2.8.2012

crocs - lahjakortti on arvottu!


Kasinonranta, Helsinki 9.7.2012
Tein tälläisiä kesämuistokuvia! Kuvia jossa näkyy että kaikista asenteistani ja mielipiteistäni huolimatta, on crocsit olleet meidänKIN kesässä kovassa käytössä. Mies oli yllätttynyt ettei littanan tuntuisesta olomuodosta huolimatta, hänen jalkansa eivät kipeytyneet Santa Cruzeissa niinkuin hän oli odottanut. Olenkin yllätyksekseni nähnyt kengät hänellä aina jalassa kun on ollut sunnuntain höntsät, eli matka rannalle tai muuhun  vastaavaan paikkaan. Meidän vetinen Savonlinnan reissu olikin omiaan crocseille, kaupungille tennarit jalkaan ja kotipihassa juostiin vesisateesa crocbandeilla -eli toimii. Sviuh, yksi periaate kumottu, nuin.

Launeen Perhepuisto, Lahti 21.7.2012
Minulla yleensä kipeytyy jalat kaikissa muissa kengissä paitsi Lowan vaelluskengissä. Jalkojeni kaari laskeutui odottaessani tyttöä ja jalka- ja selkävaivat ovat arkipäivääni. Vaelluskengistä löytyi vihdoin jalkapohjalle tuki jonka ansioista pääsin vihdoin kävelemään tavallisia matkoja. Kesäisin olen kävellyt kaupunkireissut Tapaksen nahkakengillä mutta ei se ole jaloilleni paras vaihtoehto, kunhan kärsin menemään. Crocs materiaali ilmeisestikin muovautuu jalkapohjaan ja vaikka pohja tuntuu tasaiselta, tulee jalan kaarelle tukea ja jalkani eivät kipeydy kun kävelen Hover Mideillä, ainakaan niin nopeasti kuin monilla muilla kengillä. Tämä on minulle ilouutinen sillä olen luullut että tennariajat on kokonaan ohi.

Puuhamaa, Janakkala  31.7.2012

Etenkin pojan tenskut ovat olleet kovasa käytössä, hän on käytännössä kävellyt koko kesän niillä ja crocbandeilla. Voitte ehkä kuvitella miltä näyttää 11-vuotiaan pojan tenskut kesärientojen jäljiltä eli kokeneen näköiset ovat, mutta ehjät. Raportoin ehdottomasti mikäli materiaali antaa periksi ennen siirtymistä seuraavaan kokoon, toistaiseksi kengät ovat likaisuutta huolimatta moitteettomassa kunnossa.

Yyteri, Pori 7.7.2012

Olen pääsääntöisesti ajatellut että tenskuja käytetään ilman sukkia. Poika onkin sukatta mennyt ilman ongelmia mutta tytölle tuli pieni hankauma kantapäähän eräästä saumasta. Tämä tosin saattaa osittain johtua siitä että nauhat ovat tosi löysällä ja kengät pääsevät liikkumaan kävellessä. Minulle tuli vain pieni hankauma toiseen pikkuvarpaaseen, eli mielestäni tenskut toimivat myös sukatta. Yleensä jokaikiset kengät hankaavat jalkojani useammasta paikasta, räpylän tuomia lisäominaisuuksia. Summasummarun, SUOSITTELEN.


Hietaniemi, Helsinki 6.7.2012
 Ja sitten arvonnan voittajaan.
Random.org on puhunyt ja voittaja on kolmen tarkastuslaskennan jäljeen vahvistettu

ONNEKSI OLKOON
nimimerkki
 
fivesome
"Heh, meillä koko perhe kulkee pihassa touhutessaan näissä ihanissa kamalissa kengussä. Samoin äidin työkengät on usein nämä ihanat kamalat kengät. Kesällä rantsussa myös ihan ehdottomat kun voi kengät jalassa mennä veteen, eikä tarvii pelätä nahkasandaalien kastuvan! Loistavat kengät ja idea itessään!"
10. heinäkuuta 2012 14.42
!

Laitathan minulle sähköpostia niin saadaan lahjakortti oikeaan osoitteeseen.

Jääkäähän linjoille,
on tulossa lohdutuspalkintoarvonta.

2 kommenttia:

  1. Onnittelut voittajalle! Kiva juttu crocseista muutenkin ja ihania kuvia:)

    VastaaPoista
  2. Oh hoh! Taas lomien jälkeen kerkesin lueskelemaan blogiasi ja kappas kummaa OLEN VOITTANUT jotain :) Kiitos suosikki blogilleni!

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥