. Vaatteita missä seikkailee lapsille tutut hahmot mutta innovatiivisesti, mieheni sanoisi että "sä tarkoitat kulta konsevatiivisesti". Reiman vaatteissa on onnistuttu mielestäni täydellisesti saamaan vaatteisiin pelin ja hahmojen teemaan ja tunnelman, ilman että koko takki on yhtä angrybidsiä ja näyttää siltä että on vain lätkästy copy-pastella kuva kankaalle. Nämä näyttää siltä että näitä on oikeasti ajatuksella työstetty. Vaatteiden suunnittelun takana on Rovion lisäksi sama taho kun on mm. Reiman Juneau-talvitakin joka on ollut talven lempparitakki meidän perheessä.

Eräs ystäväni on ostanut paljon AB-lisenssivaatteita lapsilleen ja ollut todella pettynyt laatuun ja siksi kysyinkin Reimalta että onko nämä heidän tuotteet tehty samassa paikassa kuin muut ab-vaatteet. Reimalta kerrottiin että ei. Vaatteet on tehty Reiman omissa tuotantolaitoksissa eli laadun pitäisi vastata muita Reiman vaatteita. Alan ola ihan pro-hahmovaattet jos ne jatkossakin näyttää tältä ja kestävät käyttöä ;)


Me saimme Reimalta Angry Birds -mallistosta kaksi lippistä, pipon, t-paidan sekä kaksi takkia. Koska näistä on ollut todella niukasti tietoa niin kyselin hieman tarkemmin tuotteista ja tässä tulee:

Lippiksiä saa väreissä punainen, vaaleanpunainen, vihreä ja musta ja niissä on normaali mitoitus; 54cm 6-vuotiaalle tytölle ja 56cm 12-vuotiaalle pojalle. Lipan etureunaa kiertää heijastinnauha eli tässä myös oivallinen turvallisuusvaruste syksyyn pienille koululaisille. Hinta 16,90 euroa.

Pipojen (musta, vihreä, vaaleansininen, vaaleanpunainen, punainen ja valkoinen) mitoitus on mielestäni hivenen niukempi, koko 54 mahtuu kuitenkin samankokoisen pään omaavalle tytölle. Pipo on käännettävä ja nurjalla puolella on samanlainen kuosi kuin Softshell-takeissa. Hinta 19,90 euroa.

T-Paitoja on seitsemän erilaista; maisema, valkoinen, punainen, vaaleanpunainen, vaaleansininen, vihreä sekä musta ja ne ovat Reiman uutta Play Jersey -trikoomateriaalia. Paidat ovat aurinkosuojapaitoja eli näissä on UV-suojakerroin 40. Materiaali on puuvillaa mutta mukana on käyttömukavuutta lisäävää elastaania sekä kosteutta siirtävä kerros nurjalla, todella mukavan tuntuinen materiaali. Mitoitus on istuva ja 123 senttinen tyttö on ihan in lööv hänelle sopivaan 128 sentttiseen paitaan, veikkaan että tämä tulee olemaan alkukesän pidetyin paita päiväkodissä ulkona. Hinta 19,90 euroa.

Maisematakkia on saatavana myös pojille sopivammassa värissä (vihreä/sininen/ruskea). Saumat on teipattu ja vesipilari 5000 pitää veden ja tuulen ulkopuolella eikä takissa ei ole vuorta. Poikkeuksena moniin muihin tämäntyyppisin takkeihin, on tässä takissa vetoketjutaskut -miilaikii! Mukavan ohut/taipuisa materiaali ja nerokkain juttu löytyy toisesta taskusta, takin saa laitettua taskuun ja taskusta tulee pieni pussukka jonka saa ripustettua vaikka pyörän stongaan tai äidin käsilaukkuun! me tarvittais tälläset molemmille lapsille... Mitoitus vastaa senttejään, 128 cm sopiva 123 senttiselle lapselle. Hinta 69 euroa.

Softshell-takki on pehmeä, joustava ja kapeahko mitoitukseltaan eli ei lepata hoikemmankaan päällä. Takissa ei ole huppua, kuvissa näkyvä huppu on alla olevan hupparin. Takkia saa tämän täydellisen vaaleanpunaisen sävyn lisäksi samanlaisella kuosilla harmaana sekä mustana. Takissa on kaksi vetoketjutaskua eli sopii koululaisenkin käyttöön hyvin. Mitoitus on normaali ja Reimamaiseen tapaan hihoissa löytyy pituutta sekä peukalonreijät jotka antavat suojaa kun jos käsineet ovat unohtuneet. Tästä takista on tytöllä koko 134 ja pienempi koko olisi varmasti menny mutta syksyllä saattanut olla aika niukka hupparin kanssa. En ottaisi kuitenkaan tästäkään isompaa kokoa ellei painopiste käytölle ole myöhemmin tai lapsi roteva. Hinta 59 euroa.

Vaatteet tulevat myyntiin ReimaShoppiin viikolla 18 ja jälleenmyyjille pikkuhiljaa, tavarantoimitukset ovat jo alkaneet. Ensi viikolla Reiman nettisivuille tulee tarkemmat tuotekuvat joiden takaa voi käydä kurkkaamassa jälleenmyyjän. Tuotteita myy mm. Stocka, Nicky&Nelly, osa Citymarketeista, JesperJunior ja Lasten Vaatekaappi. Todennäköistä on ettei missään jälleenmyyntipaikassa ole koko valikoimaa.

 
Meille muuten jäi yksi takki ylimääräsenä kun pähkäilimme kokoja eli
Arvotaan Reima Angry Birds maisematakki (tyttöjen kuosi) koko 134 cm
teidän lukijoiden kesken seuraavin säännöin:

Ilmoittaudu arvontaan kommenttiboksissa
KERRO MINKALAISEN ANGRY BIRDS TUOTTEEN SINÄ HALUAISIT TALVIMALLISTOON?
Ilmoita sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen mutta suositeltava)

Arvonta-aika päättyy 26.4.2013 kello 18
Voittaja ilmoitetaan 26.4.2013 kuuden jälkeen.

Voittajalla on 14.5.2013 asti aikaa ilmoittautua ja lunastaa palkinto näin itselleen.
Mikäli voittaja ei tässä ajassa ilmoittaudu, arvon uuden voittajan.

Palkinto lähetetaan kirjeenä, ellei voitaja itse maksa paketin postikuluja.
En vastaa paketista Itellelle toimituksen jälkeen.
Yritän saada paketin lähtemään heti voittaja ilmoittaudutta, varaan kuitenkin oikeuden toimittaa paketin vasta kun palaamme matkoilta viikolla 20.

Arvonta toteutetaan yhteistyössä Reiman kanssa.

Ps. Oma toiveeni on, että johonkin tulevaan mallistoon tulisi Vintage-tyylinen pusakka takki isommille pojille ja tytöille /kokoon 164 asti. Sellainen vanha amerikan-50's-diner/ baseball- tyylinen meininki jossa voisi old school logo olla lintuineen/tekstinä.

Maisematakki


MAHTAVAA KEVÄTVIIKKOA KAIKILLE !

Maisematakki ohjaustangossa ja toinen kuva täällä

166 kommenttia:

  1. Fiksun näköisiä! Ei ole montaa päivää kun ajattelin juuri tuota, että miksi lasten vaatteissa hahmot on niin rumasti esillä. Ehkäpä itseäni kiinnostaisi jonkinlaiset sisähousut lapsille, joiden lahkeissa olisi Angry birds jotenkin ovelasti.

    VastaaPoista
  2. Talvimallistoon haluaisin ihan vaikka haalarin jollain hauskalla, mutta ei liian hallitsevalla Angry Birds-kuosilla. Ja vaikka vielä unisex-mallisena.

    Osallistun myös arvontaan :)

    VastaaPoista
  3. fleece pipo angry kuosilla olis kiva tai toi jonkun aikaisemman mainitesema haalari... mut sais sit olla sitä tec + matskua et kestäis kans....
    ja siis osallistun arvontaan....

    VastaaPoista
  4. Arvontaan mukaan.

    sellainen haalari missä edessäpäin ei angry birdsejä mutta takananäkyykin huppu, mikä on angry bird hahmo

    VastaaPoista
  5. Talveksi maltillisesti kuvioituja AB-asusteita? :)

    VastaaPoista
  6. Toi vaaleanpunainen on täydellinen, joten toiveissa olisi samanvärinen toppatakki hillityllä AB kuvalla. Tykkään kyllä noista kaikista.

    VastaaPoista
  7. Osallistun myös arvontaan!

    Lapset, varsinki pienempi tykkäis mistä vain ab-kamppeista, ite en niinkään mut ois kiva nähdä mimmosia toppakamoja tekisivät.

    Olin yllättyny ku näin tästä kevään mallistosta kuvat, ei ne ollukkaa niin pahoja ko kuvittelin.

    VastaaPoista
  8. talveksi ab reimatec haalari kokoon 134cm asti,saisi isommankin käyttämään haalaria:)paulina81@luukku.com

    VastaaPoista
  9. Joku pirteän värinen pipo olisi kiva.
    Osallistun arvontaan.
    Nimimerkki Neiti Kesäheinä

    VastaaPoista
  10. Koska meillä on haaalari-ikä ohi, talvimallistoon kelpaisi takki tai housut. Samaan tyyliin kuin nämä kevätasut.
    katjuskaisen(ät)gmail(piste)com

    VastaaPoista
  11. Toivoisin AB talvihanskoja, jotta koululainen niitä vähän enemmän tykkäisi käyttää.

    Kivannäkösiä angry birds vaatteita tulossa, ne ensimmäiset ei iskeneet tännekään..

    neppulijee (at) suomi24.fi

    VastaaPoista
  12. Maltillisesti kuvioitu vaaleanpunainen tai pinkki talvihaalari.
    Mukana arvonnassa
    mirvamaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Osallistun arvontaan. Talveksi vois olla tuommoinen samantyylinen takki maisematakin kans.

    VastaaPoista
  14. Toivoisin talveksi jotain saman tyyppistä kuin tuo tyttöjen takki. Olen hillittyjen värien ystävä ja suoraan sanottuna en voi sietää nykyään markkinoilla olevia ab -vaatteita. Siis kirkkaan punaista isolla kuvalla. Neiti rakastaa vaaleanpunaista ja on kuitenkin vihaisten lintujen fani, joten nämä uutuudet ovat kuin suoraan tytön unista:-)

    Huippuveto reimalta siis.

    ruuhkavuodet@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Maltillisesti kuvioituja ab-fleecejä, mielellään unisex-väreissä. Osallistun arvontaan. :)
    T.Pirkkis

    VastaaPoista
  16. Näin heti sieluni silmin änkkärihahmot kumisaappaissa seikkailemassa!

    Ja arvontaosallistuminen: Gehenna (saat ircistä kiinni!) :)

    VastaaPoista
  17. Mukaan arvontaan! Olisi kiva voittaa kummitytölle tuo takki.:)

    Talvimallistoon ab-talvitakki, mielellään tummassa värissä. Ei tarvitsisi miettiä minkä takin ostaisi eskarilaiselle.;)

    VastaaPoista
  18. Tykkäisin ab-hahmoista enemmän asusteissa: Pipo, hanskat, ehkäpä myös talvikengissä...
    Takki on ihana herkku :) MaritaK

    VastaaPoista
  19. Haluaisin hillittyjä Angryja tytöille kuten tuo maisematakki. Mustapainotteisia poikien vaatteita olisi kiva myös saada. Värikkäät asusteet ja mustaan takkiin/housuihin vaikka tyyliteltyä lintuaihetta. Ei kokoprinttiä linnuista ja eilmät ja nokka on myös kulunut teema. Geometrisiä kuvioita, joissa lintuaihe näkyy tai kanttinauhoja missä on teksti/pieniä lintuja. Värimaailma sininen/musta, keltainen/musta, vihreä/musta.

    VastaaPoista
  20. Talvihaalari se olisi ehdottomasti! Esim. ritsa lahkeessa ja lintuja lentäisi siitä.. :)

    Saija saij4@luukku.com

    VastaaPoista
  21. Osallistun arvontaan!

    Joku tuon maisematakin tyylinen, hillityissä väreissä vaikka ab:t lumiukon teossa ;) Toi pipo on kanssa tosi nätti!

    VastaaPoista
  22. Kirkkaanpunainen unisex-haalari voisi olla aika rock ;)

    VastaaPoista
  23. Mukana arvonnassa!
    Kivasti toteutettuja vaatteeita, näyttää hyvälle. Vaaleanpunainen haalari tai toppatakki tytöille talveksi hillityllä AB:n kuvalla olisi ihana!

    VastaaPoista
  24. Kerrankin meille mieluinen ja oikeiankokoinen tuote arvonnassa! Meillä angry bird pipot ovat olleet kova sama. Kivoja AB pipoja toivoisin myös talvimallistoon. Voisi toimia myös fleeceasuissa.

    VastaaPoista
  25. Olin yllättynyt että vielä voi sanoa jostain AB tuotteesta, että kiva. Muuten koko teema alkaa olla jo loppuun kulutettu. Baseball takki tytöille voisi olla tosiaan kiva.

    VastaaPoista
  26. Jes! Toivottavasti näitä riittää myyntiin kivasti. :) Osallistun arvontaan. Talvella olisi hauska nähdä Reimatec haalarissa ja toppatakissa & -housuissa sama lintunen tyylikkäänä.

    moittinen@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Onpas kivannäköisiä! Talvimallistoon voisi tulla kivoja AB-pipoja, Reimanpipot kun ovat yleensä olleet tosi loistavia. Samoin Fleecevaatteissa linnut voisivat seikkailla.

    VastaaPoista
  28. Arvontaan osallistun! Meillä ollaan kanssa ab faneja. Ja vain muutama kiva vaate löytyy... mutta että sellainen lintu olisi vielä esim talvihaalarissa niin kyllä kiitos meille :)
    ahopeltoj@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Eikä, näähänn on tosi mageita! Värit kans meidän isommalle (ja mallitkin) ihan just. Tytölle joka on niin kova ab-fani, että kelpuuttaa huoneeseensakin vain ab-mattoja ja seinätarroja...ja joka on pelannut lähes kaikki ab-pelit kolmella tähdellä läpi :)

    En kans innostnut niistä punaisista mitä näin jossain kuvastossa. Talveksi toive samantyyppisistä takeista kuin nämä nyt. Eli hillitty ab-näkyvyys ja hempeät värit kiitos.

    Niin ja osallistun arvontaan :) Luulin että meillä oli vk-vaatetus jo kasassa, mutta ainakin pipot ja softshellit joutuu varmaankin hankkimaan...

    VastaaPoista
  30. Talvelle jotakin pirteää kuviointia henkselihousuissa ja toppatakeissa, ehkä useampaa lintua sekaisin.

    VastaaPoista
  31. Ab-pipo neutraaleja, kauniita sävyjä, printti ei lainkaan räikeä :D ja arpaonnea toivotaan :)
    Riitta P.

    VastaaPoista
  32. Mukana!
    Hirveesti en Angry Birdseistä välitä mutta toi takki on kyllä nätti. Isompi likka tosin puhuu Änri Bröödseistä koko ajan, tarhasta varmaan kuullut :D
    Talvella kans jotaa hempeetä kiitos!

    VastaaPoista
  33. Mukaan, hyvä veto reimalta, talveen toivoisin myös jotain hempeetä värimaailmaa ja angry birdsejä voisi lennähtää vaikka talvikenkiin :)

    VastaaPoista
  34. Rukkaset, joissa käsien ollessa vierekkäin muodostuisi joku hauska AB-kuvio, tuli nyt äkistään mieleen. Tulevalle ekaluokkalaiselle voisi tuommoinen häätö-tatti (sanoisi pikkuveli 2v) olla passeli :)

    spiia at hotmail.com

    VastaaPoista
  35. Kaunis AB takki, talveksi samaa hillittyä tyyliä, ehkä hivenen voimakkaammilla väreillä, violetti, lila, turkoosi...

    hennamake@suomi24.fi

    VastaaPoista
  36. Hanskat! Ja meillä on kovassa huudossa huput, joissa on korvat tms. Toimis ehkä Ab-meiningillä että hupussa olis Stella-töyhtö? Lotalle ainakin kelpais! :D Mukana arvonnassa!! :)

    VastaaPoista
  37. Kätevä olis varmaan angry birdes fleece tai villakerrasto. Sujahtais varmaan nopeammin lapsen päälle kuin ei-hahmovarusteet ;)

    VastaaPoista
  38. Hyvän näköisiä vaatteita! Minuakin kiinnostaisi baseballtakki tai toppatakki pojille 140-160 cm. Tyylikkäästi toteutettuna, ei pelkkää mustaa punisella linnulla, vaan jotain coolimpaa. Sävyjä ja yksityiskohtia, kiitos. :)
    vaapulavot (at) gmail.com

    VastaaPoista
  39. AB fleece-takki. Tyttöjen ja poikien värissä. Osallistun arvontaan :)

    Piia Pirkkalasta

    VastaaPoista
  40. Toivoisin talveksi kivoja asusteita ja isompia kokoja.

    -iidam-

    VastaaPoista
  41. Haalari tai takki tyttömäisessä värissä, sellainen joka on koululaiselle sopivan cool, mutta toisaalta sisältää jonkin kivan jujun :)

    -Mariia-

    VastaaPoista
  42. Haluaisin mallistoon jotain sellaista, jossa se vihainen lintu ei hyppäisi heti silmille :) ja mielellään vähän isommalle lapselle (koululaiselle). Nuo vaatteet näyttävät kivoilta ja tuo 134 cm takki olisi juuri meidän tytön kokoinen.

    VastaaPoista
  43. Tykkään kovasti tämän Stella takin väreistä! Hillitty ja tyylikäs lopputulos. Pienille pojillekin olisi kiva jokin vähän pehmeämpi väri kuin perinteiset ab-värit punainen/musta/vihreä. Mielellään pienellä printillä varustettu.

    Kokeilemme tietysti jos arpaonni kohdalle osuisi :)

    VastaaPoista
  44. Mukana arvonnassa :)
    Toivoisin esim. sellaista puolipitkää takkia, jossa kokoja olisi yli 128cm:n. Ja vyötärössä joku kuminauha muotoa antamaan. Taskut tietysti pakolliset ja hyvät heijastimet.

    VastaaPoista
  45. Mutta tuohan on ihastuttava, lintukin on paljon lempeämmän näköinen kuin nähdyt ABt! Ehkä samaa tyyliä sitten talvitakkiinkin. (Ekaluokkalaiset olivat askarrelleet tupsuista ABt ja tytöt olivat halunneet laittaa rusetin otsaan, joka teki linnusta heti tosi söötin!) hippu@outlook.com

    VastaaPoista
  46. Pienille kans 80cm -> Ja toppahousuihin/haalareihin lumilukot, esim molon puvuissa on. Ihan loistavat kun ei nouse lahkeet leikkiessä. Hempeetä toivoisin minäkin, sydän huput ihania. Mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  47. Tosi kivja vaatteita Reimalta! Arvonnassa siis mukana. Talveksi toivoisin hyviä pipoja! :) t.mariluu mariluu@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Mäkin toivoisin unisex-väristä talvihaalaria, jossa olis joku kiva AB-yksityiskohta:)
    hippiainen (ät) hotmail.com

    VastaaPoista
  49. Ehdottomasti Angry Birds-pörrötakki ja talvisaappaat pörrövuorella :) Ja vaalenpunaisena tietysti! Miksipä ei mustana ja muissakin väreissä.. ;) Arvontaan osallistuu: -K.H.M.-

    VastaaPoista
  50. Ihana arvonta, taas! :)

    Ehdottomasti buff-huivi olisi tosi kiva! Se voisi olla vaikka hiukan enemmänkin ab-hahmoinen, tai sitten kyvinkin pelkistetty.

    VastaaPoista
  51. Iloisen väriset hanskat, joissa kämmenselässä kuvio.
    Onpa kiva palkinto!
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Nuo tytön jutut oli tosi ihania. Teille tuo vaaleanpunainen sopii :) Itsekkin voisin ensi talveen haluta tuon karkkivaaleanpunaisen toppahaalarina, jossa just kohtuu pienellä kuviot. Mein 5v poika ihastuis kyl kans johonkin pirteen väriseen haalarin (yksiväriseen) jossa seikkailisi jossain AB hahmo (äiti haluaa ne pienenä...)

    VastaaPoista
  53. Hanskat tai pipo olisivat kivat ab-talviasusteiksi :)

    VastaaPoista
  54. Joku kauniin mallinen toppatakki olisi kylä varmasti meidän tytön mieleen.
    Palkintotakki olisi oikea unelmien täyttymys eskarilaisellemme ja juuri oikeassa koossa =) Nyt ei muuta ku toivotaan että tärppäis arpaonnen kanssa.
    -Aija
    a.rantatulkkila(a)luukku.com

    VastaaPoista
  55. hei, mielestäni tuo maisemakuosi voisi toimita myös talvivaatteissa oivallisesti! t. lehto_paivi@hotmail.com

    VastaaPoista
  56. Osallistun arvontaan, koko on juuri meidän tytön käyttämä.

    Toivoisin talvimallistoon jotain hillityllä kuvalla olevaa takkia ja minunkin mielestäni sitä saisi olla myös isommissa koossa. Ja takkiin sopiva pipo myös.

    VastaaPoista
  57. Joku hauska haalari tai pipo+hanskat setti. Arvontaan mukaan. khp(at)luukku.com

    VastaaPoista
  58. Ihanat takit. :)
    Ihanaa että näistäkin löytyy v.punaista. Kiitos takki vinkeistä, näitä voisin ostaa meille. Tykkään etenkin tuosta maisematakista kun se menee pieneen tilaan.
    Osallistun arvontaan. Toiveissa olisi slimmi vaaleanpunainen toppatakki vaaleanpunaisella ab:n stellan kuvalla.

    VastaaPoista
  59. Kelpais kiva pipot, jossain muussa värissä kuin musta tai punainen. Ehkä toppiksessa ton softshellin tyyliin ja skimbahousuissa raikkaassa värissä, vaikka oranssi lintujen kera.
    Toivottavasti onni suosii!

    VastaaPoista
  60. Arvontaan mukaan!
    Talveksi joku tuon takin tyylinen, hillityn värinen samantyylisellä pienellä Ab kuvalla olisi kiva. Myös joku valko-vaaleanpunainen pikkutyttöjen toppahaalari voisi olla kaunis.
    bianca842@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Talveksi joulupukki ja Ab- hahmo :)

    VastaaPoista
  62. Itse toivoisin talveksi myös tytöille muuta kuin hempeitä väreitä vihaisiin lintuihin yhdistettynä, esimerkiksi viime talven vihreä-pinkki miellytti silmää. Myös asusteita angry birdseillä olisi kiva saada talveksikin. :)

    VastaaPoista
  63. Tummahko haalari ettei näy lika, mutta pieni pirteä yksityiskohta esim. rintapielessä. Hiisukas (hiisukas@gmail.com)

    VastaaPoista
  64. Talvimallistoon pipo, jossa linnun nokka olis erillinen uloke :D. Takki on niin hieno, ja olis just passeli kokokin meidän neitokaiselle :).

    VastaaPoista
  65. Mukaan aevontaan.
    Ab-haalari olisi kiva.

    VastaaPoista
  66. Meillä ei Angry Birdseistä välitetä muuta kun pelinä, mutta tuo maisematakki näyttää kivalle ja tulisi meille ihan tarpeeseen. Reima on todellakin muuttanut ilmettään, nyt ne on ihan POP:n kilpailijoita ;)

    Mia.
    kekunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  67. Jotain ihania ab-asusteita talveksi kiitos :)
    -hannada04(at)yahoo.com-

    VastaaPoista
  68. Pirteänvärinen takki myös isoille pojille. AB-buffi ois kans kiva :)

    johanna.k.makinen@gmail.com

    VastaaPoista
  69. Hanskat, jotta olisi joku hauska pieni yksityiskohta

    ja ehdottomasti osallistun arvontaan:
    lisatietoja1[at]gmail.com

    VastaaPoista
  70. Ihana takki! Joku uusi toppahaalari olisi kiva, jossain hempeässä värissä ja mieluiten sellaisena , että käy sekä tytölle että pojalle!
    minuhno at gmail.com

    VastaaPoista
  71. Talvimallistoon juuri samaa tyyliä kun tuo maisematakki, tosi hieno vaikka löytyy hahmojakin! Kovin paljon selvemmin mitään brändiä edustavaa ulkovaatetta en meidän muksujen kaappeihin kelpuuttaisi, mutta tuo on tyylikäs.
    anuhanneleathotmail.com

    VastaaPoista
  72. Oi, voiko ab-vaatteet näyttää noin hyvältäkin :) takki olis ihana ja juuri oikean kokoinen tytölleni :)

    Talveksi toivoisin laadukkaita veden pitäviä ab-hanskoja.

    VastaaPoista
  73. Osallistun arvontaan !

    Talveksi jokin hillitty ab lippapipo.

    taikaruu@gmail.com

    VastaaPoista
  74. Kerrankin olis meille sopivan kokoinen arvontapalkinto :) Talveksi haluaisin kirkkaan värisiä ulkovaatteita, joissa AB kuvio mukana jotenkin hillitysti.

    VastaaPoista
  75. meillä on juuri 4v tyttö ruvennut intoilemaan noista AB linnuista :D takit on kyllä ihania! Jotain kivaa hempeää kuviota myös talvivaatteisiin toivoisin :)

    VastaaPoista
  76. jotain hillittyä kuosia
    -miq-

    VastaaPoista
  77. Hei!
    Angry birdsin talvikengät voisivat olla ihanat! Sellaiset mustat, mutta sivussa vosi olla Angreja lentämässä.
    nefinik@yahoo.com

    VastaaPoista
  78. Toppahaalari olisi ihana! Näissä on todella reima onnistunut!

    jonna.tuovinen a hotmail.com

    VastaaPoista
  79. Tuo vaaleanpunainen näyttää kivalta, mutta itse toivoisin enemmän unisex-vaatetta.

    AB voisi olla teemana myös hanskoissa, kengissä ja asusteissa.

    VastaaPoista
  80. Talvimallistoon jotkut kivat angry birds -kinttaat :) Arvontaan osallistun, olisi kummitytölle varmasti mieluinen lahja :)

    VastaaPoista
  81. Mukana arvonnassa!

    Paljon on tullut hyviä ideoita. Talvikintaat ja pipo olisi minunkin mieleen.

    Maikki

    VastaaPoista
  82. Hei <3
    Kiva takki ;)Osallistun arvontaan..
    Fleece asu AB hillityllä kuviolla
    lejlasejfic@yahoo.com

    VastaaPoista
  83. Haluaisin hillityllä kuvioinnilla haalarin jossa olisi alaosa jotain tosi kestävää mstskua. Osallistun arvontaan ja tyttö haluaisi voittaa.:) T. Nanael

    VastaaPoista
  84. Angry Birds rukkaset vois olla kivat
    Arvontan mukaan.
    paperitypy@hotmail.com

    VastaaPoista
  85. Hienoja! Sekä tytöille että pojille hanskoja,haalareita, eli sama kuosi molemmissa.

    VastaaPoista
  86. Toivoisin pojille mustia talvihanskoja joissa olisi näitä lintua ja possuja kauniin värisinä. Nuo kevät vaatteet näyttää kivoilta, jotain täytyy lapsille ostaa:)

    VastaaPoista
  87. Kaulahuivit vois olla kivoja, eri hahmokuvilla olevat eri värisinä.

    Osallistun arvontaan :)

    VastaaPoista
  88. Talvimallistoon olisi mukava saada takki, joka sopisi väritykseltään niin tytölle kun pojallekin. Sama kuosi sitten esim. pipoon ja hanskoihin.

    Osallistun arvontaan! :)

    riikka.savolainen81@gmail.com

    VastaaPoista
  89. Toivoisin talven mallistoon värikästä haalaria esimerkiksi Anry Birds Rion papukaijan värityksen ja aiheen mukaan. Värikäs haalari voisi olla unisex-malli. Tiedän myös että nuo Agry Birds star wars hahmot ovat aika kova juttu pienten poikine keskuudessa.

    VastaaPoista
  90. Arvontaan mukaan :-)

    Toivoisin talveksi mustia hanskoja sekä lintu- että possukuvioilla ja kokoja myös kouluikäisille.

    sirpa.ingalsuo(at)anvianet.fi

    VastaaPoista
  91. Pipo/myssy jossa olisi kiukkuisen linnun nokka :D

    Talvihaalariin kuosit angrybirdseineen niin, ettei vihaiset linnut liian hallitsevasti ole esillä. Tuo takki on aivan ihana, ja vielä oikeaa kokoa - mukaan arvontaan <3

    VastaaPoista
  92. Arvonnassa mukana, kiitos! Talveksi toppahanskat tai -rukkaset angryteemalla ois pop :).

    pilkkupojat@netti.fi

    VastaaPoista
  93. Talven tullessa olisi kiva saada pipoja, joissa on tuulenpitävä kangas välissä.

    Osallistun arvontaan.

    superi13@windowslive.com

    VastaaPoista
  94. Mahtava arvonta ja juuri oikea kokokin meidän tipulle.

    Kurahaalaireita fleecevuorella, ettei tarvitsisi pukea syystakki, housuja, kuratakkia ja kurahousua. Yhdellä kurahaalarilla pärjäisi syyssäät ja loska-ajankin.

    Olisi punainen,vaaleanpunainen, keltainen ja vihreä. Oi olisivat mielettömiä! tiia68@gmail.com

    VastaaPoista
  95. Talvimallistoon olisi kiva saada takkeja ja haalareita, jotka olisivat kaikissa eri angry birds väreissä ja kuviointi olisi samankaltaista hillittyä, kuten tämän hetkisissä soft shell takeissa :).
    elena.jussila@windowslive.com

    VastaaPoista
  96. Osallistun arvontaan :) Tollainen joku vaaleanpunasävyinen haalari olis kiva, samaa tyyliä kun tytön takki, mansikka-marja1(at)hotmail(piste)com

    VastaaPoista
  97. Talvihaalari jollain kivalla AB-kuvalla ja unisex-värityksellä olisi kiva.

    VastaaPoista
  98. Meillä kaivattaisiin "katu-uskottavaa" takkia isompiin kokoihin. Perustoppiksista vähän siis poikkeavaa ja "rajumpaa"
    Osallistun arvontaan, sähköpostiosoite on aaapo1@suomi24.fi

    VastaaPoista
  99. Arvontaan: Olisi ihana nähdä meidän tytöllä AB reiman takki, josko sit suosutuis laittaa takkia vielä päälle... =D
    janitas82@hotmail.com

    VastaaPoista
  100. siis arvontaan : tahtois talvimallistoon mahdollisimman lämpösen kosteutta pitävän haalarin. ensi talvena taapero hangissa.. siihen tietty hanskat ja pipo samaa sarjaa. =D
    janitas82@hotmail.com

    VastaaPoista
  101. Ehdottomasti Angry Birds-talvinilkkurit. Mustat missä kärkipäässä sitten värikkäästi ab-hahmo :) Molemmissa kengissä erilainen.
    Osallistun siis arvontaan! ez_303@hotmail.com

    VastaaPoista
  102. Tyttömäinen kuosi, muttei vaaleanpunainen..

    t.Sari

    VastaaPoista
  103. Mukaan arvontaan :)
    Haluaisin talveksi AB henkselihousut ja takin ja tietty siihen kivat asusteet. Koululaisten koossa :)

    nallepuh1978@luukku.com

    VastaaPoista
  104. Osallistun arvontaan. Ihania vaatteita. Uuteen mallistoon haluaisin tytöille suunnatun talvitakin ja housut.

    VastaaPoista
  105. Isoille pojille ei liian lapsellinen toppatakkij ahousut AB teemalla, värityksenä tumma jottei kaikki naarmut näy heti :)

    VastaaPoista
  106. Osallistun arvontaan =) Meillä varmasti lapsille kelpais koko setti AB:ta <3 Ne on nyt niin kovassa huudossa ;D Mutta pojat erityisesti tykkäis Mustasta AB:sta eli pommista vaikkapa Hanskat =)

    VastaaPoista
  107. Osallistun arvontaan:

    Talvihaalari ab-kuvalla tytölle. Tietty pipo ja hanskat samaa settiä kanssa. Väri vois olla kuitenkin tummempi ettei lika näy heti.

    heidi.isola@voima.org

    VastaaPoista
  108. Osallistun arvontaan, uuteen mallistoon haluisin tytöille suunnatun talvitakin ja -housut. mervi-vesterinen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  109. Minäkin osallistun kisaan. Ja meidän perheessä rakastetaan keltaista väriä. Joten meidän lapset rakastaisivat keltaista toppahaalaria tai toppatakkia jollain kivalla vihaisella linnun kuvalla piristettynä!! saaranpostit@gmail.com

    VastaaPoista
  110. joku tummempivärinen takki ja housut yhdistelmä, ettei heti lika näy.
    ja mukana vois olla pirtsakka ab-kuva, esim se vihreä lintu ois aika ihana
    sari.heinikoski@gmail.com

    VastaaPoista
  111. talvihaalari, kivoissa väreissä esim oranssia ja kuravaatteet.
    sari.vehmas@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  112. Meillä tyttö haluaisi 2osaisen puvun, jossa olisi myös housissa sama kuvio kuin takissa. Toiveena pastelliväriä tai jotain unisex mallistoa.

    Pienille olisi ihana saada haalari, jossa olisi pyllyssä vaikkapa se angry birds! Monasti pienemmät menevät nelinkontin, olisi suloinen! Lisäksi ko. haalarin huppuun voisi tulla samaisen angryn kasvot! Olisi täydellinen kokonaisuus pienille.

    osmonenanne@luukku.com

    VastaaPoista
  113. Hienon näkösiä on.
    Talvella olisi kiva nähdä AB:T seikkailemassa asusteissa eli ainakin hanskat olis kivat ja kengät. Olis vähän erilaista. :D
    Osallistun arvontaan ehottomasti!

    VastaaPoista
  114. Osallistun arvontaan!

    Talvimallistoon kaivattaisiin toppahousut, joissa on kunnon henkselit - mutta kuitenkin sellaiset, jotka saisi halutessaan irti. Punainen olisi toivottu väri. Tyttö ei suostu mustaa laittamaan.

    giraffi (a) wippies.fi

    VastaaPoista
  115. Haluaisin mallistoon housut jotka olisivat joka säälle tarkoitetut ja takki samanlainen... Osallistun arvontaan... anitta.kaskinen@jippii.fi

    VastaaPoista
  116. Joku unisex haalari ab logolla
    Osallistun arvontaan.
    jenni1982@luukku.com

    VastaaPoista
  117. Itse toivoisin AB talvihaalari, väriltään vaalea pinkki ja tumma pinkki alhaalla.

    Mia_haggblom@hotmail.com

    VastaaPoista
  118. Talveksi ReimaTec+ -tasoista ulkovaatetta pojalle kivana vihreänä ja tytölle kauniina liilaan kääntyvänä pinkkinä.

    Onerva
    ostossa@gmail.com

    VastaaPoista
  119. Mukaan arvontaan.
    Samanlainen haalari kuin tuo takki. Yläosassa voisi olla kuin takissa kuvio ja alaosa vaikka hieman tummempi yksivärinen.
    Mukava väritys tosiaan tuossa kun ei ole räikeät värit, äitikin tykkää ;)
    susanna.niskanen@luukku.com

    VastaaPoista
  120. Osallistun arvontaan!

    Toivoisin talvimallistoon Angry Birds-villahaalaria hieman kylmemmille ilmoille toppavaatteiden alle.

    katrixi88@hotmail.com

    VastaaPoista
  121. Yleensä en minäkään printtejä rakasta, mutta tämä ON SAATAVA! :D

    VastaaPoista
  122. Jokin hauska pipo korvaläpillä olisi kiva.

    s.kansakoski@luukku.com

    VastaaPoista
  123. Raikkaan kirkkaan värisiä AB -poikien vaatteita haluaisimme ainaisten tummien säyvjen lisäksi- kiitos ja osallistun arvontaan -mshs@netti.fi

    VastaaPoista
  124. Pojat rakastaa Angry Birdsejä, joten jotain 2- ja/tai 4-vuotiaille faneille. :)

    langoski(at)gmail.com

    VastaaPoista
  125. Haalari jossa olisi pyllyn kohdalla angry birds :)
    -Supu-

    crying_tear(at)luukku.com

    VastaaPoista
  126. arvontaan mukaan =) ja aikalailla kaikki ideat on tuossa edellä jo tulleet, mutta on kyllä aivan ihana takki ja tuo pipo <3

    VastaaPoista
  127. Hauska olisi joku suuri kuvioinen haalari/takki :)

    VastaaPoista
  128. Osallistun arvontaan. :) Angry Birds-shortseja ja mekkoja sekä talveksi hienoja toppa-asuja.

    VastaaPoista
  129. Talvimallistoon musta kovaa kulutusta kestävä AB-haalri punaisilla linnuilla, kiitos! Osallistun arvontan. Meidän pikku-Stella haluaa kaikki vaattee, joissa on Stella-lintu <3

    VastaaPoista
  130. Isommalle pojalle softsell-takki tummalla pohjalla olis kiva :)

    pia1972 at luukku.com

    VastaaPoista
  131. Jokin haalari voisi tosiaankin olla ihan kiva, eri väreissä eri tirpuilla varustettuna sekä myös vihreä possu. Mukana siis arvonnassa. (teea.kangas@gmail.com)

    VastaaPoista
  132. Iloisen värinen talvihaalari.

    anneli.juvasmaa@suomi24.fi

    VastaaPoista
  133. Fleese väliasut possun vihreänä ja änkkärin punaisena <3
    Arvonnassa mukana. sonja.hakulinen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  134. Talvikengät.
    fisunen@gmail.com

    VastaaPoista
  135. Musta toppatakki jossa isona tuo tyttö angry birds selässä.
    Etupuolellekin olisi jotain piristettä kiva.

    sarimakinen@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  136. Tyttö änkkäri vetoaa meillä :-) mukaan arvontaan - toi takki on aivan ihana!

    Minna.puisto@gmail.com

    VastaaPoista
  137. Talvitakki sinisellä linnulla olisi kiva!

    biggiesmilie(miuku)gmail(piste)com

    VastaaPoista
  138. Henkselimekko ois makee :D

    lof73(at)mbnet.fi

    VastaaPoista
  139. Mukana arvonnassa! AB-talvikengät. :)

    johannakemppainen()wippies.com

    VastaaPoista
  140. Talvimallistoon Angry Birds hanskat ja pipo.
    Olisipa ihanaa voittaa takki tytölle huomisia synttäreitä ajatellen! Kokokin on just hyvä!
    Lellu66@luukku.com

    VastaaPoista
  141. Talveksi perushaalari hyvillä heijastimilla!!! + pienellä Angry Birds logolla, pojille musta / pun ja tytöille v.pun/pun/musta. / Unisex mikä sopii kaikille.
    Kengät vois olla ns. kuomatyyppiset pun/mustat.

    Varmasti hitti ;=)
    Ja osallistun arvontaan: zakia@suomi24.fi

    T: Z

    VastaaPoista
  142. Tytöille talvihaalarin joka olisi pääasiallisesti pinkki, mutta olisi somistettu vaaleanoranssisilla höysteillä ja pienellä stella kuvioinnilla.T: Hanna email: hannapie78@hotmail.com

    VastaaPoista
  143. Joku pirtsakka fleeceasu voisi olla kiva. :) Mukana minäkin!

    heidifyhrqvist (a) wippies.com

    VastaaPoista
  144. Pojalle olisi kiva olla päähine, hanskat, haalari ja kengät.
    mirvatan@gmail.com
    Osallistun arvontaan.

    VastaaPoista
  145. eriväriset kengät, unisex väreillä

    arvontaa varten:
    super_sarza(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  146. Eipä tule suuria ideoita mieleen, ehkä takin pituutta voisi saada lisää. Kivoja kuoseja ja malleja on jo paljon. Arvontaa varten mailiosoite: ellu06_@suomi24.fi

    VastaaPoista
  147. kyllä jotain toppahaalaria,hanskoja, uusia kenkiä.
    x_unrated at hotmail.com

    VastaaPoista
  148. Aika samalla linjalla,mitä muutkin haalaria ja myöskin muita vaikka uusilla kuoseilla.

    mariestrange(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  149. Jes, nää on makeita! Ja voittotakkikin ihan meidän kokoa ;) Talveksi toivoisin toppatakkia ja housuja henkseleillä.

    VastaaPoista
  150. Onpa yllättävän kivoja! Talvimallistoon toivoisin samaa hillittyä ja hempeää linjaa. miikkiksen@gmail.com

    VastaaPoista
  151. Iloisen väriset takit ja pirteät talvihanskat ovat tervetulleita :) .
    Arvontaan mukaan .

    mia.salo72@gmail.com

    VastaaPoista
  152. Tämä uusi vaaleanpunainen hahmo on kaunis.
    Siitä joku sievä paksumpi pipo tai fleecehattu.
    Osallistun arvontaan:
    tlavikka@hotmail.com

    VastaaPoista
  153. Musta olisi hauskaa, jos tulisi koko musta haalari, jonka huppuosa olisi se musta angrybirdsi ;) osallistun arvontaan.

    VastaaPoista
  154. Mä toivoisin kirkkaanpunaista unisex takkia, jossa on just se punainen pulu :D

    tittin_elamaa at luukku.com

    VastaaPoista
  155. Talven mallistoon toivon jotain reipasta väriä, hillittyä kuosia, hyviä heijastimia. Pipo voi olla humoristinen.

    martti.taija@luukku.com

    VastaaPoista
  156. Arvontaan!

    Ja tuo takki on niin hieno, että joku samantyyppinen talveksi!? =)

    mirvara@yahoo.com

    VastaaPoista
  157. Mukaan arvontaan! Takki olisi talvimallistoon sopiva. Mielellään sellainen, jossa ei kovin isoa kuvaa ole, esim. hupussa ab:n kuva olisi hieno :)

    katimo@suomi24.fi

    VastaaPoista
  158. Nättejä takkeja! Jotain samantyyppistä vois olla, mutta voimakkammilla väreillä.

    Effe

    VastaaPoista
  159. Tosi hyvän näköisiä! Samaan tyyliin talveksi, hieman isompia kokoja mukaan. Ja saman sarjan hanskat myös ehdottomasti!
    Arvontaan osallistun.

    kaisarn@netti.fi

    VastaaPoista
  160. Ihania vaatteita ja kauniit lapset <3

    Haluaisin osallistua arvontaan.

    lumilaakso@gmail.com

    VastaaPoista
  161. Kivat on vaatteet :)

    Talvimallistossa voisi olla haalari angry birdseillä maustettuna, ei kuitankaan liian hallitsevasti ja lisäksi haalariin sopivat pipo & rukkaset.

    ja arvontaan ilmoittaudun myös :)

    teravaminna@gmail.com

    VastaaPoista
  162. Talvimallistoon jokin suloinen haalari pienelle pojalle :)


    pehmis@postiloota.net

    VastaaPoista
  163. Mukana arvonnassa!
    Talveksi voisi tulla tytöille ja pojille jotkut värikkäät talviasut(takki+housut)ja aina kokoon 152cm asti.Rukkaset ja toppasormikkaat tietty myös : )

    elly70us@yahoo.com

    VastaaPoista
  164. Sisko rakkaalle olisi kiva pusakka!

    VastaaPoista
  165. Osallistun arvontaan.

    Talvihanskat ja kauluripipo Stella-kuvalla olis hauskat :)

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥