17.3.2010

Vähän terapiaa...


Täällä on asiaa blogeista. Linkistä löytyy parhaat mammablogit Top50, Amerikkalisen The Babblen mukaan.
Bloggaaminen siis koetaan terapeuttisena ja niin minäkin sen koen. Hetki irti arjesta niin blogatessa kuin lukiessakin. Harrastus jota voi tehdä juuri silloin kun on aikaa ja ainakin minulle pelkkä kauniiden kuvien katselu käy levosta.

Tässä on nyt aika mennyt lasten ja kodin parissa. Pari käsityötä edistyy tuskastuttavan hitaasti ja toivonkin että kun mies palaa huomenna, pääsen niiden kimppuun kunnolla. Käsitöitä siis luvassa, piakkoin. Kivana  arjen piristeenä tuli paketti rapakon toiselta puolelta.


Onhan se aika keltainen
...mutta tykkään!
Samanlainen meillä oli viime kesänäkin, tosin toisessa värissä.
Otan myös mielelläni vinkit vastaan kaikista paidoista joissa on 3/4 hihat


***

13 kommenttia:

 1. Kaunis! Mistä tilasit?

  -Nina

  VastaaPoista
 2. Nina, Ebaysta. Ei kannata tänään enään mennä, siellä menee koko yö ;)

  VastaaPoista
 3. Terapiaa tosiaankin!Pakko hehkuttaa, mutta bongasin meille nyt ne täydelliset scooterit ja oon niin iloinen!Kaupatkin saatiin myyjän kanssa aikaiseksi kohtuu hintaan (mukana oli jalkapeitto ja sadesuoja ja takuutakin jäljellä niin 150 euroa, ei postareita)Kiitos vaan hyvistä käyttökokemuksista!

  ps. Ihanan pirteä paita!Mä en oo uskaltanut koskaan mennä kurkkimaan ebayhin, tulee liika kalliiksi! :)

  VastaaPoista
 4. No just sitä! ;) Minulle kanssa blogin pitäminen on terapiaa ja rentoutumista arjesta. Enkä yleensä halua käsitellä siellä mitään vakavia asioita tai muutakaan negatiivisia juttuja.

  Tosi raikas paita!

  VastaaPoista
 5. Toi paita on aivan ihana. Odotan, että päästään käyttämään omaamme, luulen että alkaa olla sopiva;).

  Mä ajattelin ensin, että onpa keltainen - ehkä liiankin, mutta kun katsoo uudestaan niin näyttää jo paremmalta:)!

  Tiedätkö paidan mallinimen..? Ajattelin vain, että jos innostun etsiskelemään ebaystä Idallekkin...

  VastaaPoista
 6. Huomenta :)

  Sini, loistavaaettä rattaat löytyivät. Ebay on pahapaha paikka ;) Mutta ehdottomastikatsomisen arvoinen!

  Mia, todellista arjen vastapainoa ainakin minulle. Tällä hetkellä minulla ei ole muita harrastuksia, jos ei käsitöitä lasketa. Toivottavasti tämä tuo yhtä paljon iloa teille kuin minullekin.

  Tanja, no kuule meidän lempparipaita viime kesänä. Olen siitä asti etsinyt samanlaista kun myin edellisen sinulle. Yksi vihreä tullut vastaan ja nyt keltainen, vihreään en pystynyt mutta ajatelin että keltainen voi olla kokeilemisen arvoinen (ensimmäinen keltainen vaate likalle ;) ). Nimi saattaa olla mitä vain, itse selaan aina kaikki tyttöjen paidat tietyssä koossa, tuo on koko 5 ...ja jatkan edelleen jos löytäisin pinkkiä ;)

  Huomenta vielä kaikille tänne kurkkaaville ♥

  VastaaPoista
 7. Kiitti blogilistavinkistä!
  Ja keltaisessa kevät keikkuen tulevi! ;)

  VastaaPoista
 8. Keltainen on ihanaa. Huolisin muutaman keltaisen paidan/ tunikan, kengät ja kassin. Ei siis yhdessä käytettäväksi, vaan mustan seuraksi. Kyllä minä löydän.

  Paita on ihastuttava!

  Blogin terapeuttisuudessa minäkin olen samaa mieltä. Toimii aina. Silloin kun urputtaa tai iloitsee - aina. Samoin muiden blogien lukeminen.

  Kiitos kun pidät kivaa blogia!

  VastaaPoista
 9. Hei, ebay on minulle ihan vieras paikka, en ole koskaan vilkaissut. Ilmeisesti säästänyt paljon ;)

  Tuo keltainen raitapaita on kyllä raikas ja pirteä! -Tiina

  VastaaPoista
 10. Kuopus on katsonut telkkaria, totes mulle yks päivä: Taidat olla terrrrapian tarrrrpeessa. No äiti oli ja kirjoitti blogiin :D
  Mä en tiedä mikä tuossa keltaisessa on kun ei iske muhun. Jo keltaiset tereet vaatteessa saa mut hylkäämään sen, vaikka muuten olis ihan täydellinen.

  VastaaPoista
 11. Yllättävä värivalinta Padmen kaappiin - mutta jännän erilainen! Ehkä minäkin tänä keväänä taivun uusiin väreihin. Pinkistä en pääse, enkä punaisesta irti, ja valkoista valkoista etsii silmä nyt, mutta jos siihen rinnalle vaikka jotain muuta.. Hm. Blogisi on terapiaa minulle, kiitos! Aurinkoista perjantaita ja viikonvaihdetta!
  PS. Päivähoitoon valmistautuminen aiheena kiinnostaisi. Vaatiiko uusia hankintoja vai sopivatko olemassaolevat päiväkotiarkeen? Entä miten olet ajatellut nimikoida vaatteet??

  VastaaPoista
 12. Ootko nähnyt nämä http://www.nextdirect.com/fi/en/shot/X45/3686/5?pid=496862&curr=eur&returnurl=%2fshop%2fgatt2%2f8%2fgatt2%2f4%2fcat%2f184%2f0%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3d
  Nextin keltaiset omppuhousut;)?

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥